Podaci firme ::::.

service description:

TET COMPANY d.o.o. Beograd, registrovano je 1990. godine i upisano u Registar Privrednih subjekata Republike Srbije kao Preduzeće za spoljno- trgovinski promet sa 100% privatnim kapitalom osnivača.

TET COMPANY u okviru svog spoljno-trgovinskog prometa uspešno sarađuje sa inostranim proizvođačima i distributerima lekova, kao i snabdevanje domaćih veledrogerija i apoteka.

TET COMPANY ima visoko stručni kadar angažovan u Savetovalištu, spreman da u svako doba pruži pravu informaciju za sve proizvode uvoznog programa.

TET COMPANY je pouzdan partner kome se veruje!

vaše slike:

centar za informacije o lekovima
distribucija lekova
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Trgovina farmaceutskih proizvoda na veliko
Preduzeće Evropa lek je osnovano 4. decembra 2000. godine, a prve isporuke našim kupcima su krenule već u martu 2001. godine.
Počeli smo skromno, sa paletom Lek Ljubljane - OTC proizvodima (Linex, Plantex, Persen, Immunal, Venitan...) i paletom domaćih proizvođača Jugoremedije i Panfarme.
.........
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"Berlin-Chemie AG" je kompanija sa bogatom tradicijom. Naša istorija u Berlin-Adlershofu seže do 1890. godine. Neki od naših zaposlenih čine petu generaciju svojih porodica koja je uključena u razvoj, proizvodnju i prodaju lekova za kompaniju sada poznatu kao
"Berlin-Chemie AG".

U skladu sa filozofijom Menarini Grupe, kompanija Berlin Chemie garantuje najmoderniju i sigurnu proizvodnju lekova najvišeg kvaliteta.

U proizvodnim pogonima proizvodimo čvrste oblike lekova tablete, film tablete, kapsule, tečne preparate, rastvore i kapi, supozirorije i rastvore za infuziju.

Oko 350 zaposlenih proizvodi godišnje oko 270 miliona pakovanja lekova koji se koriste za lečenje raznih bolesti širom sveta.

Naš stručni tim sarađuje u rešavanju različitih problema u proizvodnji lekova i pruža svoje usluge i drugim farmaceutskim kompanijama.
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • MBT

service description:

"GOODWILL PHARMA" je jedna od najbrže rastućih kompanija u oblasti razvoja tržišta farmaceutskih proizvoda u Srbiji.

"GOODWILL PHARMA" ima kapacitet, sposobnost i iskustvo da ponudi svoje usluge u domenu registracije lekova, promocije lekova na terenu, uvoza i distribucije, razvoja i izrade promotivnih materijala za lekove i dijetetske suplemente. Pre svega ističemo da smo pioniri u outsourcingu u Srbiji, uz podršku dugogodišnjeg iskustva u outsourcing poslovima u Mađarskoj od strane matične firme- "GOODWILL PHARMA" Hungary.

Pionirska pozicija, podržana stalnim razvojem outsourcing poslova, dovela nas je vremenom do liderskog statusa u ovoj oblasti.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"SALVEO" je nova farmaceutska kompanija, u Srbiji osnovana 2010. godine. Vlasnici kompanije imaju veliko iskustvo upravljanja farmaceutskim proizvodima na tržištu Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i na više od 50 tržišta celoga sveta.

Misija kompanije "SALVEO" usmerena je na pružanje visokokvalitetne usluge zastupanja stranih farmaceutskih kompanija na tržištu Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Kvalitet usluge povezan je sa istraživanjem i analizom tržišta, registracijom, uvozom i promocijom proizvoda. Cilj kompanije je izgraditi zdrave, uspešne i poznate robne marke inovativnih farmaceutskih proizvoda.

U tome ključnu ulogu ima mlad i dinamičan tim prodajnih i marketinških stručnjaka, koji će pratiti dalji razvoj i lansiranje novih proizvoda iz asortimana Engelharda na tržištu Srbije i ostalih tržišta. Usmeriće, takođe, svoje snage i na uspešan plasman novih proizvoda stranih farmaceutskih kompanija na navedena tržišta. Iskustvo u takvim aktivnostima već je stečeno tokom niza inovativnih kampanja koje su sprovedene. Kampanje su uspele u osveštavanju javnosti o neophodnosti korištenja lekovitih sredstava kod kašlja, prehlade, nadraženog grla, promuklosti, isušene sluznice nosa i postojanju odgovarajućih proizvoda na tržištu Srbije.
Podaci firme ::::.

service description:

DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE
PROIZVODNJA I PLASMAN LEKOVA ZA UPOTREBU U VETERINI


Vetmedic d.o.o. je veterinarsko farmaceutsko preduzeće , osnovano 2004, godine sa sedištem u Vršcu. Pogon za proizvodnju veterinarskih preparata je počeo sa radom 2006. godine, kada su i dobijene prve tri dozvole za stavljanje leka u promet od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Snažnim razvojem i investicionim planom Vetmedic je vrlo brzo postao lider u proizvodnji i prodaji veterinarskih lekova.

