service description:

KABINET ZA SLIKANJE ZUBA

SNIMANJE ZUBA

service description:

SAČUVAJTE ZDRAVLJE ZUBA!

Imati zdrav osmeh znači imati celokupno zdravlje organizma. Svako priželjkuije blistavo bele zube i lep osmeh.

U stomatološkoj ordinaciji nudimo sledeće stomatološke usluge:

-Uklanjanje mekih i tvrdih zubnih naslaga
-Kontrolni testovi za zubni plak i karijes
-Izbeljivanje zuba
-Izrada nadoknada protiv bruksizma (škripanja zuba)
-Individualni štitnici za zube kod sportista
-Kompozitni estetski ispuni
-Endodontsko lečenje zuba (lečenje korena zuba)
-Nadogradnje
-Metalno porculanske krunice i mostovi
-Cirkon keramičke krunice i mostovi (visoko estetska
bezmetalna keramika)
-Porculanske i kompozitne ljuspice na zubu
-Zubne proteze
-Popravke proteza
-Izrada provizorija (privremenih krunica i mostova)
-Vađenje zuba
-Lečenje parodontoze
-Postavljanje zubnog nakita na zube

- Zubna protetika
Krunice i mostovi
Zubne proteze
Porculanske ljuske
- Estetska stomatologija
Kompozitni zubni ispuni
Izbeljivanje zuba
Zubni nakit
- Preventivna stomatologija
Kako pravilno prati zube
- Parodontologija
Parodontalna oboljenja
Oboljenja mekih tkiva usne duplje
Lečenje i zaustavljanje parodontopatije
Uklanjanje zubnog kamenca
- Endodoncija
Lečenje zuba
Lečenje kanala korena zuba
- Oralna hirurgija
Vađenje zuba
- Dečija stomatologija
Fluorizacija
Oralno zdravlje dece
Podaci firme ::::.

Zaječar , 19000
Srbija
Tel.: 019/432-222
Mapa

service description:

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Požarevac , 12000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Terazije 5, 1. sprat,stan 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 322 7198
Mapa

service description:

service description:

Želimo da vas upoznamo sa ordinacijom "Žugić" a koji svojim višegodišnjim iskustvom sa svojim saradnicima može da reši i najkomplikovanije stomatološke probleme.

U ovoj najmodernije opremljenoj ordinaciji, stomatološke usluge se vrše stručno, potpuno bezbolno, brzo i efikasno po najsavremenijim metodama stomatološke prakse na najsavremenijim aparatima i sa najkvalitetnijim uvoznim lekovima.

Nama se mogu obratiti za savet i pomoć pacijenti svih uzrasta pošto se u ordinaciji brinemo i bavimo problematikom iz svih grana stomatologije.

Pozivamo vas da nas posetite i da na jednom mestu dobijete vrhunsku uslugu po povoljnim cenama.

U ordinaciji "Žugić" garantovano će vam biti vraćen
OSMEH.


Praksa:

Preventivna stomatologija
Oralna hirurgija
Implantoligija
Protetika
Parodontologija
Estetska stomatologija
Bolesti zuba i endodoncija
Dečija stomatologija
Ortopedija vilice
Savetovaliste za trudnice

Đurđevo, 34215
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija Nenadov osnovana je 2007. godine. Osnivač je dr stomatologije Nenadov Verica.

Pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije prema svetskim standardima, uključujući savremenu dijagnostiku.

Svi pregledi i konsultacije u našoj ordinaciji su besplatni.

Pratimo svetske standarde i najnovija dostignuća u stomatologiji, upotrebljavamo savremene metode i materijale. Garantujemo vrhunske usluge iz svih oblasti stomatologije.

Ljubazno osoblje naše ordinacije će vaš boravak učiniti prijatnim i komformnim. Daćemo sve od sebe da vaš boravak prođe bez stresa i neprijatnosti.

Za sve usluge pružene kod nas garantujemo vrhunskim kvalitetom.
Podaci firme ::::.
Partizanskih Baza 8
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U Subotici, u Kertvarošu, u stomatološkoj ordinaciji, Dentala-A čekamo naše pacijente, u harmoničnom i prijatnom ambijentu. Naš cilj da se prilikom pružanja uspešne stomatološke usluge pacijent se dobro oseća. Mislimo da je od prvenstvenog značaja edukacija oralne higijene, lečenje parodontoze, izvođenje dugotrajne protetske radove na implantu.

U našoj ordinaciji koristimo najsavremenije estetske i higijenske tehnologije. Dobra pripremnost, višegodišnja iskustva i najefikasnije metode lečenja su pokazatelj našeg rada. Zahvaljujući stalnom unapređenju pružamo polivalentnu stomatološku uslugu uz najmodernije aparate, tehnologije i medikamente.

Kontaktirajte nas!Redovna i temeljna higijenausne duplje

Zube bi trebalo prati najmanje dva puta dnevno posle jela, i to ujutro i uveče, sa pastom za zube koja sadrži fluor! Temeljno treba očistiti spoljašnju, unutrašnju i površinu žvakanja zuba, naročito obraćajući pažnju na ivice desni. Održavanje čistoće plombiranih zuba i proteza je izuzetno važna zbog izbegavanja nastajanja sekundarnih kariesa ili upale desni. Koristite konac za zube za čišćenje teško dostupnih površina između zuba. Savetuje se i pažljivo čišćenje jezika na kraju svakog pranja zuba.

Uputstvo za pranje zuba

1. Pranje zuba počinjemo na unutrašnjoj strani dolnje vilice položajem od 45 stepeni u odnosu na zube. Polukružnim pokretima vršimo pranje od leve ka desnoj strani vilice.

2. Na untrašnjoj strani dolnje i gornje vilice peremo sa desne ka levoj strani a prednje zube peremo malim vertikalnim pokretima.

3. Zatim prelazimo na spoljašnju stranu zuba koje se peru blagim kružnim pokretima.

4. Na kraju se detaljno pere zagrizna površina zuba vodoravnim pokretima.

Redovna stomatološka kontrola

Sa posetama stomatologu trebalo bi početi već kod pojave prvih mlečnih zuba. Tako je moguće odmah uočiti i lečiti sve patološke promene u razvoju zuba i vilice, a u isto vreme se i izbegava strah od zubara kod dece. Rano otkrivanje i lečenje kariesa i bolesti desni, kao i redovno čišćenje zuba od strane stomatologa, doprinosi očuvanju zdravlja cele usne duplje, kako u dečijem dobu, tako i kod odraslih. Smatra se da je optimalno ići na redovne kontrolne preglede kod stomatologa najmanje dva puta godišnje tj. svakih šest meseci.

Pravilna ishrana

Kod nastanka kariesa glavni faktor nije količina konzumiranog šećera, nego učestalost u konzumiranju slatkiša. Nije preporučljivo konzumiranje hrane ili pića koja sadrže velike količine šećera između dva obroka, jer je opasnost od pojave kariesa veća nego za vreme glavnih obroka. Ako se već desi potreba za grickanjem između obroka, dobro bi bilo da se konzumiraju takozvane zdrave grickalice kao što su voće, povrće, sir, mleko ili jogurt. Treba uzeti u obzir da se lepljivi bomboni i drugi slatkiši dugo zadržavaju na površini zuba, a tako i povećavaju potencijalnu opasnost od kariesa. Važno je pravilo da se posle večernjeg pranja zuba više ništa ne jede, a pomogućnosti samo da se pije čista voda.

Trudnoća i higijena usne duplje

Trudnoća je stanje u kojem način života buduće majke kompletno utiče na razvoj ploda.Uloženi napori za očuvanje zdravlja zuba i desni ne samo da sprečavaju nastajanje kariesa i upale desni u trudnoći nego i kasnije obezbeđuju zaštitu od kariesa kod novorođene dece. Prema podacima iz stručne literature, odojčad bakterije koje uzrokuju karies dobijaju od svojih roditelja koji, u slučaju dobre higijene usne duplje, poseduju te bakterije samo u minimalnim količinama. To znači da deca čiji roditelji imaju zdrave zube i dobru higijenu usne duplje, imaju manje šanse da im mlečne zube napadne karies od one dece čiji roditelji imaju zapuštenu i nenegovanu usnu duplju.
Očuvanje zdravlja mlečnih zuba je bitan činilac daljeg obezbeđenja zdravlja stalnih zuba.

