ELEKTROVAT doo

Podaci firme

service description:

Elektrovat je danas tržišno visoko pozicionirana kompanija sa primarnim delatnostima u oblasti elektroenergetike, automatizacije i upravljanja proizvodnim procesima, kao i scenskog osvetljenja i mehanike za pozorišta, televizijska i filmska studija.

To je rezultat težnje osnivača da kompanija počiva na stručnom, visoko obrazovanom i obučenom kadru čime se garantuje mogućnost istovremene realizacije većeg broja zahtevnih projekata sa upotrebom najsavremenije opreme renomiranih svetskih proizvođača. Potpuna posvećenost i izlazak u susret najrazličitijim i najdelikatnijim tehničkim i poslovniom zahtevima investitora je naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju i po tome smo prepoznatljivi na tržištu od strane klijenata.
Elektrovat se svrstava u red srednjih preduzeća, sa 55 stalno zaposlenih osoba, dok je u kompletan proizvodni lanac uključen veći broj kooperanata iz elektro i mašinskih delatnosti, tako da Elektrovat poseduje izuzetno zavidan kapacitet u proizvodno-izvođačkom smislu i predstavlja veliku porodicu koja u toku realizacije većih projekata broji i preko 100 zaposlenih.
Kompanija je društvo u potpuno privatnom vlasništvu i poseduje savremeno opremljene poslovne prostore u Beogradu i Čačku (1500m2) na površini od 11500m2. Posebno izdvajamo proizvodni pogon koji je organizovan i opremljen po najvišim evropskim standardima.

- projektovanje i montaža elektroenergetskih postrojenja i opreme

- merenje i inženjering u elektrotehnici

- proizvodnja opreme

- projektovanje i opremanje studija

- spoljnotrgovinski promet i domaća veletrgovina