Podaci firme ::::.

service description:

U "STASY" prodavnicama možete naći veliki asortiman različitih vrsta vatrometa, vojne opreme, hrane, igračaka i druge za kućne ljubimce kao i opreme za lov.

"STASY" d.o.o. army shop poseduje širok asortiman vojne odeće: pantalone, košulje, jakne, vojne obuće i kapa.

"STASY" d.o.o. pet shop pruža veliki asortiman proizvoda za kućne ljubimce.

Tretiranje teniskih terena

Zadržavanje vlage na terenu postižemo nanošenjem takvog rastvora na teren, koji vlagu iz donjih slojeva tla, kao i iz atmosfere stalno zadržava na terenu. Kako na ovaj način sprečavamo stvaranje prašine, nema potrebe za višestrukim dnevnim polivanjem.

Na ovaj način postižemo uštedu potrošnje vode, radne snage, i što je najvažnije teren nam je stalno u perfektnom stanju sto se tiče vlažnosti.

Efekat antiprašine traje celu sezonu, tako da je poželjno tretiranje podloge izvršiti na početku sezone. Nakon izvršenog tretiranja, teren ne zahteva više održavanja-polivanja do kraja sezone.

Tretiranje teniskih terena, od momenta delovanja pa do korišćenja istog terena zahteva 24 sata. Nakon isteka 24 sata teren se može u potpunosti koristiti.

Sredstvo koje se koristi u antiprašinskom delovanju je ekološki bezbedno.

vaše slike:

amaterska pirotehnika
baklje
baterije vatrometne
box vatrometi
čizme
džemperi jakne
Džepni noževi
hobi program
Hrana za kućne ljubimce
hrana za mačke
hrana za pse
hrana za ptice
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"KRUG" d.o.o. je preduzeće osnovano 2003. godine. Bavimo se uvozom i distribucijom hrane i preparata za pse i mačke. Generalni smo uvoznik proizvoda nemačke kompanije BEWITAL, lidera u proizvodnji vrhunske hrane za kućne ljubimce.

Hrane za pse BELCANDO i BEWI DOG, preparati ANIVITAL, hrane za mačke LEONARDO i BEWI CAT, tokom godina postale su sinonim kvaliteta i na našem tržištu. Najpoznatiji odgajivači i vlasnici koji žele da pruže najbolje svojim ljubimcima, prepoznali su vrhunski nemački kvalitet. Pored najboljih sirovina koje koristi u procesu proizvodnje, kompanija BEWITAL kvalitet zasniva i na činjenici da postoji samo jedna fabrika i samo jedna proizvodna linija. Time je postignuto da se proizvodi potpuno istog kvaliteta prodaju u svim zemljama sveta.

Zaposleni u preduzeću KRUG su profesionalci sa preko 30 godina iskustva u gajenju pasa, takmičenju i suđenju na izložbama. Mi se ne bavimo samo prodajom hrane i preparata, mi smo tu da vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomognemo da uvek napravite pravi izbor, da vam pružimo savet i pomoć u svakoj prilici, za dobrobit vaših ljubimaca. Naša redovna aktivnost je edukacija trgovaca, odgajivača i ljubitelja životinja.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pet shop "DR DOGGY" počeo je sa radom 1998 godine.
Početni sastav činila su dva veterinara i cilj je bio da se usluga u pet shopu digne na viši nivo, da kupci uz veliki asortiman i povoljne cene dobiju kompletnu uslugu u smislu stručnog savetovanja o ishrani, nezi i uzgoju kućnih ljubimaca, kao i besplatne veterinarske i kinološke savete.

Moto "DR DOGGY"-ja bio je i ostao "BRIGU O VAŠEM LJUBIMCU PREPUSTITE NAMA".

U prethodnih 15 godina, "DR DOGGY" je postao sinomim za povoljnu cenu, veliki asortiman proizvoda i kvalitetnu i stručnu uslugu.

Danas "DR DOGGY" je jedan od najjstarijih aktivnih pet shopova.

"DR DOGGY" čine četiri PET SHOPA sa VETERINARSKOM APOTEKOM.

U "DR DOGGY" je zaposleno 11 ljudi, od čega je 10 diplomiranih veterinara. Pored toga, među zaposlenima ima kinoloških sudija, uzgaivača pasa i dr.

U našim radnjama nudimo vam preko 5000 artikala raznih proizvođača po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA NA TRŽIŠTU.

U našim prodajnim objektima je zastupljen veliki broj poznatih brendova hrane, medicinske hrane, poslastica, opreme, veterinarskih preparata i ostalih proizvoda iz pet industrije.

Samo neki brendovi suve hrane za pse i mačke koje možete kupiti u našim prodajnim objektima: ADVANCE, BENTO CRONEN, TRAINER, CIBAU, ND, HILLS, ROYAL CANIN, NUTRIVET INSTINCT, JOSERA, BREKIES, ECOPET, LE CHIEF, MON TERIER, GOOD DOGGY FOOD i dr.

Nudimo medicinsku hranu za pse i mačke proizvođača: ADVANCE, HILLS, FARMINA, ROYAL CANIN.

Kad su u pitanju konzervirana hrana i paštete, takođe nudimo veliki broj renomiranih brendova kao što su: SCHESIR, ANIMONDA, DR ADLER, TOMI, CONTINENTAL, SIMBA, FRISKIES, PEDIGREE i dr.

Što se tiče opreme, zastupljeni su proizvodi nekoliko renomiranih proizvođača, kao što su: CARLIE, NOBBY, TRIXIE, FERPLAST, FLAMINGO, FLEXI, TRUSINA, KOZMO itd.

Što se tiče sredstava protiv buva i krpelja, nudimo vam veliki broj preparata, od kojih će mo pomenuti samo nekoliko : ADVENTIX, FRONTLINE, FYPRUST, EFIPRO, KILTIX, SCALIBUR, FORESTO itd.

"DR DOGGY" vrši i besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda za sve porudžbine veće od 3000 dinara.

Pratite našu stranu na FACEBOOK-u i lajkujte naše akcije i obaveštenja.

Kontaktirajte neku od naših prodavnica i saznajte dali su naše cene i dalje najpovoljnije na tržištu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"M&J TRADE" doo je preduzeće specijalizovanao za trgovinu sa hranom i opremom za kućne ljubimce.
Podaci firme ::::.
Bate Jankovića 34/1
Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

hrana za kućne ljubimce
Podaci firme ::::.
Majšanski put 90
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook