Podaci firme ::::.

service description:

Štampa, reklamna štampa, štampa na velikim formatima, štampa na pločastim materijalima, roll-up, baneri, backboardi, brendiranje promo pultova, brendiranje izloga, brendiranje vozila (autografika)


    USLUGE:

  • Grafički dizajn

  • Priprema za štampu

  • Digitalno fotografisanje

  • Skeniranje

  • Brendiranje vozila

  • Kater reklame za izloge

  • Kaširanje na penu ili foreks

    NUDIMO:

  • Banneri (X,L, W)

  • Roll-up

  • Backboard

  • Promo pultovi

  • Jarboli

  • Zastave

  • Displeji ...


vaše slike:

Autografika
Bilbordi
Bilbordi totemi
Brendiranje izloga
Brendiranje vozila
cerade
Grafičke usluge i štamparija
Grafički dizajn
Papirne ekološke kese
priprema za štampu
Reklama na vozilima
reklamni baneri
reklamni panoi
reklamni pult
Štampa na vozilima
Štamparija
Podaci firme ::::.
Ilije Kolovića 16
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/ 337 415
Fax: 034/ 337 415

service description:

Izrada svetlećih reklama, štampa na automobile, roto držači, komercijalna grafika, digitalna grafika.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

IZRADA LOGOTIPA

Sigurno Vam se mnogo puta desilo da ste uočili i zapamtili znak neke firme pre nego što ste uopšte saznali šta ta firma proizvodi. Prepoznatljiv znak i naziv firme i/ili proizvoda svakako je nešto od čega počinje biznis. Uz praćenje savremenih trendova i kretanja u ovoj oblasti, klijentima ćemo ponuditi nekoliko varijanti naziva i logotipa, a konačan izbor ćemo odrediti u dogovoru sa naručiocima ove usluge.

Ukoliko je privredni subjekat posebno zainteresovan za zaštitu robne marke, odnosno želi da brendira proizvod, koji bi bio plasiran i van granica SCG, najsigurnija provera obavlja se u inostranstvu. Za ovu uslugu smo orijentisani na siguran izvor provere preko specijalizovane advokatske kancelarije, koja se bavi isključivo ovim pitanjem i to preko međunarodnih institucija. To je najsigurniji vid utvrđivanja i registracije brenda, koji se pri tom uvodi u međunarodni registar žigova.

REKLAMNI MATERIJAL

Imamo višegodišnje iskustvo u izradi reklamnog materijala, od vizit-karti, preko raznih reklamnih letaka (flajera), kataloga i publikacija, knjiga, plakata, do bilborda. Pri tome se možete uveriti da naša grafička rešenja reklamnog materijala staju uz rame sa reklamnim materijalom izrađenim bilo gde u svetu.

Na osnovu pomenutog iskustva, sarađivali smo sa više štamparija i stekli uvid u njihov rad, pa lako možemo da odredimo najbolju od više ponuda raznih štamparija, uzimajući u obzir odnos cena / kvalitet. Ono na čemu insistiramo je i tačnost rokova, jer je to uslov poslovnosti.

Pre nego što materijal ode u štampu, naručiocu usluge stavlja se na uvid kako će izgledati reklamna štampa. Tek kada klijent odobri, materijal odlazi na štampanje. Dakle, u potpunosti smo podređeni zahtevima naručilaca usluga grafičkog dizajna i štampe.


REKLAMNE KAPE, MAJICE, UPALJAČI, OLOVKE....


REKLAMNI BILBORDI:

Pored ostalog, u ponudi imamo i mogućnost oglašavanja putem bilborda. Posebna pogodnost je angažovanje firme koja se bavi izradom konstrukcija za bilborde i reklamne panoe. Cene su niže čak 30 % u odnosu na preduzeće koje angažuju marketinške agencije specijalizovane za ovaj vid reklamiranja. Tako se u i okviru firme može postaviti originalni bilbord, koji poslovnom prostoru daje drugu dimenziju.
Podaci firme ::::.

service description:

Potrebna vam je izrada svih vrsta svetlećih reklama i reklamnih tabli vrhunskog kvaliteta, obeležavanje enterijera reklamnim elementima, izrada elemenata od pleksiglasa i širok asortiman usluga vezanih za izradu reklamnog materijala?

Ne tražite dalje... Na pravom ste mestu!
Podaci firme ::::.
Palilula Drage Ljočić 2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: (11) 2755 278
Fax: (11) 20 85 375

service description:

PORTAL je nastao 1997. godine kao rezultat spoznaje o značaju vizuelnih komunikacija među ljudima i bezbrojnim mogućnostima koje ovaj čudesni svet pruža.

Od najpraktičnijih situacionih poruka kako da se krećete kroz tržni centar …
do najsofisticiranijih marketinških poruka o tome kako da se krećete kroz život…
svaka je zasnovana na vizuelnoj formi.

Naš zadatak je da omogućimo da Vaša poruka bude primećena.
Naš izazov je da originalne ideje i zamisli pretvorimo u primenjiva
i delotvorna vizuelna i prostorna rešenja.

Zato stalno učimo, istražujemo, preispitujemo, probamo, inoviramo…
Zato danas PORTAL može da Vam ponudi punu uslugu od idejnog i dizajnerskog rešenja, preko isporuke kompatibilnih vizuelnih i sign sistema, do realizacije projekta ključ u ruke.

Dobrodošli ste da kroz naš PORTAL zakoračite u svet vizuelnih komunikacija...


PORTAL COMPANY

Dr Drage Ljočić 2, 11160 Beograd, Srbija

tel: +381 (11) 2755 278

+381 (11) 20 85 374

fax: +381 (11) 20 85 375

e-mail: office@portal-company.com

vaše slike:

Bilbordi
Podaci firme ::::.

service description:

Nudimo Vam širok spektar usluga iz domena štampe, marketinga i dizajna. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski obučeno osoblje i korišćenje najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje, garancija su kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno brendiranje Vašeg voznog parka, štampanje bilborda, izrada svetlećih reklama i mobilnih panoa, ili štampa velikih i malih tiraža, na pravom ste mestu.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.

Facebook