Podaci firme ::::.

service description:

AEON d.o.o. Beograd

Dobrodošli!

Verujemo da ovaj naš susret nije sasvim slučajan.

Za neke je nastavak dobre, a za druge početak uspešne poslovne saradnje.


Sigurno ćemo učiniti sve što je potrebno da pod najpovoljinim uslovima odgovorimo vašim potrebama.

U sferi profesionalne ugostiteljske opreme poslujemo od 2005. godine kao veleprodajno preduzeće.

Tokom godina proširili smo asortiman, pa pored opremanja restorana, keteringa, kafića, picerija, poslastičarnica, pekara, opremamo i klubove, hotele, restorane predškolske i školske kuhinje, menze na gradilištima i medicinskim stacionarima.

Uveli smo i program profesionalne medicinske opreme,
kancelarijsku i biro opremu i nameštaj.

Ukoliko želite da kupite sve na jednom mestu - jednostavo, brzo i komforno, mi smo partner od poverenja za vas.


U SUSRET SARADNJI, NAZDRAVLJE. I HVALA.


Kontakt:

AEON DOO
Vladimira Gaćinovića 14
Beograd

+381 63 246 680
+381 11 266 1 618

PIB: 103807966
MB: 17598317

e-mail: aeon.mrdja@gmail.com
web: www.opremazaugostitelje.com
www.aeon.co.rs

vaše slike:

inox kolica
inox nameštaj
inox sudopere
kancelarijska oprema
Ketering
ketering beograd
neutralna inox oprema
oprema za ketering
oprema za ugostiteljstvo
ormani od inoxa
papirna konfekcija
police od inoxa
profesionalna oprema za ugostiteljstvo
Podaci firme ::::.
Konjevići 283/2
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/352-527
Fax: 032/459-290

service description:

Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda, dugovečnosti, čvrstoće površine i lakog održavanja, pa zbog toga nalazi sve širu primenu. Postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu, a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primene inoxa.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom i onda granice za njegovu primenu ne postoje - sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova, kuća, vikendica, stambenih zgrada, poslovnih prostora hotela, restorana, javnih objekata, butika, prodavnica....)Počeli smo kao porodično preduzeće koje se bavi obradom metala duži niz godina, a od 2001. god. i obradom inox-a. Kako je rast potreba za inox proizvodima bio evidentan to se odrazilo i na promenu u nazivu naše firme pa od 2006.menjamo ime u NBS METAL - INOX sa sedištem u Čačku- Konjevići. Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda uočljivo je širenje tržišta i sve veći broj kupaca. Tako da danas naše proizvode možete sresti i van granica Srbije u mnogim zemljama EU, Crnoj Gori, Bosni i Hrcegovini…

Osnovna delatnost je izrada konstrukcija, kapija, ograda, gelendera za balkone, terase, stepeništa , rukohvata za vrata, kako u privatnim tako i u javnim objektima. Po narudžbini radimo i neke delove opreme za hotele, restorane, pekare, kioske brze hrane, i sve ono sto možete zamisliti od inoxa ili nekog drugog metala. Posebno smo ponosni delom pogona koji se bavi izradom nameštaja, opremom za butike (za mnoge poznate robne marke),a cilj koji imamo pred sobom je još veća afirmacija i širenje na tržištu upravo iz ovog segmenta naše delatnosti. Kažu da dobitnu kobinaciju ne treba menjati tako da mi i dalje nudimo samo naše iskustvo, kvalitet, dugogodišnju garanciju i povoljne cene.

Facebook