Podaci firme ::::.

service description:

ZDRAVLJE KOZMETIKA DOO LESKOVAC

-Preparati za negu kose
-Muška kozmetika
-Kreme za negu kože
-NAJ kućna hemija

ZDRAVLJE KOZMETIKA DOO LESKOVAC posluje kao samostalni privredni subjekat od 2007. godine, posle privatizacije Farmaceutsko hemijske industrije Zdravlje AD Leskovac.

Osnovna delatnost društva je proizvodnja kozmetičkih proizvoda.

Naši proizvodi su decenijama prisutni na tržištu zahvaljujući prvenstveno vrhunskom kvalitetu i proverenim formulacijama sa pažljivo odabranim kombinacijama aktivnih sastojaka i njihovom pozitivnom i efikasnom delovanju.

Naša poslovna politika ima za cilj da naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve standarda kozmetičke industrije, zakonodavstva i očuvanja životne sredine, a samim tim i zahteve korisnika u pogledu kvaliteta, efikasnosti, bezbednosti i cene.

vaše slike:

BIO ETHIC
CHAMOMILLA
GLYCONA
ISO
NAJ
NAJ Glass
NAJ Podoper
NAJ Sanitar
NAJ-Aseptsol
NAJ-gel
NERILEX
Podaci firme ::::.

service description:

Hemodom je osnovan 21. septembra 1988. godine kao zanatska radnja za proizvodnju sredstava za pranje i odmašćivanje u industriji.

Proizvodni program se razvijao prema zahtevima tržišta i to isključivo vlastitim snagama. U samom početku je bilo desetak proizvoda, uglavnom tečnih i namenjenih industriji alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Razvijena je i posebna oprema i tehnologija za proizvodnju čvrstih i tečnih pasti za poliranje metala. Ugradnjom opreme za proizvodnju praškastih proizvoda mogli smo ponuditi potpunu paletu proizvoda i mesnoj i mlekarskoj industriji.

Prateći zahteve savremenih tehnologija, kao i uvođenje sve strožijih standarda u prehrambenoj industriji HACCP, BRC HALAL, želeli smo da svojim partnerima ponudimo potpun program održavanja higijene: profesionalne alatke, dezo-barijere, automatske dezo-stanice, kao i sav ostali prateći pribor. Tako je došlo do saradnje sa ino firmama „VIKAN" i „KITTNER"

Iz veoma tesne saradnje sa farmama, došlo se do ideje o uvozu posebnih aditiva za stočnu hranu. Time je, uz postojeću paletu sredstava za pranje i dezinfekciju, pribora i opreme i ponuda farmama u potpunosti zaokružena.

Podaci firme ::::.
Boška Novakovića 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA ETIL ALKOHOLA NA VELIKO
PROIZVODNJA FINIH HEMIKALIJA I HEMIKALIJA ZA GRAĐEVINARSTVO (ZAMENA ZA KREČ)


Dugi niz godina su se pogon za proizvodnju ostalih hemijskih proizvoda kao i pogon za punjenje nalazili u Novom Sadu,gde nam je ujedno i sedište firme.
Usled proširenja proizvodnje 01.12.2011. se selimo u obnovljene prostorije našeg pogona za proizvodnju ETIL - ALKOHOLA u Srbobranu.
Otvaranje specijalizovane prodavnice za prodaju etil - alkohola na malo,takođe u Srbobranu,je novina koja će interesovati manje korisnike.
Radno vreme maloprodaje i veleprodaje je od 7-15h, svakog radnog dana.
Podaci firme ::::.
Dragiše Mišovića 227
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/366-365
Mapa

service description:

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge.Prašak za pranje, omekšivači, razna hemikalija za domacinstvo
Podaci firme ::::.

service description:

TEHNOHEMIJA je osnovana 01.06.1951. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je trgovina hemijskim proizvodima, proizvodima bazne hemije, tehničkim hemikalijama, premaznim sredstvima, građevinskim materijalom, gumno - tehničkom robom, plastikom, metražom i HTZ opremom.

TEHNOHEMIJA je decenijama vodeći snabdevač građevinske, metalne, tekstilne, prehrambene industrije, trgovine i javnih preduzeća a u svom asortimanu ima nekoliko stotina proizvoda.

TEHNOHEMIJA u svom posedu ima i poslovni prostor koji izdaje u zakup svojim poslovnim partnerima i trenutno u prostorima Tehnohemije a.d. boravi nekoliko desetina firmi.
Podaci firme ::::.

Bela Zemlja, 31311
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodno prometno preduzeće "MARKING" d.o.o. iz Užica osnovano je 1992. godine kao porodična firma u oblasti zanatske delatnosti, završnih radova u građevinarstvu.

Proizvodnja tehničkog aluminijum-sulfata u preduzeću "MARKING" organizovana je i počela sa radom 1996. god. Početni proizvodni kapacitet bio je 8 tona aluminijum-sulfata dnevno.

Uporedo sa uspešnim prodorom na tržište, došlo je do kvalitativne i kvantitativne popune kadrovskim i tehničkim resursima, tako da danas "MARKING" predstavlja vodećeg proizvođača aluminijum-sulfata u Srbiji sa kapacitetom proizvodnje od 42 tone dnevno.

Primenom aluminijum-sulfata kod naših potrošača u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Grčkoj, kvalitetom obezbeđujemo stabilnu tržišnu poziciju. Reklamacije na proizvod u prethodnih 10 godina nismo imali.

Stalnim korišćenjem aluminijum-sulfata preduzeća "MARKING" obezbeđene su prednosti korisnika kroz:

- dobru rastvorljiivost
- trajno smanjenje potrošnje za 10%
- duži vek procesne opreme
- čuvanje na otvorenom prostoru
- maksimalnu ekološku zaštitu
Podaci firme ::::.
Vojvode Putnika 155.
Šabac , 15000
Srbija
Tel.: 015/375-130
Fax: 015/375-129
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Dragomira Ljubisavljevića 55
Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodanja sveća, imalina, WC osveživača i metli


Preduzeće za proizvodnju, usluge, promet i spoljnotrgovinsko poslovanje "KING" iz Kruševca osnovano je oktobra meseca 1991. godine. Sedište preduzeća nalazi se u Kruševcu.
Preduzeće se bavi proizvodnjom hemijskih proizvoda široke potrošnje i to: različitih vrsta sveća (verske, ukrasne , rođendanske, spiralne i bele za osvetljenje), rođendanske brojeve, kalemarski vosak, kreme za održavanje obuće i predmeta od kože, sredstva za negu nameštaja, wc osveživača, abrazivnih pasti, briketa, tamjana, kooperativnih proizvoda (metl, čarapa i vina).
Plasman svojih proizvoda KING D.O.O. Kruševac vrši na celom području Republike Srbije kao i na prostoru Bosne i Hercegovine.
Podaci firme ::::.
Surčinska 9N
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

OPREMA ZA HEMIJSKU PRIRPEMU VODE: DEMINERALIZATORI, OMEKSIVACI VODE (SIMPLEX, DUPLEX), FILTERI ZA DEKARBONIZACIJU VODE

Facebook