Podaci firme ::::.

service description:

SIGMA PROCES od prvog dana svog osnivanja 1993. godine teži u prvom redu da izađe u susret svojim cenjenim klijentima i zadovolji njihove individualne zahteve.

Višegodišnja aktivnost uz visok nivo znanja, kvaliteta, dizajna, pouzdanosti i profesionalnosti, rezultirala je mnogobrojnim priznanjima, svrstavši nas u red vodećih proizvođača mašina u Jugoistočnoj Evropi i srpsgog lidera u proizvodnji opreme, sistema i mašina za pakovanje u prehrambeno - konditorskoj industriji.

    Naš proizvodni program čini 7 familija mašina i opreme sa oko 30 modela:

  • Automatski horizontalni sistemi za pakovanje

  • Automatske horizontalne Flow Pack mašine za pakovanje

  • Automatske vertikalne mašine za pakovanje

  • Automatske X - PACK mašine za pakovanje keksa, vafla...

  • Automatske X - PACK mašine za celofaniranje

  • Poluautomatske mašine za pakovanje

  • Procesna i tehnološka oprema za konditorsku industriju

Poštovani klijenti se mogu uvek osloniti na specijalizovanu tehničku službu koja je obučena da pruži brzu i konkretnu uslugu po sistemu "ključ u ruke" pri montaži i instaliranju kako naše tako i opreme treće strane, puštanju u rad, obuci i tehničkoj podršci.

Znanja koja smo u ovoj oblasti stekli pomoći će nam da u narednom periodu ostvarimo dalji rast kreativnih ideja sadržanih u novim proizvodima - Six SIGMA kvaliteta.

MODEL SIGMA MICROPACK 2000 PC predstavlja novu generaciju horizontalnih flow-pack mašina za pakovanje. Namenjena za pakovanje pekarskih proizvoda u zaštitnoj atmosferi internog gasa. Elektronska mašina sa višeosovinskom tehnologijom - 4 AC motora, kompjuterski kontrolisana. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler.

30 proizvodnih programa sa izborom receptura koje se jednostavno selektuju na dodirno osetljivom displeju "touch screen".

MODEL SIGMA MICROPACK 2000 PC
Potpuno elektronski sistem i mašina za pakovanje visokih performansi, sa višeosovinskom tehnologijom servo motora bez četkica OMRON W serije. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler OMRON što obezbeđuje izvanredan dinamički odziv i gotovo trenutno zaustavljanje u havarijskim situacijama.

Sigma Pack Tetra 2000
SIGMA PACK TETRA 2000 predstavlja najnoviju generaciju vertikalnih mašina za pakovanje sa izuzetnim inovatorskim rešenjima za pakovanje praškastih i granulastih, a onda i komadnih proizvoda u termovarivu foliju po principu: formiranje, punjenje i zatvaranje kese čiji je krajnji oblik sa zarotiranim varovima za 90 stepeni, tako da kesa dobija oblik koji podseća na tetraedar.

Sigma Micropack 1000
Najmanji (osnovni) model mehaničkih horizontalnih FLOW - PACK mašina za pakovanje nove genercije. Idealna mašina za potrebe malih i srednjih preduzeća za pojedinačno pakovanje čokolada, keksa, konditorskih, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Sigma Micropack 1500 PC
Model SIGMA MICROPACK 1500 PC predstavlja novu generaciju horizontalnih, FLOW - PACK mašina za pakovanje. Elektronska mašina sa višeosovinskom tehnologijim - 4 AC motora, kompjuterski kontrolisana. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler OMRON.

Naši ciljevi su:

- Porast udela na domaćem i stranom tržištu

- "Best in class" zaposlenima, proizvodnjom, tehnologijama, proizvodima, marketingom, uslugama i vrhunskim finansijskim rezultatima.

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Alati i mašine
Alati i oprema
automatske mašine
Automatske mašine za pakovanje
Automatske pakerice
horizontalni sistemi za pakovanje
Hrana i piće 
mašina za pakovanje
Mašine za pakovanje
mašine za pakovanje hrane
Mašine za pakovanje meda
Mašine za prehrambenu industriju
Podaci firme ::::.

service description:

Prodaja, servis, generalni remont
mašina i sistema za punjenje i zatvaranje
u konzerve, limenke u prehrambenoj industriji


Oprema i postrojenja za sterilizaciju i pasterizaciju, postrojenja za punjenje i zatvaranje konzervi u prehrambenoj industriji.

OMIK je postao priznat i kompletan preduzetnik u prodaji i popravci mašina u oblasti prerađivačke industrije i sistema za pakovanje i zatvaranje u konzerve, ribe, voća i povrća.

Punilice i zatvaračice su od poznatih proizvođača, a to su: Angelus, Lubeca, Somme, Waldner, IMC, HCM, FCM, Hema, Lanico.

Takođe smo postali nezaobilazni u procesima opremanja, održavanja i servisiranja u prerađivačkoj industriji.


SERVIS

Servisiranje i održavanje kompletnih linija na punjenju i zatvaranju je delatnost kojoj poklanjamo značajnu pažnju. Naši servisni radnici, znanja stečena kroz održavanje, reparaturu, demontažu i montažu mašina i postrojenja koriste da bi brzo, efikasno i propisno otklonili smetnje i prekide u proizvodnim pogonima.

Održavanje i servisiranje vaših mašina sa firmom OMIK garantuje vam visoku produktivnost, mali broj prekida proizvodnje i njihovo što kraće trajanje uz istovremeno jasno definisane troškove.

U sklopu naše proizvodne delatnosti remontovanje mašina vršimo u našim moderno opremljenim radionicama koristeći kvalitetne orginalne delove ili delove izrađene u našem pogonu.

vaše slike:

Angelus
FCM
HCM
Hema
IMC
Lanico
Lubeca
Somme
Waldner

ambalaža
Automatske mašine za pakovanje
konzerva
konzerve
Podaci firme ::::.
Tamnavska 9
Obrenovac , 11503
Srbija
Tel.: 011/872-04-50
Fax: 011/872-04-50

service description:

Osnovne delatnosti firme su proizvodnja električnih komponenti, uvoz, izvoz, inženjering i veleprodaja.
MASINE ZA PAKOVANJE
Podaci firme ::::.
Zetska 6
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/4534-59
Fax: 018/4534-59

service description:

PROIZVODNJA PLASTIČNE AMBALAŽE ZA VOĆE I PIĆE, PROIZVODNJA MAŠINA ZA HLADNJAČE
Osnovna delatnost kompanije je projektovanje, proizvodnja, motaža i puštanje u rad:

• Postrojenja za procesiranje smrznutog voća
• Postrojenja za toplu preradu voća i povrća
• Postrojenja za iskoštičavanje voća
• Postrojenja za procesiranje višnje u alkoholu
• Proizvodnja mašina za pakovanje voća (i druge robe) na palete streč folijom
• Proizvodnja detektora metala za kontrolu zamrznute i sveže hrane, kao i kontrolu u kanditorskoj i industriji sokova
• Proizvodnja magnetnih separatora za kanditorsku i drugu prehrambenu industriju (šećerane, solane, mlinovi za brašno, pak-centri i dr.)
• Proizvodnja plastičnih gajbi za jagodu, malinu i kupinu
• Proizvodnja plastičnih gajbi za višnju, šljivu i borovnicu
• Proizvodnja plastičnih gajbi za fabrike sokova i mineralnih voda
• Mini postrojenja za reciklažu tvrde i meke plastike

Specijalizovana ekipa menadžera, projektanata, visoko kvalifikovanih radnika i montažera, kao i kvalitetna proizvodnja opreme daju veoma dobar kvalitet našim proizvodima. Temeljen pristup rešavanju tehničko – tehnoloških problema kupaca dobro je poznat svima koji imaju u pogonima našu opremu.
Dugački garantni rokovi, nova tehnička rešenja, brzi rokovi isporuke, ugradnja svetski priznate opreme na našim mašinama, angažovanje najgoljih kooperanata jesu parametri koje našim proizvodima daju prioritet na tržištu. Kupci naših mašina i proizvoda su kako velike tako i mini hladnjače u Srbiji ali takodje i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj.
Naše ambicije su povećanje izvoza naročito tehnološke opreme, čijem daljem razvoju i usavršavanju poklanjamo najveću pažnju. Nadamo se da ćemo biti i Vaš partner u godinama koje dolaze i da ćemo olakšati i unaprediti Vaše poslovanje novim tehničko – tehnološkim rešenjima.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA I PRODAJA AUTOMATSKE OPREME ZA PUNJENE MIRNIH I GAZIRANIH PIĆA U STAKLENOJ I PLASTIČNOJ P.E.T. AMBALAŽI, PUNJAČI, ZATVARAČICE, ETIKETIRKE I PRIPREMA GAZIRANIH PIĆA (PREMIKS)

TEHNOMETAL D.O.O.

DAŠNICA, ALEKSANDROVAC, SRBIJA

www.tehnometal.co.rs



Finansije i opšti poslovi
Tel. +381(0) 37 761-441
Fax +381(0) 37 761-321
racunovodstvo@tehnometal.co.rs

Projektovanje i razvoj:
Tel. +381(0) 37 761-136
Fax +381(0) 37 761-135
razvoj@tehnometal.co.rs

Komercijala:
Tel. +381(0) 37 761-136 (lokal 115)
komercijala@tehnometal.co.rs

Tehnička podrška:
tehpodrska@tehnometal.co.rs

Direktor:
Tel. +381(0) 37 761-441 (lokal 103)

Ostali podaci:

  • direktor Miroslav Arsić
    Tel.: 037/761-441, 
  • marketing Vladimir Pribaković
    Tel.: 037-761-136, 

Facebook