Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"S&SAX" veleprodaja tekstila i repromaterijala

Dugi niz godina poslujemo na tržištu Srbije kao jedan od vodećih uvoznika tekstilnih materijala i prateće opreme i sarađujemo sa proizvođačima tekstila na razvoju izrade kvalitetnih materijala iz Turske, Italije, Španije i Kine. Naše iskustvo i profesionalnost potvrđuje vise od 2000 zadovoljnih klijenata iz Srbije, Crne Gore i BIH.

Prisustvo na međunarodnim sajmovima u Srbiji, Evropi i Aziji doprinosi stalnom usavršavanju naših zaposlenih i njihovoj stručnosti pri uspostavljanju trendova za sezonu.

Konstantno težimo da obogatimo ponudu naših proizvoda, osiguramo kvalitet i pouzdanu saradnju i na taj način postanemo regionalni lideri u snadbdevanju materijalima i repro materijalima u tekstilnoj industriji.

Razumemo i pratimo potrebe naših potrošača i zadovoljavamo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih materijala i repromaterijala.
Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće “G.P.G. Eurotex” osnovano je 2001. godine u Čačku, primarna delatnost je distribucija tekstilnog repromaterijala, kroz veleprodaju i maloprodaju. Tokom protekle decenije izgradili smo partnerske odnose sa vodećim srpskim konfekcijama, snadbevajući ih tkaninama iz našeg asortimana.

Naši proizvodi su isključivo uvoznog porekla i to iz zemlje poznate po dobrom vinu, muzici i modnoj industriji, a to je Italija. Takođe sarađujemo i sa nemačkim i holandskim fabrikama i trgovinskim preduzećima.

Pod tržišnim uslovima i u svakom trenutku obezbeđujemo raznovrstan lager tako da odgovara širokom spektru kupaca, različitih preferencija i kupovne moći.
Uspeh temeljimo na pružanju kvalitetnog proizvoda, uz kvalitetnu uslugu i uz stalno učenje i napredovanje.
Podaci firme ::::.

service description:

Prodaja meblštofa, eko kože, sunđera, žičanog jezgra, makaza za kauč. Kompletan program za tapetare!
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

ELIF d.o.o. Vam nudi veliki izbor tekstilnih materijala.

Osnovna delatnost je veleprodaja tekstila, koje nabavljamo direktno od vodećih evropskih i azijskih proizvođača. Celokupna ponuda je izuzetnog kvaliteta, dizajna i koloristike.

Naše najveće zadovoljstvo je stečena naklonost velikog broja kupaca u dosadašnjem poslovanju, što potvrđuje visok kvalitet i povoljne cene.

Bez obzira na strožije zahteve tržišta u pogledu asortimana, dizajna, kao i rokova isporuke, trudimo se da opravdamo ukazano poverenje, ali i steknemo nove kupce.
Podaci firme ::::.
Slobodana Bursaća 6
Zrenjanin, 23100
Srbija
Tel.: 064/100-08-79
Fax: 023/566-621
Mapa

service description:

Uvoz italijanske metraze, veleprodaja i maloprodaja

METRAŽA italijanska na kilogram: lepljivo, postava keperi, skaj i ostala, povoljno

Facebook