Podaci firme ::::

service description:

¤ PROJEKTOVANJE PORODIČNIH, VIŠEPORODIČNIH I POSLOVNIH OBJEKATA

¤ IZRADA KOMPLETNE PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA DOBIJANJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE



"Arhitekt S" biro za projektovanje je osnovan 26.12.1993. a počeo je sa radom 4.01.1994. Vlasnik i direktor Svetlana Ilić, sa tendencijom uspešnog poslovanja nastavlja sa radom i proširuje okvire svojih delatnosti te 5.08.2010. prerasta u "Arhitekt S 021" d.o.o.



Dobitnik je nagrada u oblasti projektovanja na raznim konkursima.

Kreativan, efikasan, odgovoran i stručan tim inženjera odgovoriće na vaše najteže zahteve. Efikasnost, stručnost, brzina i nadasve povoljna cena, ljubaznost i spremnost da se pomogne u svakom trenutku u bilo koje doba dana, za vreme vikenda i praznika odlika je tima "Arhitekt S 021".

Zadovoljan investitori koji nam se vraćaju, koji nas preporučuju komšijama i prijateljima jer imaju lepo iskustvo sa nama, naša su svakodnevica.

Čovek živi u stalnoj potrazi za kvalitetnijim životom i kuća je postala simbol topline, ljubavi, mira i harmonije. Napravite funcionalnu, ekonomičnu, urbanu vilu, neobičnu i prefinjenu, dajte svom domu svoj orginalni pečat, svojim aktivnim učešćem u projektovanju. Uz pomoć našeg tima, korišćenjem najsavremenijih softvera, kroz 3d animaciju, doživljavate vaš objekat, vaš dom ili poslovni prostor kao da je stvaran, već ozidan, gotov, tu pred vama. Uranjate u njegov enterijer i eksterijer, aktivno projektujete sa nama, u skladu sa vašim potrebama, željama, sklonostima, dajući svoje sugestije. Naše dugogodišnje iskustvo od preko 20 godina pomoći će u rešavanju teško rešivih zadataka, da bi dobili dom o kome maštate, da bi ispunili svoje snove, u estetskom i funkcionalnom smislu, da cena njegovog koštanja bude prihvatljiva za vas. Od svog doma napravite umetničko delo, konforno i prijatno, a vi budite tvorac tog dela uz pomoć našeg inženjerskog tima.

Projektujemo:
¤ kuće
¤ poslovne objekate
¤ višeporodične objekte
¤ hale

Izrađujemo:
¤ projekat izvedenog stanja
¤ tehnički izveštaj za legalizacju
¤ zapisnik o veštačenju za legalizaciju poslovnih objekata i kolektivnih višeporodičnih objekata

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 595 837 , 
  • Tel.: 064 204 09 27, 
  • Tel.: 021 822 803, 

vaše slike:

agencija za projektovanje
Arhitektonski projekti
Arhitektura i projektovanje
Arhitektura biro za projektovanje
Biro za projektovanje
idejni projekti
Podaci firme ::::.

service description:

"TERMOGLAS"® doo je koncipiran kao projektantsko-inženjersko preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja i montaža svetlosnih kupola, svetlosnih traka i pokrivača od polikarbonata – Lexana® . Razvili smo nekoliko sopstvenih sistema samonosećih aluminijumskih profila sa zaptivnim gumama koji garantuju besprekorno dihtovanje, odvodnjavanje i rad materijala u oba pravca. Sistemi aluminijumskih profila "TERMOGLAS"® primenjivi su na betonskoj, čeličnoj ili drvenoj konstrukciji i omogućuju široku lepezu oblikovanja do najkomplikovanijih formi (loptastih, valjkastih, poligonalnih...) uz garanciju za dugoročnu vodonepropusnost sistema.

Osnovni programi:
# Izrada i montaža krovnih svetlosnih kupola - tip TERMOGLAS.
# Izrada i montaža krovnih svetlosnih traka - tip TERMOGLAS ®.

Prateći programi:
# Izrada i montaža plastenika - tip TERMOGLAS ®.
# Izrada i montaža nadstrešnica - benzinskih pumpi, parkinga ...
Kompletan proizvodni program odlikuje visok estetski nivo, elegancija, besprekorno funkcionisanje i lako održavanje.

Na vaš poziv "TERMOGLAS"® će predložiti, isprojektovati i izvesti radove u sopstvenom aranžmanu a na obostrano zadovoljstvo!

vaše slike:

betonska konstrukcija
čelična konstrukcija
izrada i montaža nadstrešnica 
izrada krovne svetlosne kupole
Podaci firme ::::.

service description:

BIRO ZA PROJEKTOVANJE
NISKOGRADNJA
VISOKOGRADNJA
GRAĐEVINARSTVO
INŽINJERING I PROJEKTOVANJE
IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA
PROJEKTOVANJE U GRAĐEVINARSTVU
LEGALIZACIJA
PROJEKTNI BIRO
Podaci firme ::::.

service description:

NORTH Engineering d.o.o. se bavi projektovanjem, inženjeringom, izvođenjem, istraživačko-razvojnim radom i obradom podataka u oblasti građevinarstva. Osnovano je 22. 05. 1990. godine kao preduzeće u privatnoj svojini.

Osnovna delatnost društva je izrada projektno-tehničke dokumentacije objekata visoko i niskogradnje, vođenje stručnog nadzora nad izvođenjem istih, vođenje stručnih poslova investitora - konsalting, inženjering i izvođenje.

Radnici i saradnici našeg društva učestvovali su u projektovanju i realizaciji kapitalnih industrijskih objekata, stambenih kompleksa, poljoprivrednih i hidrotehničkih objekata, objekata za preradu hrane, javnih objekata, mega i supermarketa i drugih značajnih objekata.

Osim bogatog iskustva i znanja ljudi, tehnologija rada unapređena je i primenom računara i prateće opreme (štampača, plotera, fotokopir aparata, skenera itd.) čiji je rad poduprt snažnim licenciranim softverom širokog dijapazona.


























Podaci firme ::::.

service description:

PROJEKTOVANJE I IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA I INŽENJERING
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 54
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/513-180

service description:

Podaci firme ::::.
Karađorđeva 30/I
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/304-640

service description:

PROJEKTOVANJE OBJEKATA,IZRADA PROJEKATA ZA LEGALIZACIJU, INŽENJERING, NADZOR, IZGRADNJA, REKONSTRUKCIJA I ADAPTACIJA OBJEKATA

Facebook