Cégadatok ::::.

service description:

Munkást keresek műanyag nyilászárók készitésére és szerelésére. B kategóriás jogosítvány , hasonló munkakörben való tapasztalat előny!
Kishegyes és környékéről.
Érdeklődni 063/526-320


A Rolostar cég családi vállalkozás Kishegyesen, Bácstopolya közelében. Családi vállalkozásunk 1998-ban kezdte meg tevékenységét. Kezdetben alaptevékenységünk különféle típusú redőnyök, reluxák, szúnyoghálók és szalagfüggönyök gyártása és felszerelése volt.

Az idő múlásával a piac megkövetelte tevékenységünk kibővítését. 2009-ben elkezdtük a kész PVC ablakok és ajtók beépítését is, saját redőnyeinkkel.

2013-ban felszereltük műhelyünket a legkorszerűbb berendezésekkel, ezzel lehetővé téve a PVC ablakok és ajtók gyártását is. A gyártás folyamán kizárólag elsőosztályú nyersanyagokat használunk, ismert világhírű gyártóktól.


Szállítóink:

Alkatrészek:
www.romb.pl
www.siegenia.com

6 kamrás profil rendszerek:
www.roloplast.rs

Üvegek:
www.guardian.com


Elérhetőség:

Rolostar MTB
Kókai 2.
Kishegyes, 24321
Szerbia

Tel.: 064 2538 114
Tel.: 063 526 320
Fax: (0)24.730-495

E-mail: mtrolostar@gmail.com
Web: www.pvcstolarija-rolostar.com

További elérhetőségek:

  • Tel.: 069 2538 114 , 

az ön képei:

al rolók
műanyag rolók
pvc rolós
pvc velencei redőnyök
rollo
rolló rácsok
roló ajtó
rolo ajtók gyártása
rolók előállítása alu i PVC
Cégadatok ::::.

service description:

Legyen Ön is nemcsak vevőnk, hanem barátunk is, találkozzon velünk szívesen, mint mindazok, akik már ismernek bennünket!

Gyártás és összeszerelés: www.pvcstolarijans.co.rs


Azokban az időben, amikor az energia drágul, ez döntő tényező annak racionális felhasználásában. Következésképpen a piac elárasztódik a különféle gyártók ajánlataitól. Mi a legjobb ár-érték arányt kínáljuk.

bővebben >>> PVC ajtók és ablakok


A Solomatik, vagyis külső velencei redőny, az ajtók és ablakok külső oldalára van felszerelve, így védi az ablakokat a hőtől és az UV sugárzástól. A lapocskák elforgatásával 0°–180°-kal a vízszintes tengely mentén, a nappali fény szükség szerint adagolható.
bővebben >>> Solomatik

A harmonikaajtó ideális, praktikus és olcsó megoldás.




bővebben >>> Harmonikaajtók


Az LG Mont zebrafüggönyei otthona melegéhez kiváló minőségű anyagokból és mintákból készülnek, amelyek kielégítik minden kívánságát.

bővebben >>> Zebrafüggönyök



Speciális szövetek, amelyek nem eresztik át a fényt. Külső redőnyök pótlására is használják, a szobahőmérséklet csökkentésére vagy a szoba teljes sötétítésére. Az ablakkeretre vagy magára az ablakra vannak felszerelve...

bővebben >>> Gördülő függönyök


Kiváló minőségű szerkezeti elemek "lélegző" vászonnal, akril teflonvédelemmel, védenek az UV sugárzástól, ami egyre fontosabbá válik. A modellek széles választéka valóra váltja az Ön kívánságait.

bővebben >>> Napellenzők


A szúnyoghálók az egyik leggyakoribb rovarok elleni védelem ablakokhoz és ajtókhoz piacon. Kínálatunkban megtalálhatók a "plise", az egyszerű szúnyoghálók, valamint a hengerelt szúnyoghálók ... különböző típusú ablakokhoz és ajtókhoz.
bővebben >>> Szúnyoghálók


Az elektromos hajtással és a távirányítóval ellátott gördülő garázskapuk jelentősen növelik az élet kényelmét, és a helyet maximálisan kihasználhatóvá teszik.

bővebben >>> Gördülő garázsajtók



Elkerülhetetlen részletévé váltak a házaknak és apartmanoknak, irodáknak, iskoláknak, óvodáknak, egészségügyi központoknak, kórházaknak stb. Funkcionálisak és nagyon praktikusak, széles színválasztékkal és egyszerű karbantartással.
bővebben >>> Szalagfüggönyök


