Podaci firme ::::.

service description:

GENERALNI DISTRIBUTER KONCA ZA ŠIVENJE DURAK-TURSKA
REPROMATERIJALI ZA GALANTERIJU I OBUĆU
VEŠTAČKA KOŽA ZA TAŠNARE
Podaci firme ::::.
Koste Jovanovića 56
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Veleprodaja dugmadi

Preduzeće Big Buttons d.o.o., bavi se trgovinom na veliko i malo prozvoda od tekstila, plastike, metala, krzna kao i drugih materijala koji se koriste u tekstilnoj tako i u drugim industrijama.

U ponudi preduzeća BIG BUTTONS nalaze se ekskluzivne modne trake, aplikacije, lastik, drikeri, unikatna prirodna krzna, učkuri, perlice, perja, čipka vrhunskog kvaliteta, kao i raznovrsna dugmad što predstavlja zaštitni znak ovog preduzeća, tako da mušterije mogu sa sigurnošću kupovati sve najtraženije proizvode na tržištu u ovoj firmi.
Podaci firme ::::.
Trg Kralja Milana Podzemni prolaz pp 7/1
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 063/404-014
Fax: 018/520-120
Mapa

service description:

Radnja GAGA I SINOVI osnovana je 15.6.1992. godine i vec dugi niz godina uspesno se bavi prodajom pozamanterije, vunica i repromaterijala za sice i rucne radove. Pored prodajnog asortimana koji cini bogat izbor dugmadi, rajsferslusa, cipki, lastiza, traka, igala, konca, vunica, goblena i aplikacija, pruzamo i zanatske usluge korekcije odevnih predmeta kao i postavljanje nitni, drikera i ringlica. Iz godine u godinu, trudimo se da pratimo modne trendove i da shodno tome obogacujemo asortiman i kvalitet usluge. Visegodisnje iskustvo takodje nam pomaze u odabiru sto kvalitetnije robe. Osluskujuci zelje i savete nasih cenjenih kupaca, trudimo se da im stojimo na usluzi i po kvalitetu i kvantitetu asortimana, ali i po pristupacnim cenama. Dugogodisnju saradnju imamo sa raznim renomiranim proizvodjacima cije brendove uspesno zastupamo i od kojih bismo izdvojili: UNITAS Zagreb (Ljubica, Runolist, svila Mare, Tulipan...), ST.GEORGE (Manuela, Perlgarn, Glicer...) COATS (Red Heart- Margareta, Liza, Bella..., Milward- pribor za rucno i masinsko sice, Gedifra- vunice i konci) TETEKS YARN (Menada, Perilita, Jelak, Eva, Zana, Sandra...), YUMCO (Koral, Duga, Vera, Cable, Hakelgarn...)...
Sa ponosom iz naseg asortimana izdvajamo veliki izbor termo aplikacija i amblema, obicnog i punog veza, sa sljokicama, strasom i kristalima.
Na vama ostaje samo da uzivate u prezentaciji, a na nama da vam se zahvalimo na saradnji i dugogodisnjem poverenju koje se trudimo da opravdamo i da na obostrano zadovoljstvo dostignemo zavidan nivo u kupoprodaji nasih proizvoda i usluga.
Za kontakt, predloge, savete ali i kritike, pisite na gagaisinovihit@gmail.com
Контакт подаци
Телефон

* 18520120
* 63404014

Адреса

* Trg Kralja Milana, Stari podzemni prolaz, lok. 7/1
* 18000 Niš, Serbia


* gagaisinovihit@gmail.com
Podaci firme ::::.

Požega, 31210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja pozamanterije, cipzara, patent zatvarača
Uvoznik i distributer engleske firme Coats konca za obuću, nameštaj i textil

Facebook