Higijena usne duplje kod beba

Održavanje higijene usne duplje treba početi odmah po rođenju deteta. Nakon svakog hranjenja trebalo bi nežno obrisati bebine desni sa vlažnom krpicom ili gazom. Čim se pojave prvi zubići, treba pristupiti njihovom redovnom čišćenju. Cilj pranja zubića je prevencija od kariesa i upale desni.
Pojava kariesa kod dece utiče na opšte zdravstveno stanje deteta, a štetno utiče na žvakanje i razvoj govora.

Karies kod mlečnih zuba može se izbeći

Dečiji zubi se kvare uglavnom zbog zašećerenih čajeva, voćnih sokova, pa čak i zbog sisanja mleka iz flašice. Važno je, ako se dete ne želi odvojiti od flašice, da obratite pažnju da pre spavanja i nakon glavnih obroka flašica sadrži samo čistu vodu.

Prvi pregled kod stomatologa

Nakon izbijanja mlečnih zuba, poželjno je decu odvesti na prvi pregled kod stomatologa, a nakon toga ići na kontrole dva puta godišnje. Važno je pre pregleda objasniti detetu šta će se tamo desiti. Prava priprema deteta kao i prisustvo roditelja na pregledu smanjuje strah koji kasnije može potpuno i da nestane.

Odgovori na pitanja o nezi zuba Vašeg deteta

Kada treba početi sa pranjem zuba?
Čim se pojave prvi mlečni zubi, pravo je vreme za započinjanje nege usne duplje deteta uz pomoć odgovarajuće bebi četkice i paste za zube.

Koja četkica za zube je dobra?
Za decu su namenjenje specijalne dečije četkice za zube, na čijim se malim glavama nalaze mekane, zaobljene čekinje.
Iskorišćene četkice trebalo bi da se zamene nakon 3-4 meseca, a nakon neke preležane bolesti preporučljivo ih je promeniti odmah.

Kakvu pastu za zube izabrati?
Koristite specijalne paste za decu, koje su prijatnog ukusa i mirisa, sa smanjenim sadržajem fluorida, prilagođene za mlečne zube. Tako možemo sprečiti da kod gutanja paste za zube, dođe do preteranog unosa fluorida, koji na trajnim zubima izaziva mrlje. Kod izbora paste za zube, obavezno konsultujte Vašeg stomatologa.

Šta raditi ako dete neće da pere zube?
Najefikasnija metoda je pokazivanje primera. Perite zube zajedno sa svojom decom, a kontrola pranja neka bude u formi igre, zabave...

Treba li deca da uzimaju tablete fluorida?
Kod dece koja spadaju u rizičnu grupu po pitanju oboljenja zuba od kariesa, može biti potrebe za uzimanjem tableta fluorida. One se individualno doziraju u zavisnosti od sadržaja fluorida u vodi za piće, a podešavanje dnevne doze zavisi i od navika vezanih za ishranu i pranje zuba. Pre primenjivanja fluorid tableta potrebno je obavezno se konsultovati sa pedijatrom ili stomatologom.

Nega trajnih zuba

Od tinejdžerskog do najstarijeg životnog doba postoji potencijalna opasnost od nastanka kariesa.
Osobe koje nose proteze, potrebno je da idu na redovne zubarske kontrole najmanje svakih šest meseci, zbog mogućnosti ranog otkrivanja i lečenja upala sluzokože usne duplje ili nekih drugih promena na mestima ispod proteze.

Karies

Zubna gleđ
Zubna gleđ je najčvršće tkivo u ljudskom organizmu na čijoj površini se konstantno odvijaju razni biohemijski procesi. To prvenstveno predstavlja cirkulaciju mineralnih materija (kalcijuma i foszfora) kroz spoljne slojeve gleđi. Ovaj proces nazivamo demineralizacijom ili remineralizacijom, u zavisnosti od toga da li se radi o oslobađanju ili vezivanju materija.

Zubne naslage
Površinu zuba prekriva lepljivi sloj materije koju nazivamo zubna naslaga, koju čine uglavnom pljuvačka, bakterije usne duplje, ostaci hrane i druge materije rastvorene u pljuvačci. Konstantno prisustvo naslaga na zubima i kisela sredina koju proizvode bakterije u njoj, su glavni krivci za nastajanje kariesa.
Bakterije u naslagama koje se nalaze na ivicama desni izazivaju upale desni.
Zubne naslage se odstranjuju isključivo mehaničkim putem, i to uz pomoć četkice za zube i odgovarajuće zubne paste. Bez obzira na upornost pri čišćenju, naslage se ponovo formiraju nakon nekoliko sati, pa je zato potrebno redovno čišćenje tj. pranje zuba.

Zubni kamenac
Zubni kamenac predstavlja kalcifikovane zubne naslage, koje se mogu naći ispod i iznad desni, kako na prirodnim zubima, tako i na protezama. Prisustvo zubnog kamenca štetno utiče na stanje desni i koštane alveole, mesta u kojem se nalazi zub. Gruba površina kamenca predstavlja pogodno tle za taloženja novih naslaga u kojima se nalaze bakterije.
Zubni kamenac odstranjuje stomatolog, mehaničkim putem, uz pomoć stomatoloških aparata. Pojavu zubnog kamenca možemo sprečiti pravilnim pranjem zuba uz pomoć specijalnih pasti koje sprečavaju nastanak kamenca.

De- i remineralizacija, početak kariesa

Bakterije iz zubnih naslaga i materije iz hrane koje sadrže šećer proizvode kiselinu. Produženo delovanje kisele sredine potpomaže i održava demineralizaciju tj. oslobađanje mineralnih materija iz zubne gleđi. Pod uticajem kiselina, deo ispod površine zubne gleđi postaje porozan, a nastavljanjem procesa demineralizacije i oštećenja same gleđi, nastaje karies. Ovaj proces je reverzibilan i potpomažu ga fluoridi, uz čiju pomoć se vezuju mineralne materije u oslabljenoj, poroznoj zubnoj gleđi i nastaje tzv. remineralizacija.

Prevencija, lečenje, posledice

U 70-80% slučajeva kada su zubi samo početno zahvaćeni kariesom, pranje zuba četkicom i odgovarajućom fluoridnom pastom za zube, može doći do postepene remineralizacije zuba i posledično do izlečenja zahvaćenog područja.

Upala desni i bolesti koštanih-zubnih alveola

Kod upale, desni su otečene, crvene i lako prokrvare. Upala desni se može izbeći odgovarajućim metodama pranja zuba, a uspostavljanjem odgovarajućeg nivoa oralne higijene simptomi se, u većini slučajeva, povlače za 1-2 nedelje. Ako primetite upalu ili krvarenje desni, obavezno se javite Vašem stomatologu. Konstantno prisutna, nelečena upala desni i toksini iz bakterija u zubnim naslagama, mogu da dovedu do raznih oboljenja koštanih-zubnih alveola.
U prazninama pored zuba formiraju se tzv. kesice koje su teško dostupne kod pranja zuba i predstavljaju potencijalna mesta gde se nagomilavaju bakterije.
Zbog nelečenih bolesti koštano-zubnih alveola, dolazi do izumiranja vezivnog tkiva zuba, što dovodi do labavljenja zuba i posledično do njegovog ispadanja. Sve ovo može da se izbegne pravovremenim otkrivanjem bolesti na redovnim zubarskim kontrolama, i na vreme započetim lečenjem.

Loš zadah

Loš zadah prouzrokuje više faktora kao što su kvarni zubi, loša oralna higijena, nagomilavanje zubnih naslaga, upala desni, nedovoljna higijena proteze, kao i nelečena oboljenja koštano-zubnih alveola.
Većina bakterija koje prouzrokuju loš zadah proizvode materije pune azota kao što je azot-hidroksid. Naslage koje su nagomilane na jeziku takođe sadrže ove bakterije koje pri raspadu proteina proizvode mnogo azot-hidroksida. Zbog toga je u borbi protiv lošeg zadaha jako bitno pranje jezika sa zubnom četkicom.
U borbi protiv lošeg zadaha, potrebno je stomatološko lečenje koje pored savetovanja kako održavati oralnu higijenu sadrži i metode otklanjanja zubnog kamenca i naslaga kao i lečenje zuba zahvaćenih kariesom. Takođe je potrebno redovno lečenje i kontrola koštano-zubnih alveola.
Đure Daničića 15
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stomatološka ordinacija SAVADENT funkcioniše uspešno već više od deset godina.Ordinacija je opremljena najsavremenijom aparaturom, neophodnom za pružanje što kvalitetnijih usluga svojim pacijentima.Pored toga, u ordinaciji SAVADENT obavljaju se i intervencije iz oblasti oralne hirurgije, paradentologije i ortodoncije. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz tih oblasti.Prioritet ordinacije je: uvek biti u trendu, pratiti inovacije i primenjivati ih u praksi. Tako smo jedni od pionira u beljenju zuba, upotrebi bezdentalnih porcelansih krunica, fiberglas nadogradnji...Ordinacija ima sopstvenu zubotehničku laboratoriju specijalizovanu za izradu svih vrsta porcelanskih krunica i mostova.Ono što krasi ovu ordinaciju, pored stručnih i kvalitetnih usluga, jeste posebna pažnja i odnos prema pacijentima, koji uglavnom nerado dolaze i imaju patološki strah od zubara.U čekaonici ne pravimo gužvu, jer želimo maksimalno da se posvetimo svakom pacijentu na adekvatan način. Naš cilj je da konačno pacijenti sa osmehom dolaze i sa osmehom i napuštaju stomatološku ordinaciju.

ENDODONCIJA I KONZERVATIVA
lečenje obolele pulpe jednokorenih i višekorenih zuba
plombiranje zuba uz primenu najsavremenijih materijala.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA
beljenje zubne gleđi
bezmetalne porcelanske krunice
porcelanske fasete
dekoracije za zube (cirkon)

PARADONTOLOGIJA
čišćenje zubnog kamenca
duboka kiretaža gingivalnih džepova
gingivektomija
režanj operacija uz pripremu veštačke kosti

ORTODONCIJA
mobilni ortodonski aparati
fiksna ortodoncija

PROTETIKA
sve vrste fiksnih nadoknada (metal-porcelanske krunice i mostovi, bezmetalne porecelanske krunice)
totalne proteze (klasične i sa metalnom bazom)
parcijalne skeletirane proteze
paricjalne skeletirane proteze sa atecmenima
teleskop krune

DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA
lečenje i plombiranje mlečnih i stalnih zuba
zalivanje fisura
ekstrakcija zuba

ORALNA HIRURGIJA
ekstrakcija zuba
resekcija zuba
preprotetska hirurgija
implantodologija


11000 Beograd
Đure Daničića 15
Tel: +381 11 30 38 799
Tel: +381 11 33 49 164
Mob:+381 64 293 47 62
Mob:+381 64 212 75 11
e-mail: savadent@gmail.com

Braće Dirak 7
Jagodina , 35000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stomatološka ordinacija “Gajić“
Stomatološka ordinacija “Gajić“ osnovana je 01.11.2003. godine u Jagodini, osnivač i vlasnik je Dr Gajić P.Vasilije.

U ordinaciji se vrše sve vrste stomatoloških intervencija :

1) lečenja zuba dece i odraslih – konzervativa, endodoncija, preventivna i dečija stomatologija

2) lečenje mekih tkiva usta tj. zapaljenja desni, parodontalnih “džepova“, uklanjanje “kamenca“ ... – bolesti usta

3) vađenje zuba i sanacija inficiranih rana, otoka i posledica istih, za teže intervencije sarađujemo sa određenim specijalističkim ord. jer smatramo da je timski rad i najbolji rad u interesu pacijenta i ordinacije - hirurgija

4) “ispravljanje“ zuba i među viličnih odnosa uz konsultaciju i rad renomiranog specijaliste, “mobilne i fiksne dečije proteze“ – ortopedije vilica

5) nadoknada zuba fiksnim i pokretnim nadoknadama tj. krunice ( navlake ), mostovi i proteze – protetika

Moja želja kao vlasnika ordinacije je bila da na, za sada, ne uređenom tržištu stomatoloških usluga pokušam da uklonim neke od predrasuda vezanih za rad privatne prakse tipa : kvaliteta, stručnosti, cene ... Iz tih razloga ordinacija radi po sledećim principima :

a) svi materijali za lečenje zuba, mekih tkiva, infekcija vilica su licencirani kao i materijali za ispune ( plombe ), protetika se radi isključivo sa licenciranom tehnikom .

