Podaci firme ::::.
Industrijska zona BB
Arandjelovac, 34300
Srbija
Tel.: 034/700-702
Fax: 034 700 700
Mapa

service description:

Pomislite na najčistiju kreaciju prirode i onda je smestite u flašu, samo za vaše uživanje. Od 1811, Knjaz Miloš je prirodno blago Srbije. Ova prirodna mineralna voda je flaširana u podnožju Bukulje kod Arandjelovca, gde Majka Priroda vec tri miliona godina štiti ovaj drevni izvor.

Mineralna voda Knjaz Miloš sadrži brojne hranljive sastojke i minerale neophodne za zdrav organizam i zdrav život.

Kompanija „Knjaz Miloš“ u svom portfoliju ima šest brendova. Pored najpoznatijeg proizvoda i lidera na tržištu, mineralne vode Knjaz Miloš, u njemu se nalaze Aqva Viva –,negazirana, prirodna mineralna voda, Guarana – najpopularnije energetsko piće među mladima, zatim Golf – prirodna vrsta sokova koja ne sadrži veštačke boje, aromu i konzervanse, Juice Up – bezalkoholni, osvežavajući napitak u četiri ukusa i Aqua Una – negazirana, prirodna, slabomineralna voda.

Verna Vama i Prirodi- Knjaz Miloš
Podaci firme ::::.

Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I PROMET MINERALNE VODE VLASINA


Preduzeće SLIV d.o.o. iz Beograda je osnovano 29. juna 2001. godine sa ciljem da proizvodi tj. flašira prirodnu izvorsku oligomineralnu vodu sa izvora "Studen voda" na području Vlasine na nadmorskoj visini od 1.500m.

Nakon dugogodišnjih priprema, analiza, prikupljanja svih potrebnih dozvola i dovođenja izvorske vode sa planinskog vrha do podnožja u selu Preslap, sada smo u mogućnosti da Vam ponudimo visoko-kvalitetan proizvod, VLASINA vodu, na čiji kvalitet smo ponosni i u kojoj ćete svi uživati.
Podaci firme ::::.

Crvenka, 25220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Uvoznik i distributer vode Diva durmitorska izvorska voda iz Crne Gore.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Lucka reka 7
Ivanjica, 32250
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Golijska ledena , izvire na samom obodu zaštićenog područja planine Golije na 1100m nadmorske visine ispod vrha Božac okružena netaknutom prirodom.
Kao Rezervat Biosfere Golija je pod zaštitom UNESCO-a, i jedini je u ovom delu sveta. Golija je i pod zaštitom Prvog stepena Vlade Republike Srbije ( Park Prirode I kategorije).
Prirodna izvorska voda Golijska ledena je lagana, meka, osvežavajuća i potpuno izbalansirana voda. Ujednačen mineralni sastav i izuzetno nizak sadržaj rastvorivih minerala (svega 67 mg/l), kao i retko nizak sadržaj natrijuma čine je idealnom za svakodnevno konzumiranje .

Facebook