A belső velencei redőny minimális befektetés nagy hatékonysággal, különösen nyáron. A színek széles választéka nagyon kellemessé teszi a tartózkodási helyet.


bővebben >>> Velencei redőnyök


Télen védik az ablakokat a kihűléstől, nyáron pedig a felmelegedéstől és az UV sugárzástól. Rendkívül hasznos és kifizetődő befektetés. Kézi vagy elektromos hajtással, széles színválasztékban. Átlátszó redőnyök - az ablaküveg védelmére, elegendő nappali fénnyel.
bővebben >>> Rolók

A teraszok bezárása többféle módon lehetséges. Az Önnel való konzultáció során ésszerű megoldást találunk igényeinek és követelményeit tiszteletben tartjuk.


bővebben >>> Teraszok bezárása


www.pvcstolarijans.co.rs


A "LG-MONT" műhely 1993-ban alakult. Létezésünk egész ideje alatt soha nem futottunk a nagy munkák után, az a reális feltételezés miatt, hogy szabály szerint a mennyiség a minőség rovására megy. Az a tény, hogy még mindig létezünk, úgy vélem, tevékenységünk lényegéről beszél. Betartani a határidőket, minőséget nyújtani, és minél rövidebb időn belül elhárítani a bajt függetlenül attól, hogy ki érte a felelős. Ebből kifolyólag Újvidék területén dolgozunk leginkább, de ha a körülmények úgy kívánják, akkor bővítjük munkaterületünket.

az ön képei:

aluminium ajtó ablak
aluminium asztalos műhely
árnyékolástechnika (roló redőny árnyékoló)
Asztalosmunka
áttetsző rolók
csukot terasz
csukott terasz Újvidék
elősátor
épitekzési asztalostermékek
Cégadatok ::::.

service description:

ROLÓK, RÁCSOK, GARÁZSAJTÓK
LEMEZEK VÁGÁSA ÉS HAJLITÁSA
FÉMEK PLASZTIFICIROZÁSA
FÉMEK GALVANIZÁCIÓJA
HOMOKFÚVÁS

Cégünk DSN név alatt 1992-ben alakult. Az elsők között voltunk, akik rolós rácsokat és rolós ajtókat kezdtünk gyártani.
Az évek során komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert, igy ma már kielégitjük a hazai mellett a külföldi megrendelők igényeit is.
Munkacsarnokunk több mint 1000 négyzetméteren fekszik, ahol magasszakképzett szakemberekkel, modern termelési folyamattal és gépparkkal dolgozunk.

A külső biztonsági rácsokat dekorativ formában gyártjuk, 8 mm-es hidegen kihúzott acélcsőből, a végén plasztificirozzuk különböző szinekben.
Ezek a biztonsági rácsok legelterjedtebbek az üzlethelyiségek kirakatain és bejáratain, ahol lényeges a biztonság, az esztétika és természetesen az is, hogy látszon az üzlet beltere.
Kézi emelés mellett automata - távirányitós rácsemelőket is beszerelünk.
Tipusok:
1) nagyobb roló-rács a következő méretekkel: "okca" 140x90 mm
2) kiseb roló-rács 60x40 mm-es méretekkel

További elérhetőségek:

  • Telefax
    Tel.: 034/324-535, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/637-909, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/602-605, 
  • Drage Todorović 1

az ön képei:


 gyors ipari kapuk
aluminium garázs ajtó
automata ajtó
Automata ajtók
automata garázs ajtó
automatikus akadály
automatikus görgős ajtó
automatikus ipari ajto
biztonsági bejárati ajtó
elektromotorok ajtókra és kapukra
fém biztonsági ajtók
fém termékek bevonása
garázsajtó
görgös ajtó
ípari ajtó
ipari automatizálás
ipari gyors ajtó
ípari motorok
ipari szegmens ajtók
konzolos rámpák
korrózió védelem
parking ramp
rakodo rámpa
rámpák
rolló ajtó beépítése
rolló rácsok
Cégadatok ::::.
Gospodar Jevremova 2
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011-29-103-68
Fax: 011-29-103-69

Márka:

  • Acm
  • Elero

service description:

ALu és PVC termékek gyártása. Különböző roló ajtók gyártása és forgalmazása.Fém, műanyag, aluminium ajtók és ezek automatizálása.

További elérhetőségek:

  • Tel/fax

Facebook