Podaci firme ::::.
15. avgusta 45
Ruma, 22400
Srbija
Tel.: 063/506-715
Fax: 022/473-845

Kategorije:

Tržišna marka:

  • Atos
  • Bosch Rexroth
  • Foco Orsta
  • Hansa-flex
  • Hiab
  • Parker
  • Prva petoletka

service description:

PRODAJEMO

Veoma povoljno nova hidraulična nagibna poluplatforma, TIP polukip, od 18m, nosivost 50t. Opremljena hidroagregatom, elektro ormanom, atestom, uputstvom za rukovanje.

- Cena bez ugradnje 16000€.

- Cena sa ugradnjom 18000€. Kupac obezbeđuje: ulje, prevoz i uslove za rad: struja i viljuškar.


U PONUDI JE I:

1. Viljuškari, električni, 24 volti, samohodni, visina dizanja tereta 4m. U odličnom stanju, remontovani, sa novom baterijom.
2. Cisterna, zapremina 5000 litara, metalna, lim debljine 11 mm, prečnik 1,2 m, dužina 4,5 m, četiri oslonca, može da služi kao posuda za vazduh, atestirana na 24,5 bara.
3. Samohodna dizalica - Samohodna korpa 24V
4. REXROTH - Hidro Elektromagnetni ventili, za hidrauli 24V
5. KLADIVAR Žiri Hidro Elektromagnetni ventili 24V
6. Cilindri Prva petoletka 180/110 Hod 1200

Za detaljnije informacije pozovite tel.: 063/506-715

- IZRADA HIDRAULIČNIH POLUPLATFORMI ZA SILOSE
- IZRADA HIDRAULIČNIH POLUPLATFORMI ZA MLINOVE
- IZRADA HIDRAULIČNIH PRESA
- REMONT HIDRAULIKE







Osnovani smo 1989. godine sa ciljem da domaćem tržištu pružimo hidraulične mašine specijalne namene po želji korisnika koje se ne mogu kupiti kod nas ili u inostranstvu.

Počeli smo sa izradom hidrauličnih presa po narudžbini za gumarce i vulkanizere, da bi do danas proširili ponudu proizvoda na hidraulične polu-platforme za lakši i brži istovar žitarica u silosima i mlinovima.

Izrađujemo i remontujemo sve vrste hidrauličnih presa, hidrauličnih polu-platformi, hidrauličnih cilidara, agregata i mašina koje imaju za cilj da unaprede vašu proizvodnju i kvalitet proizvoda i na taj način vam pomognu da uz optimalna ulaganja steknete bolji plasman na tržištu.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu od idejnog rešenja za vašu mašinu, preko same izrade svake komponente i povezivanja hidrauličnog sistema kompletne mašine u našem pogonu ili na terenu do krajnjeg koraka puštanja mašine u rad. Uz kvalitetne hidraulične pumpe i ventile renomiranih svetskih proizvođača hidraulične opreme možete se pouzdati u dug i kvalitetan svakodnevni rad vaše mašine. Ukoliko znate šta želite i imate viziju svoje mašine, a ne možete da je pronađete u slobodnoj prodaji, napravićemo je u našem pogonu samo za vas.

Vršimo remont kamionskih hidrauličnih dizalica svih modela marki “Hiab”, “Atlas”, “Foco” sa atestom i montažom originalnih komponenti renomiranih proizvođača “Orsta”, “Prva petoletka”, hidrauličnih creva visokog pritiska i kvalitetnih priključaka marke “Hansa-flex”, preko ventila “Bosch Rexroth“, “Parker“ i “Atos“.

HIDRAULIČNI CILINDRI


Izrađujemo kompletne hidraulične cilindre svih dimenzija i za sve namene bilo da se radi o izradi po uzorku ili o izradi prema tehničkom crtežu.

Izrađujemo i remontujemo sve vrste hidrauličnih presa, hidrauličnih polu-platformi, hidrauličnih cilidara, agregata i mašina.

POLUPLATFORME


Više od deset godina proizvodimo hidraulične polu-platforme za silose i mlinove koje su se pokazale vrlo jednostavne za rukovanje, bezbedne i pouzdane za radnu okolinu i vozila koja se istovaraju, izuzetno istrajne i dugotrajne u radu bez kvarova i problema što može da potvrdi veliki broj naših korisnika koji u svojim silosima i mlinovima imaju upravo ovaj naš proizvod.

Hidraulične polu-platforme za silose i mlinove nosivosti su do 78 tona. Najčešće smo imali zahteve za dužine od 6, 9 i 16 metara ali može se po želji naručioca izraditi i polu-platforma dužine do 18 metara.

Ostali podaci:

Tel.: 063/506-715
Tel.: 022/473-845
Fax: 022/430-591

vaše slike:

Atos
Bosch Rexroth
Foco Orsta
Hansa-flex
Hiab
Parker
Prva petoletka

cilindar
cilindri
cisterne
Cisterne 5000 lit
Električni viljuškari
hidraulička creva
hidraulički cilindri
hidraulična creva
Hidraulična polu platforma
Hidraulična polu-platforma
Hidraulična poluplatforma
hidraulična presa
Hidraulične dizalice

Facebook