Podaci firme ::::.

service description:

Uređaji i oprema za pogon motornih vozila na TNG renomiranog Italijanskog proizvodjača "Lovato".

Dugogodišje iskustvo "Lucar" SZTR je pokazalo da je "Lovato" oprema idealno rešenje za vozila sa pogonom na TNG.

Ime i renome fabrike koja stoji iza nas, kao i dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih kupaca su ono što nas izdvaja od ostalih.

Osim navedenog nudimo i široki dijapazon pratećih proizvoda počevši od rezervoara za TNG, bakarnih cevi i creva za vodu, preko reduktora, kolena, račvi i ostalog potrošnog materijala, filteri, membrane i drugo.

Za Lovato uređaje dajemo garanciju u trajanju od 36 meseci.

vaše slike:

Lovato

Auto gas
auto gas Lovato
auto gas Novi Sad
Auto gas uredjaji
Podaci firme ::::.

service description:

Trgovačko preduzeće "Tehnoprom-Gramat" bavi se nabavkom i distribucijom građevinskog materijala i opreme, elektromaterijala, bele tehnike. Nudimo Vam veliki izbor proizvoda i povoljne cene. Dođite i uverite se u kvalitet naše ponude.
"Tehnoprom-Gramat" u gasnoj stanici snabdeva kupce Euro gasom, kao i opremom za gasne instalacije. Nudimo:
- punjenje i distribuciju gasa u bocama
- auto gas instalaciju sa vakumskim sistemom ili elektronskim sistemom ubrizgavanja goriva
- atestirane rezervoare klase I proizvedene u skladu sa UN ECE 67R-01 i ISO 9001, garancije 10 godina
- kompletnu opremu za izgradnju autogas pumpi

* Materijali kojima se najbolje rešava hidro, termo, zvučna i vibro-izolacija.
* Stiropor ploče
* Paropropusne krovne folije
* Ploče od PE pene
* Dilatacione trake
* HDPE površinske drenaže
* Trakaste izolacije
* Izolacioni elementi od bazalitnih vlakana neutralni na sve vrste cevi
* Žuta toplotna izolacija od ekstrudiranog polistirena
* Staklena vuna

vaše slike:

Auto gas
Bela tehnika
dekorativna rasveta
dostava  gasa domacinstvima
Granitna keramika
Građevinski materijal
Građevinski materijal stovarišta
Hidro i termoizolacija
hidroizolacija
hidroizolacija ravnih krovova
Izolacija
Izolacija (termo hidro zvučna)
limarska galanterija
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Standard Gas Doo se bavi proizvodnjom i distribucijom Tečnog Naftnog Gasa (Autogas-EN 589) i spada u najveće kompanije u sektoru alternativne energije u jugo-istočnoj evropi.

Kompanija je osnovana u junu 1999 godine kao ¨Polihem¨ i pre svega se bavila spoljnom i unutrašnjom trgovinom, odnosno uvozom i distribucijom polimera i poljoprivrednih proizvoda.

U novije vreme Polihem se pojavljuje kao značajan snabdevač TNG-a u Srbiji, baveći se uvozom gotove robe, njenog skladištenja i prodaje na domaćem tržištu.

U Junu 2008 godine, kompanija je preimenovana u Standard Gas i njena kompletna delatnost postaje proizvodnja i distribucija Autogasa EN 589. Danas je Standard Gas jedan od lidera u veleprodaji Autogasa na srpskom tržištu.

U svom proizvodno-distributivnom centru u Odžacima (Severna Srbija), kompanija raspolaže sa 4000m³ skladišnog prostora.
Podaci firme ::::.

service description:

Delatnost preduzeća "EKOLUKA KEY" D.O.O., bazirana je na želji da se domaćem tržistu ponudi kvalitetna i pouzdana oprema koja omogućava korišćenje tečnog naftnog gasa TNG i prirodnog komprimovanog gasa KPG kao pogonskog goriva automobila sa benzinskim motorima.

Radi obezbeđenja kvalitetne ugradnje auto gasnih sistema kao i stručnog održavanja istih u garantnom i van garantnom roku preduzeće "EKOLUKA-KEY" D.O.O., organizovalo je mrežu servisnih radionica tj. svoj distributivno-servisni lanac u okviru koga se obavljaju aktivnosti u skladu sa zahtevima i standardima proizvođača...

Uz svesrdnu pomoć kompanije LANDI RENZO S.p.A., i njihove tehničke službe redovno se održavaju obuke predstavnika naše servisne mreže u cilju permanentnog usavršavanja i sticanja novih znanja vezanih za implementaciju i eksploataciju sistema koji omogućavaju korisćenje tečnog nafnog gasa i komprimovanog prirodnog gasa kao pogonskog goriva automobila. Obuke se obavljaju u okviru našeg školskog centara u Kragujevcu ili u okviru školskog centra kompanije LANDI RENZO S.p.A-Italija.
Podaci firme ::::.
Nikole Pasica bb
Pirot , 18300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzece za prodaju autogasne opreme.
Posedujemo sirok asortiman proizvoda,rezervoara svih dimenzija,reducira,kompjuterskih jedinica i ostalih
delova za ugradnju plina.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ARC INTERNATIONAL d.o.o. je renomirana spoljno trgovinska kompanija čija je glavna delatnost uvoz, distribucija i ugradnja auto gasnih uređaja. Mi smo ekskluzivni distributeri autogasne opreme AGIS OBD/CAN za područje bivše Jugoslavije, kao i auto gasnih rezervoara firmi NOVOGRUDOK GAS EQUIPMENT – Belorusija i IRENE – Poljska. Kompanija ARC INTERNATIONAL D.O.O. od 2003. god. posluje kao distibuter auto gasne opreme, i danas je lider na tržištu Srbije. Za ARC INTERNATIONAL DOO maksimizacija u pružanju usluga klijentima znači odgovarati u najboljem mogućem načinu zahtevima tržišta tako sto se nude pouzdani i kompetentni proizvodi koji svi odgovaraju medjunarodnim standardima. Svi procesi, počevši od projekta i završno sa marketingom proizvoda, su izvršeni u saglasnosti sa principima kvaliteta, pouzdanosti i inovacija.

Elektronska kontrolna jedinica (ECU) ubrizgavanja gasa AGIS OBD/CAN (i4 i6 i8) je najnoviji uređaj četvrte generacije koji ispunjava sve stroge evropske norme emisije izduvnih gasova. AGIS OBD/CAN je jedinstveni sistem na svetskom tržištu sa mogućnošću komunikacije sa benzinskom kontrolnom jedinicom preko CAN, KWP 2000 ili ISO 9141 magistrale. Firma ARC INTERNATIONAL DOO dobitnik je Velike zlatne medalje za kvalitet i inovacije na Auto show 2008 sajmu u Novom Sadu za sistem AGIS OBD/CAN.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ugradnja auto gasa
Podaci firme ::::.
Višnjička 126a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Auto gas servis i ugradnja autogas uređaja. Prvi servis u Srbiji ovlašćen od strane lovato autogas kompanije.

Omegas (LSI 10) je novi LPG i CNG revolucionarni Common Rail multipoint sekvencialni sistem za ubrizgavanje gasa i predstavlja sam vrh trenutne tehnologije konvertorskih sitema, koji kotrolišu snagu motora sa unutrašnjim sagorevanjem preko ubrizgavanja gasa.Omegas omogućava konverziju motora sa benzina na gas, i pri tome se pridržava najnovijih standarda kvaliteta izduvnih gasova, kao što su Euro 3 i Euro 4. Zahvaljujući njegovoj serijskoj arhitekturi direktniog ubrizgavanja, on šta više zadovoljava i buduće Euro 5 norme, što ga čini idealnim uređajem za konnvrziju sa benzina na gas najsavremenijih vozila. Omegas je stvarni Common Rail sistem koji donosi koncept kontolisane modularnosti i omogućava instalaciju uređaja na vozilo povezivanjem preko samo tri električna kabla (ne račuanjući kablove za napajanje i uzemljenje koji se podrazumevaju), kao i eventualnog dodavanja električnih kablova kod vozila sa kompleksnom instalacijom. O
Podaci firme ::::.
Trebevićka 49
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ARC International d.o.o. je renomirana spoljno trgovinska kompanija čija je glavna delatnost uvoz, distribucija i ugradnja auto gasnih uređaja, kao i uvozom i distribucijom parafina.

Kompanija ARC International d.o.o. od 2003. god. posluje kao distibuter auto gasne opreme, i danas je lider na tržištu Srbije. U svom prodajno-servisnom centru A.K. Šumadija na Obrenovačkom drumu broj 3, uz visokokvalifikovane majstore sa sertifikatima proizvodjaca iz Italije i Poljske, svakodnevno se na pogon TNG-om konvertuje veliki broj automobila. Ugradnje se vrše kako na karburatorskim i injection sistemima tako i na automobilima sa plastičnom usisnom granom, u koje se ugardjuju najnoviji sofisticirani sekvencijalni sistemi.

Mi smo ekskluzivni distributeri autogasne opreme AGIS OBD/CAN za područje bivše Jugoslavije, kao i auto gasnih rezervoara firmi NOVOGRUDOK GAS EQUIPMENT - Belorusija i IRENE - Poljska.

Takođe, možemo ponuditi našim kupcima opremu za ugradnju auto-gasnih uredjaja ostalih poznatih svetskih proizvodjaca poput kompanija Rail, Lovato, AEB, Amax, Gurtner, Lecho, Tamona, Semperit, Fagumit, Certools, Mimgas, Alex, Matrix, Mg Motor gas, Marini, Hl Propan, Gas alternativa…

Na osnovu ugovora sa kompanijama Alpros (Škoda), Verano (Peugeot), Manik (Lada), Hyundai Auto (Hyundai), Total (Opel), Euro Sumar (Suzuku), Zastava Auto (Zastava), vlasnici novih automobila koji izvrše ugradnju auto gas uređaja u našim ovlašćenim servisima zadržavaju fabričku garanciju.

Među našim kupcima i korisnicima usluga su: Coca Cola, Grand Kafa, Pepsi Cola, Don Kafa, JP PTT Srbija, Zastava Promet Beograd, Zastava Promet Kragujevac, AK Zastava Voždovac, ITM, Zdrava Voda, MUP Srbije, Energogas i mnogi drugi.

Na trzistu parafina u Srbiji poslujemo duze od petnaest godina.
U nasoj ponudi mozete naci siroku ponudu parafina.
Podaci firme ::::.
Nebojšina 42
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/34-43-379
Fax: 011/24-40-331
Mapa

service description:

Održavanje automobila je porodična tradicija koja počinje negde pre II svetskog rata. Kasnije, posle rata, nadovezavši se na svog oca, moj otac sa bratom nastavlja sa radom i specijalizujući se u Nemačkoj počinje kao prvi sa održavanjem vozila VW. Negde 1958. godine specijalizuje se takođe i za održavanje vozila Alfa Romeo. Praktično od tada sam i ja počeo sa svojom specijalizacijom jer sam oca uvek pratio na redovnim godišnjim kursevima koji su se održavali u fabrici Alfa Romea u Milanu, Via Gata Melata, a kasnije u novoj fabrici u Arezeu kraj Milana. Ta praksa se održava i danas, pa sam tako bio u mogućnosti da prisustvujem svim usavršavanjima za praktično sve modele firme Alfa Romeo do današnjih dana.

Prvi ovlašćeni servis za Alfa Romeo vozila na ovim prostorima osnovan je 1968. u Beogradu, Mihajla Gavrilovića br. 4, kasnije 1976. godine, sa bratom nastavljam tradiciju i u prostorijama u Nebojšinoj br. 42, do danas radim kao ovlašćeni servis za vozila Alfa Romeo.

Servis je opremljen svim neophodnim fabričkim uređajima za ekspertizu i otklanjanje kvarova a zahvaljujući neprekidnom usavršavanju, osoblje je u mogućnosti da obavi sve popravke, striktno poštujući sve fabričke norme.

Kada kažem sve popravke to bukvalno to i znači, od pozicionog svetla preko klima uređaja, kompjutera, trapova, motora, izduvnog sistema do sedišta. Znači tako smo opremljeni sa alatima i znanjem da možemo da pružimo kompletnu uslugu za Vaš automobil.

Čak i više od toga, raspolažemo kompletnom opremom za reprogramiranje kompjutera, koja omogućava poboljšanje performansi Vašeg Alfa Romea čak do 40 konjskih snaga, zavisno od modela.

Uz to, ugrađujemo, servisiramo i održavamo LPG/CNG i EASYJET sekvencijalne sisteme ubrizgavanja za gasni pogon automobila.

Takođe kod nas možete kupiti, kao ovlašcenog dilera firme Delta M, i nova vozila Alfa Romeo uz mogućnost kredita, biće nam drago da Vas čujemo i posavetujemo u izboru Vašeg novog Alfa Romea.
Podaci firme ::::.

Sirig, 21214
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ugradnja auto gas-a
Podaci firme ::::.
jabučki put 125
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/302-655
Fax: 064 111 3338
Mapa

service description:

Prodaja,servis,registracija i škola stranih jezika
Podaci firme ::::.

service description:

AUTO GAS, PROIZVODNJA I UGRADNJA AUTO-GAS SISTEMA,
Podaci firme ::::.
Savinci bb
Vranjska Banja, 17542
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ugradnja auto-gasnih uređaja u automobile.
Podaci firme ::::.
Palić, Bele Bartoka 2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/754-124
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Oraška 50
Velika Plana, 18403
Srbija
Tel.: 026/522-153
Mapa

Tržišna marka:

  • Audi
  • Škoda

service description:

Auto servis, ugradnja auto gasa.

Facebook