Podaci firme ::::.

Lazarevac, 11550
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

- Proizvodnja
sendvič panela za građevinarstvo
- Niskogradnja
- Export-Import
- Domaći i međunarodni transport
- Auto centar
- Benzinska stanica

U sastavu naše kompanije od 2002. godine uspešno posluje savremena fabrika za proizvodnju sendvič panela i trapeznih limova. Ova fabrika je jedna od najmodernijih u regionu, sa vrhunskom tehnologijom za proizvodnju sendvič panela sa ispunom od EPS-a.
Zahvaljujući savremenoj liniji, proverenom kvalitetu ulaznih sirovina i profesionalnom timu koji stoji iza svakog ugovorenog posla, broj zadovoljnih kupaca iz dana u dan sve je veći. Objekti izrađeni od naših materijala predstavljaju potvrdu da smo u stanju da ispunimo evropske standarde i pružimo vrhunski kvalitet. Ali nismo se zaustavili samo na tome. Razvijamo se i imamo veoma ambiciozne planove za budućnost.
Podaci firme ::::.

Provo, 15215
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša firma "NEDELJKOVIĆ" d.o.o. je osnovana 1992. god. Osnovna delatnost preduzeća "NEDELJKOVIĆ" d.o.o. je prodaja, servisiranje i remont aparata za točenje tečnih goriva, tečnog naftnog gasa (TNG) i komprimovanog prirodnog gasa (CNG).

Od 1998. god. smo ovlašćeni zastupnici, distributeri i serviseri firme proizvođača pumpnih automata. Naša firma zapošljava 20 radnika koji su osposobljeni za montažu, servisiranje i popravku pumpnih automata. Pored servisa posedujemo i sledeće laboratorije:

- za pregled sprava za merenje tečnih goriva (Srbija,Crna Gora,BiH)
- za pregled sprava za merenje tečnog naftnog gasa (Srbija,Crna Gora,BiH)
- za volumetrijsko baždarenje položenih cilindricnih rezervoara (u toku postupak registracije Srbija,Crna Gora,BiH)
- za ispitivanje uređaja u protiveksplozijskoj zaštiti (Ex-uredaji).


Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Nezaobilazna Benzinska pumpa "BRAĆA CRNOMARKOVIĆ" na Magistralnom putu Novi Sad-Beograd, pruža velik asortiman raznih usluga i bavi se već dugi niz godina raznim delatnostima, koje svake godine širi i usavršava specijalizovanim osobljem, opremom po evropskim standardima i proverenim kvalitetom bilo da se radi o DERIVATIMA, DELOVIMA, VOZNOM PARKU, SERVISNOM OPREMOM PO POSLEDNJOJ TEHNOLOGIJI, ili čak ako se radi o poznatim MOZART-REBER PROIZVODIMA ili sličnim. Dođite i uverite se!

Za vreme usluge točenja kvalitetnog goriva na našoj pumpi ili pranju vašeg vozila, putničkog ili teretnog, u našim PERIONICAMA, koje su opremljene po savremenoj Evropskoj tehnologiji i pružaju visoko kvalitetno održavanje vozila, možete biti posluženi uz pravu kaficu, dobro piće i ukusnu kuhinju iz našeg restorana "Braća Crnomarković" i uživati u prijatnom ambijentu našeg prostora.

Napominjemo da u našem SHOP-u, u sklopu pumpe možete da nađete bogat asortiman raznih artikala, izdvajamo REBER-MOZART SPECIJALITETE za čiju prodaju smo zastupnik u našoj zemlji.

KAMIONSKI SERVIS pruža brze usluge kvalitetnog servisiranja Vašeg vozila s originalnim rezervnim delovima iz naše PRODAVNICE REZERVNIH DELOVA DAF I SCHMITZ

Na jendom mestu, kod nas, možete koristiti povoljan i kvalitetan TEHNIČKI PREGLED VAŠIH VOZILA I OSIGURANJE DDOR i UNIQA i to sve na jednom mestu, bez odlaska u banku.
Podaci firme ::::.

service description:

1996. godine u Šimanovcima otvoren je maloprodajni objekat – stovarište građevinskog materijala. Praćenjem potreba tržišta delatnost preduzeća je postepeno proširivana. Tako je prvo uvedena prodaja šljunka i peska na malo, a zatim uglja i ogrevnog drveta.

2000. godine otvorena je gvožđara, potom farbara.

1. decembra 2008. godine otvoren je novi poslovni objekat u Šimanovcima sa ciljem da postane veliki trgovinski centar koji će odgovoriti na sve zahteve kupaca iz Šimanovca i okoline.

U sastavu današnjeg poslovnog kompleksa "Arkom" nalazi se benzinska pumpa, pumpa za auto gas, vulkanizerska radnja, prodavnica robe široke potrošnje, prodavnica zanatskog materijala, alata i malih aparata, salon nameštaja, kao i stovarišta uglja, ogrevnog drveta i građevinskog materijala. Pružaju se i usluge obrade betonskog gvožđa, izrade fert gredica i sporuke robe na adresu kupca.

Benzinska stanica radi non-stop.
Podaci firme ::::.

Markovac, 11325
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRGOVINA MOTORNIM GORIVIMA, BENZINSKA PUMPA
Podaci firme ::::.
Omladinska 7.
Svrljig, 18360
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNI PROGRAM: VIJCI SVIH DIMENZIJA I KVALITETA, METALOSTRUGARSKI PROIZVODI, KAZANI ZA PEČENJE RAKIJE, KAZANI ZA TOPLJENJE MASTI, VINOGRADARSKE PRSKALICE; HOTEL I RESTORAN; BENZINSKA PUMPA
Podaci firme ::::.
Senćanski Put 93
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/670-545
Fax: 024/551-771
Mapa

service description:

PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Ostali podaci:

  • Centrala
    Tel.: 024/670-615, 
  • Centrala
    Tel.: 024/671-375, 

Facebook