service description:

TIP proizvodno-trgovinsko d.o.o. u svojoj ponudi ima sisteme PVC profila Decco i Thermicco i zajedno sa svojim partnerom iz Poljske populaizuje pomenute sisteme kako u zemlji tako i u okruženju.

PVC dekorativni paneli, zauzimaju važano mesto u trenutnom poslovanju naše firme. Danas smo čestim inovacijama i podizanjem nivoa kvaliteta kao i tehnološkog razvoja naših proizvoda značajno povećali obim proizvodnje i prometa te značajno skratili rokove izrade.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Moravska bb
Prokuplje , 18400
Srbija
Tel.: 027/329-949

service description:

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKA PVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.
PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 - KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost - samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.
USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru.

Facebook