Podaci firme ::::.
Cvijićeva 87.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće Tehno-chem Beograd osnovano je 1990. godine
a sa aktivnim poslovanjem počinje septembra 1991. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija tehničkih
i farmaceutskih hemikalija na veliko.


Osim prodaje robe sa našeg lagera u Beogradu radimo i uslužni uvoz.


Uvoz: Češka, Italija, Nemačka, Rumunija, Rusija, Holandija...

Izvoz: Crna Gora, BiH...

Izdvajamo iz ponude

Trihloretilen

Cink oksid zlatni pečat, farmaceutski

Glicerin češki, švedski, nemački

Kalcijum hlorid češki, italijanski " Solvay "

Lewatit (levatit, jonska masa " Bayer ")

Parafinsko ulje lako i teško

Stearin (stearinska kiselina)

Perhloretilen

Kolofonijum

Kaustična soda (Natrijum hidroksid)
Podaci firme ::::.

service description:

TEHNOHEMIJA je osnovana 01.06.1951. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je trgovina hemijskim proizvodima, proizvodima bazne hemije, tehničkim hemikalijama, premaznim sredstvima, građevinskim materijalom, gumno - tehničkom robom, plastikom, metražom i HTZ opremom.

TEHNOHEMIJA je decenijama vodeći snabdevač građevinske, metalne, tekstilne, prehrambene industrije, trgovine i javnih preduzeća a u svom asortimanu ima nekoliko stotina proizvoda.

TEHNOHEMIJA u svom posedu ima i poslovni prostor koji izdaje u zakup svojim poslovnim partnerima i trenutno u prostorima Tehnohemije a.d. boravi nekoliko desetina firmi.
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • ISO

service description:

"EUCOM" je osnovan 19.09.1997. godine sa ciljem da nastavi i ubrza razvoj poslova koje su "BEOFON" Bukurešt i "INTERTRADE RESOURCES" Nassau već imale na tržištu Srbije. U proteklih deset godina uspešno je realizovana osnovna ideja i kontinuirano su razvijani poslovi izvoza, uvoza, reexporta i veleprodaje. Posebnu pažnju posvećujemo negovanju poslova industrijske kooperacije koji uključuju i doradne poslove, kako za potrebe fabrike, tako i za potrebe dalje trgovine.

Mi smo dobra komibinacija iskustva i mladosti. Poslovnu saradnju imamo sa firmama iz 27 evropskih zemalja, a prisutni smo na tržištu Kine, Indije, Južne Koreje, Tajvana, Turske i drugih zemalja sveta.

Preko firme "BEOFON, Srl." Bukurešt posebno dobru saradnju imamo sa firmama iz Rumunije.

Naša osnovna ideja je da gradimo stabilne i dugoročne poslovne odnose. Poslove širimo visokim profesionalnim kvalitetom rada i usluga.

U okviru roba sa kojima radimo uvek smo spremni da za naše poslovne partnere tražimo nove kupce i nova tržišta, kao i da za potrebe naših kupaca obezbedimo potrebne sirovine i repromaterijale.

Preduzeće "EUCOM" poseduje sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom prema ISO 9001:2000.

PROIZVODI
Glavna delatnost preduzeća, još od samog osnivanja, jeste međunarodna trgovina sirovinama, materijalima, gotovim industrijskim proizvodima i opremom u sledećim oblastima:

-Bazna hemija: kaustična soda, kalcinirana soda, sumporna kiselina, kalijum hidroksid...

-Hemija: cink sulfat, natrijum tetraborat, kalijum bihromat, hrom trioksid, bakar sulfat...

-Petrohemija: polietilen, polipropilen, PVC, PET, Parafin...

-Papir i ambalaža: fluting šrenc, natron, kraft, roto, ofset papir, filter papir...

-Tekstil: celvlakno, rajon filament, viskozna kord tkanina, poliester, poliamid...

-Metali: čelik za beton, betonsko gvožđe; čelični profili, mreže, cevi, limovi...

-Obojena metalurgija: proizvodi od bakra, aluminijuma i mesinga
Podaci firme ::::.

service description:

Dobro došli u Rolling-co

Firma Rolling-co je osnovana 1991.god. u Kragujevcu sa dvoje zaposlenih. U periodu slabljenja nacionalne privrede, ekonomskih sankcija i ograničenosti domaćeg tržišta "Rolling-co" postavlja jedan cilj: uspeh. Nemenjajući delatnost i šireći svoje tržište i izvan Srbije, dugi niz godina postojanja dokazuje da je cilj ostvaren. Kako?

Osnovna delatnost naše firme je uvoz i distribucija visokokvalitetnih hemikalija za potrebe različitih industrijskih grana.

Naša poslovna politika podrazumeva direktnu saradnju sa proizvođačima iz čitavog sveta uz ispunjenje dva kriterijuma: kvalitet i zadovoljstvo kupca.

Ostvarujemo kontinuiranu saradnju sa proizvođačima iz 20 evropskih zemalja, a prisutni smo i na tržištu Kine, Rusije i bivših sovjetskih zemalja. Upravo tako veliki portfolio dobavljača i kontinuiranost saradnje nam obezbeđuju tržišnu konkurentnost i sigurnost isporuke.

Bitan doprinos razvoju "Rolling"-a dat je tokom 1998.g. velikim investicijama u vozni park i uređenje skladišnog prostora.

Takođe, firma Rolling-co je nosilac sertifikata sistema menadžmenta kvaliteta prema standardima ISO 9001:2001.

Danas "Rolling-co" ima 14 zaposlenih. Inicijativa, entuzijazam, savesnost i kreativnost našeg tima čine jednako važan faktor uspeha. Negujući međuljudske odnose stvorili smo tim sa kojim saradnja pretstavlja zadovoljstvo.

Možemo biti i Vaš oslonac.
Naša vizija je da postanemo dobavljač - lider u isporuci industrijskih hemikalija verujući u rast nacionalne privrede, a istovremeno prateći rast privreda u okruženju.

Naša misija je da budemo Vaš najpoželjniji partner stalno se prilagođavajući potrebama i zahtevima svih interesnih grupa.

Naši ciljevi:

* održavati postavljene kriterijume kvaliteta hemikalija,
* sačuvati postojeće tržišno učešće uz postepeni rast,
* održavati kontinuiranost saradnje sa dobavljačima,
* održati sigurnost isporuke,
* zadovoljstvo našeg tima.
Lager lista

Pored proizvoda koji su navedeni u našoj lager listi i koji Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju u zahtevanim količinama, u mogućnosti smo da izvršimo uvoz bilo kog drugog i isporučimo Vam ga u dogovorenom roku.
Posedujemo sopstvene skladišne prostore uz odgovarajuće atmosferske i tehničke uslove, kao još jednog garanta kvaliteta.

Takođe, posedujemo sopstvena prevozna sredstva, a robu možemo isporučiti i staviti na raspolaganje kupcu na zahtevanoj adresi, u ugovorenom roku i odgovarajućem pakovanju.

U prilici smo da Vam dostavimo i uzorak našeg proizvoda, a svaku našu isporuku prati odgovarajuća dokumentacija – sertifikat hemikalije izdat od strane proizvođača, sigurnosni list, kao i sve potrebne analize domaćih instituta.
Podaci firme ::::.
Savska 17/II/1
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook