Podaci firme ::::.
Jovana Subotića 23
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/849-333
Mapa

service description:

PANAKVA je, od svog nastanka 1984. godine, lider na poslovima dubinskih bušenja, pronalaženja i eksploatacije podzemne vode.
Panakva je ekskluzivni distributer SAER proizvodnog programa pumpi i elektromotora za Srbiju i u mogućnosti smo da Vam obezbedimo vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cenama uz obezbeđenu garanciju i servis.
Moderna mobilna elektro-karotažna aparatura, odgovor je Panakve izazovu tehnološkog napretka. Pored svih geofizičkih merenja neophodnih za konstruisanje i izgradnju novih, ova aparatura omogućava i preciznu dijagnostiku postojećih eksploatacionih bunara. Na taj način popravku, regeneraciju i oživljavanje moguće je obaviti na najefikasniji i najekonomičniji način. Precizni pokazatelji omogućuju optimalnu eksploataciju bunara, a pravovremene intervencije značajno povećavaju vek njihovog trajanja.

vaše slike:

bunarske pumpe
Bušenje bunara
hidro građevinski radovi
opremanje bunara
vodovod
vodovodarski radovi
vodovodne instalacije
bunarske pumpe
Podaci firme ::::.
Žarka Jovića 15a
Kać, 21241
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

D.O.O. "AKVATEHNIKA",KAC (9KM OD NOVOG SADA) SE BAVI:
- PROJEKTOVANJEM ,IZRADOM, REVITALIZACIJOM, BUSENIH BUNARA ZA SANITARNU I TEHNICKU VODU.
-PROJEKTOVANJEM, IZRADOM : DEPRESIVNIH BUNARA U GRADJEVINARSTVU, I OBARANJEM NIVOA PODZEMNIH VODA.
-PROJEKTOVANJEM I IZRADOM BUNARA ZA NAVODNJAVANJE
-OPREMANJEM BUNARA: PUMPNIM AGREGATIMA, ELEKTRO I VODO POVEZIVANJEM OPREME BUNARA
Podaci firme ::::.

service description:

Vodjeni dugogodišnjim iskustvom , osnivamo firmu 2008 godine. Sedište firme je u Novom sadu, Branimira Ćosića 6.

Iza nas su u prethodnom periodu poslovi opremanja bazena, fontana, hidromasažnih kada, uređaja za podizanje pritiska, zalivnih sistema, bunarskih postrojenja i niz drugih poslova vezanih za vodosnabdevanje na teritoriji Srbije, Crne gore i BiH.

Stručni tim ljudi je spreman u svakom trenutku da vam izadje u susret i u najkracem roku ponudi rešenje Vašeg problema ili zahteva. Za sve proizvode ili obavljene radove dajemo zakonske garancije . Pored toga, sa nama možete sklopiti i ugovor o održavanju navedene opreme ili opreme koju ste ranije ugradili.
Podaci firme ::::.
Milana Babića 11.
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Фирма која данас послује под именом „Гео Инг Систем„ д.о.о. основана је 1991. године и већ 18 година се бави бушењем и опремањем бунара.

Facebook