Podaci firme ::::.
Kneza Miloša 17
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/310-078
Fax: 034/310-078

service description:

Trgovina auto delovima, uljem, gumama, akumulatorima
Podaci firme ::::.
27. Marta 25
Beograd - Palilula, 11101
Srbija
Tel.: 062/802-6-608

service description:

Poštovani, dobro došli u internet prodavnicu firme IDEAMIX doo.

Firma Ideamix doo, sa sedištem u Beogradu, bavi se prodajom novih auto i moto guma renomiranih proizvodjača, kao i aluminijumskih i čeličnih felni za automobile. Na jednom mestu u stanju smo da vam ponudimo veliki izbor različitih modela poznatih i manje poznatih proizvodjača, po izrazito povoljnim i atraktivnim cenama. Od prozvodjača guma u našoj ponudi zastupljeni su Bridgestone, Continental, Michelin, Dunlop, GoodYear, Pirelli, Fulda, Hankook, Kleber, BFGoodrich, Sava, Toyo, Nokian itd. Kao i manje poznate auto gume, koje karakteriše izrazito niska cena, kao što su: Fate, Regal, Rotex itd. Osim čeličnih felni u ponudi je jako veliki izbor aluminijumskih felni Replika, AEZ,OZ, Enzo, Dezent, MSW i drugi.

Za sve porudžbine od 4 kom. i više, isporuka je besplatna na bilo koju adresu po vašem izboru unutar Republike Srbije. U cenu aluminijumskih felni, kit za montažu je uključen u cenu.
Uz proizvode su istaknute cene za plaćanje opštom uplatnicom na račun Ideamix na osnovu predračuna. Istaknute cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Uskoro će mo dodati i mogućnost plaćana kreditnim karticama.

Pre same kupovine pažljivo pročitajte Pravila i Uslove. Ukoliko ima odredjenih nejasnoća ili su vam potrebne dodatne informacije, možete da nas kontaktirate putem e-mail pošte. Kad birate aluminijumske felne za vaše vozilo, pre same porudžbine slobodno nas kontaktirajte u vezi informacija o rasponu rupa i ET-a za Vaš automobil.

Ukoliko u ponudi ne možete da nadjete odgovarajuću gumu, pošaljite nam upit u vezi roka isporuke i cene za istu.
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 39
Zrenjanin, 23100
Srbija
Tel.: 023/515-803

service description:

Auto delovi i oprema.

Facebook