b) stručnost je obezbeđena dugogodišnjim radom, stalnim praćenjem noviteta u oblasti materijala,tehnika rada i svešću o granicama svojih profesionalnih mogućnosti i potrebi saradnje sa licenciranim specijalističkim ordinacijama raznih profila .

c) cene su prilagođene svima građanima mogućnošću izbora jednog od tri “paketa“ usluga i načinima plaćanja pri čemu se naročito vodilo računa da cena ne ide na račun kvaliteta rada i uspešnost lečenja pacijenta ili na razliku u platežnoj moći pacijenta. Sav rad je, po prvi put, podeljen u tri “paketa usluga“ :

1. EKONOM – koji je najpristupačniji za porodičnu sanaciju zuba, studenata, penzionera tj. većine pacijenata. Materijali tj. lekovi, plombe, krunice i proteze su one koje se koriste u državnim ustanovama ( koje to sebi mogu da priušte ) i većini privatnih ordinacija od kojih se razlikujemo samo po ceni .
2. CLASSIC – razlika je u mogućnosti biranja većeg broja lekova, plombi, krunica i proteza – sa ovim vrstama materijala “radi“ relativno manji broj ordinacija i one se, normalno, izdvajaju i cenom ali ne preterano. Primer za to je npr. plomba I klase ( jedna površina ) ekonom i classic => 800 : 1.000 dinara.
3. ESTETIC – za pacijente koji imaju veće zahteve u vezi estetike uveden je i ovaj “paket usluga“ u koji su uključeni maksimalno kvalitativno i estetski materijali ( licencirani ) na tržištu u svim segmentima usluga. Poželjno je zakazivanje usled potrebe dužeg rada.


Materijali za lečenje : zuba, kanala korena zuba, inficiranih rana i slično su isključivo sledećih firmi : Septodont, Voco, Ultradent, GC, Lege Artis, Ivoclar Vivadent i naša Galenika. Materijali za zubne ispune-plombe : 3M ESPE, Ivoclar Vivadent, Kerr, Ultradent i GC . Materijali za protetiku : a) proteze : b) krunica : Uslovi plaćanja : direktnim plaćanjem, platnim karticama, kreditiranjem preko banke ( najpovoljniji dinarski kredit – nije vezan za kurs evra ) već od 14.ooo dinara i to od 6 do 72 mesečne rate. Upozorenje : uzmite za svaku uslugu fiskalni račun radi Vaše i naše sigurnosti i .... zadovoljstava !


Ordinacija GAJIC
Serbia
Jagodina
35000
Brace Dirak 7
+381 35 241 405
+381 35 241 405
+381 63 643 832

ordvaga2@wilandinter.net
www.ordinacijagajic.co.rs

vaše slike:

lečenje zuba

service description:

Stomatoloska ordinacija Momcilovic

Specijalistička stomatološka ordinacija za ortopediju vilice „Momčilović“ pruža Vam sve usluge iz oblasti stomatologije u prijatnom ambijentu, na adresi Nikodima Milaša 27 u Beogradu. Njen osnivač, dr Ivana Momčilović, i osoblje pristupaju Vašim potrebama najnovijim tehnikama uz korišćenje besprekorne opreme

Dr Ivana Momčilović diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kome i specijalizira ortopediju vilice. U toku edukacije i praktičnog rada njeni mentori bili su primarijus dr Miodrag Stojković i docent dr Željko Milosavljević.

U privatnoj praksi na pomenutom stručnom polju radi od 1999. godine, da bi 2002. postala stručni konsultant. Godinu dana provela je na usavršavanju kod prof. dr Franca – Gintera Sandersa na Stomatološkoj Akademiji u Karlsrueu, Nemačka.

Kontakt

Adresa
Ulica Nikodima Milaša 27
11 000 Beograd

Telefoni
063 / 80 43 207
011 / 20 80 922

Email
ordinacija@momcilovic.rs

Ostali podaci:

  • kontakt
    Tel.: 063 / 80 43 207, 

vaše slike:

Dečija stomatologija
Estetska stomatologija
Ordinacije - Stomatologija Protetika
ortopedija vilice
Podaci firme ::::.
Heroja Pinkija 6
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook