Milentija Popovića 32/a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 060/32-64-666
Fax: 069/32-64-666

service description:

O NAMA

Mobilna sestra je osnovana 2015. godine sa idejom da se klijentima omogući pristupačna, brza, kvalitetna zdravstvena nega i medicinska pomoć. Služba je organizovana kroz ambulanti i terensko-patronažni rad, koji je dostupan nonstop 00h-24h u širem krugu Beograda. Naš slogan je- Ako niste u mogućnosti da dođete kod nas, MOBILNA SESTRA dolazi kod vas.

Ambulanta je smeštena na Novom Beogradu, na atraktivnoj, lako dostupnoj i poznatoj lokaciji, u blizini Sava Centra. Opremljena je tako da klijentima obezbedi privatnost i udobnost. Prijatnom i mirnom atmosferom utiče na stvaranje osećaja sigurnosti naših klijenata, što se oseti odmah nakon prve posete. U ambulanti je moguće previjanje rana, aplikovanje parenteralne terapije i IV infuzija, uzimanje krvi za laboratorijske analize i dr. Sarađujemo sa velikim brojem partnerskih ordinacija pa je moguće i obavljanje konsultativnih pregleda sa stručnjacima iz raznih grana medicine, što nas čini jako fleksibilnim za potrebe naših klijenata.

Terensko-patronažni rad je dostupan na teritoriji celog Beograda. U zavisnosti od dogovora sa klijentima moguće je i obavljanje konsultantskih-specijalističkih pregleda u kućnim uslovima. Našom službom su obuhvaćene sve generacije pa se između ostalog bavimo negom novorođenčadi, previjanjem rana, rešavanjem pred-upalnih stanja kod dojilja kao i problemima nakon porođaja, sitingom starih i dece , medicinskom negom nepokretnih, starih i bolesnih, pružanje palijativne kućne nege, rehabilitacijom i fizikalnom terapijom u kućnim uslovima. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom potrebom.

Usluge su prilagodođene potrebama korisnika i mogu se modelirati prema njihovim zahtevima.

U pripremi je poseban program nege starih osoba, formiranje savetovališta za roditelje, niz korisnih edukacija na temu zdravlja i života , kao i proširenje teritorije rada na tlu Srbije.

AMBULANTA ZA ZDRAVSTVENU NEGU MOBILNA SESTRA

Adresa:
Milentija Popovića 32/A, lok. 35
11070 Novi Beograd

Telefon:
+381 60 32 64 666
+381 69 32 64 666
+381 11 71 15 269

E-mail:
ambulanta@mobilnasestra.rs
nedeljkovic.zaklina@gmail.com


Podaci firme ::::.

service description:

Prvi i jedini salon tradicionalne tajlandske masaže u Vojvodini Vam garantuje vitalan život, istovremeno Vam nudi opuštenost, smirenost i osveženje.

Tradicionalna tajlandska masaža stopala
Tradicionalna tajlandska masaža sa uljem
Masaža vrata, glave, ramena i leđa
Menadžer (stopalo, glava, ramena, vrat)
Tradicionalna tajlandska masaža
Tradicionalna tajlandska herbal masaža
Tradicionalna tajlandska anticelulit masaža
Turbo masaža (tajlandska i uljna)

Salon King of Thailand počeo je sa radom sredinom oktobra 2009. godine. U centru Subotice, u pešačkoj zoni na Korzou pružamo usluge tradicionalne tajlandske masaže sa iskusnim maserima sa Tajlanda.

Ova drevna masaža dugo je bila privilegija samo vladajućih slojeva Dalekog Istoka, a sada je na dohvat ruke i osobama koje su opterećene negativnim uticajima brzog načina života. Stres, depresija, umor, napetost, iscrpljene baterije su sastavni delovi današnjice. Pomoću tretmana tajlandske masaže ove tegobe se mogu iskoreniti u celosti ili delimično. Dozvolite nam da Vam ponudimo sat-dva vremena u oazi mira i opuštenosti. Ovo je jedno putovanje u kome, smirivanjem tela, stižemo do spoznaje duha. Masaža povezuje umorno telo sa ojačanim duhom koji je ispunjen pozitivnom energijom.

Tajlandska masaža je način zdravog života i preventivno deluje na organizam.

U našem salonu tradicionalnu tajlandsku masažu obavljaju kvalifikovane i iskusne maserke sa Tajlanda. One imaju višegodišnje iskustvo na ovim poslovima koje su upražnjavale u sledećim zemljama:Tajland, Malejzija, Indonezija i Katar.

Nije slučajno da tajlanđanima ne možemo odrediti starost. Oni upražnjavanjem tajlandske masaže starenje organizma usporavaju i odlažu. Preuzmimo i mi njihove dobre navike.

vaše slike:

anticelulit
anticelulit program
antistres program
Podaci firme ::::.
naselje Ozren bb
Soko Banja, 18230
Srbija
Tel.: 018/830-522
Fax: 018/830-422

service description:

Specijalna Bolnica Ozren

Sa zadovoljstvom možemo reći da je Specijalna bolnica za plućne bolesti Ozren u Sokobanji danas na vrhuncu svoga razvoja. U poslednjih nekoliko godina nabavljena je mnogobrojna savremena medicinska oprema i uvedene su najnovije medicinske tehnologije što omogućuje brzu i kvalitetniju dijagnostiku i lečenje naših pacijenata.
Pacijenti svoju brigu o zdravlju sa punim poverenjem mogu prepustiti lekarima naše bolnice čija stručnost, iskustvo i efikasnost te kontinuirana stručna usavršavanja zaposlenih omogućuju primenu savremenih metoda dijagnostike i lečenja.

vaše slike:

lečenje tuberkuloze
Netaknuta priroda

Facebook