Danas je Vetmedic nosilac GMP Certifikata za čvrste i tečne nesterilne forme, tečne sterilne forme, HCCP Certifikata za proizvodnju nutritiva i GDP Certifikata za veletrgovinu lekova, midicinskih sredstava i nutritiva.

Proizvodni program obuhvata preko 40 proizvoda u više od 80 različitih veličina pakovanja, sa godisnjim obimom proizvodnje od 2,5 miliona jedinica proizvoda. Intenzivnim marketinskim nastupom Vetmedic zauzima lidersku poziciju na srpskom tržištu i širi plasman svojih proizvoda u zemlje regiona. Svojom pozicijom na trzistu, Vetmedic je obezbedio ugovore sa svetski renomiranim prozvodjacima: Industrial Veterinaria SA – Invesa iz Španije, Kepro iz Holandije, Pharmacosmos iz Danske i Boehringer Ingelhem iz Nemačke.

Svoj dalji razvoj Vetmedic usmerava na: izvoz na svetsko tržište, proširenje proizvodnih kapaciteta i razvoj najatraktivnijih generickih formulacja.
Podaci firme ::::.

service description:

Znamo da rastemo i jačamo, širimo horizonte i polja delovanja!

"FARMALOGIST" doo je kompanija u privatnom vlasništvu registrovana za promet na veliko farmaceutskim proizvodima, medicinskim sredstavima, dijetetskom hranom i dijetetskim suplemenatima, kozmetičkim i hemijskim proizvodima i ostalim proizvodima iz asortimana apoteke.

Od samog osnivanja 2002. godine "FARMALOGIST" doo jača svoju poziciju na domaćem tržistu tako da je 2007. poslovnu godinu završio na poziciji četvrte veledrogerije u Srbiji.

Poverenje su nam ukazali gotovo svi domaći i većina najvećih svetskih proizvođača lekova prepoznajući u nama sigurnog partnera koji može da obezbedi kvalitetno i kontinuirano snabdevanje svojih klijenata i brzo odreaguje na zahteve i promene ovog veoma dinamičnog tržišta.

Podaci firme ::::.

Majur, 15353
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"LIN" doo osnovano je 1991. godine od kada se bavi prometom lekova na malo.

1995. godine počinjemo da se bavimo i prometom na veliko
lekova, medicinskog materijala, pomoćnih lekovitih sredstava i kozmetike.

U svojoj ponudi imamo proizvode domaćih i stranih proizvođača.

Robu dostavljamo sopstvenim vozilima na adresu kupca.

Snabdevamo oko 200 apopteka.
Imamo zdravstvenu ustanovi sa 8 apoteka.
Podaci firme ::::.

Majur, 15353
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Naša misija je da poboljšamo kvalitet života proizvodeći, plasirajući i razvijajući najkvalitetnije farmaceutske proizvode, kao i proizvode koji su sa njima tesno povezani.

Održavaćemo najviše standarde vezane za kvalitet proizvoda i zaštitu prirode.

Radeći to mi ćemo nastaviti sa našim naporima da ispunimo očekivanja naših korisnika, deoničara i zaposlenih.

Podaci firme ::::.

service description:

VELEPRODAJA I ZASTUPNIŠTVO INOSTRANIH PROIZVODJAČA LEKOVA, MEDICINSKIH SREDSTAVA, KOZMETIČKIH PROIZVODA I DODATAKA ISHRANI
Podaci firme ::::.
Jožef Atile 2
Ada, 24430
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Uvoz, izvoz, zastupanje i distribucija lekova

Beohem-3 d.o.o. je preduzeće za uvoz-izvoz, zastupanje stranih firmi i distribuciju farmaceutskih proizvoda. Osim primarne, naša delatnost su i usluge registracije i regulative proizvoda u oblasti farmacije i medicine, kao i organizacija kliničkih ispitivanja lekova i medicinskih sredstava.

Brza i stručna usluga, uz ljubazno ophođenje prema kupcima, partnerima i krajnjim korisnicima predstavlja našu osnovnu profesionalnu vodilju.

Uvoz sirovina i gotovih lekova

Naša delatnost je i uvoz sirovina i gotovih lekova za potrebe domaće farmaceutske industrije od naših partnera iz Evrope i Azije, uz obezbeđivanje potpune dokumentacije u standardnim farmaceutskim formatima i dosijeima i ispunjenje ostalih propisanih zahteva u navedenom domenu.

Organizacija kliničkih ispitivanja

U slučaju potrebe za kliničkim ispitivanjem leka ili medicinskog sredstva, organizujemo aktivnosti neophodne za njegovu realizaciju od strane stručnjaka u referentnim zdravstvenim ustanovama.
Podaci firme ::::.
Autoput 2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/319-44-11
Fax: 011/319-26-42
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Facebook