service description:

Naše usluge;

Konsultativne usluge
Preventivna stomatologija
Dečja stomatologija
Bolesti zuba
Oralna hirurgija
Stomatološka protetika
Implantologija
Paradontologija
Paradontalna hirurgija
Mukogingivalna hirurgija
Ortodoncija

service description:

DENTALNI TURIZAM

Dođite u Novi Sad po savršeni osmeh i uštedite čak i do 70 %. Pozivamo Vas da spojite lepo i korisno tako što ćete posetiti našu ordinaciju.
Pomoćićemo Vam u organizaciji Vašeg puta i boravka u našem gradu. Takođe postoji i mogućnost prevoza od aerodroma do Novog Sada. Ne zaboravite Vi i Vaš osmeh ste nam na prvom mestu, tako da smo tu za vas tokom celokupnog boravka.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge poželjno bi bilo da nam pre dolaska e-mailom pošaljete OPT snimak obe vilice a naš tim lekara će Vam predložiti plan lečenja i detaljno opisati intervencije. Bićete upoznati sa svakim korakom pri rešavanju Vašeg problema.

Novi Sad je grad koji zaista vredi posetiti. Izuzetno je bogat sadržajima kako za mlađu tako i za stariju populaciju.

Ne zaboravite da naše najveće zadovoljstvo jesu zadovoljni pacijenti sa lepim osmehom.

Naša stomatološka ordinacija se specijalizovala za pružanje sledećih usluga:
-Izrada parcijalnih proteza
-Izrada totalnih proteza
-Beljenje zuba
-Skidanje kamenca
-Vađenje zuba
-Dečija i preventivna stomatologija
-Plombiranje zuba
-Lečenje zuba
-Popravka zuba sa estetskim materijalima
-Izrada porcelanskih kruna
-Izrada mostova

service description:

Ordinacija je osnovana 1991. godine a od 2006. godine smo na novoj lokaciji u prosirenom sastavu. Redovno pratimo strucna predavanja i kurseve da bi smo odgovorili na sve vase zahteve i potrebe.
Podaci firme ::::.

service description:

Medicinski Sistem Beograd MSB je opšta bolnica osnovana 2004. godine. Zapošljava 57 radnika. Pruža usluge iz više medicinskih oblasti: U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti neurologije, psihijatrije, ortopedije, ORL, kožnih bolesti i mnogih drugih grana medicine. U mogućnosti smo da izvršimo kompletnu dijagnostiku . UZ, rentgen, gastroskopija, colonorectoskopija, 4D UZ pregledi u trudnoći, biopsijske procedure sa HP verifikacijom za 24 sata (prostata, bešika, grlić materice, debelo crevo, želudac i mnoge druge), kao i kompletne laboratorijske analize .rnU okviru naše bolnice radi centar za pulmologiju,alergologiju i torakalnu hirurgiju.rnU okviru Onkološkog odeljenja MSB otvoren je prvi privatni radioterapijski centar u Srbiji. Ovaj centar se bavi zračenjem malignih tumora, ginekološke regije, prostate , rektuma, bronha, nazofarinksa i dr. Ova vrsta zračenja se naziva Brahiterapija i predstavlja direktno zračenje u sam tumor.rnU operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, maksilofacijalne hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske (plasticne) i rekonstruktivne, koloproktalne kao i onkoloske hirurgije dojke, tireoidne zlezde, koze, mekih tkiva, torakalne hirurgije itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.rnMSB raspolaže sa potpuno opremljenom stomatološkom ambulantom koja radi u okviru odeljenja maksilofacijalne hirurgije. Pružamo usluge popravke, protetike, implanata, beljenja, preventive, vadjenja i operativnog lečenja zuba i vilica, za decu i odrasle.

service description:

Stomatoloska ordinacija Momcilovic

Specijalistička stomatološka ordinacija za ortopediju vilice „Momčilović“ pruža Vam sve usluge iz oblasti stomatologije u prijatnom ambijentu, na adresi Nikodima Milaša 27 u Beogradu. Njen osnivač, dr Ivana Momčilović, i osoblje pristupaju Vašim potrebama najnovijim tehnikama uz korišćenje besprekorne opreme

Dr Ivana Momčilović diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kome i specijalizira ortopediju vilice. U toku edukacije i praktičnog rada njeni mentori bili su primarijus dr Miodrag Stojković i docent dr Željko Milosavljević.

U privatnoj praksi na pomenutom stručnom polju radi od 1999. godine, da bi 2002. postala stručni konsultant. Godinu dana provela je na usavršavanju kod prof. dr Franca – Gintera Sandersa na Stomatološkoj Akademiji u Karlsrueu, Nemačka.

Kontakt

Adresa
Ulica Nikodima Milaša 27
11 000 Beograd

Telefoni
063 / 80 43 207
011 / 20 80 922

Email
ordinacija@momcilovic.rs

Ostali podaci:

  • kontakt
    Tel.: 063 / 80 43 207, 

vaše slike:

Dečija stomatologija
Estetska stomatologija
Ordinacije - Stomatologija Protetika
ortopedija vilice
Podaci firme ::::.
Vase Stajića 4
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook