Podaci firme ::::.
Đorđa Stanojevića 12.
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2176-293
Fax: 011/228-7118

service description:

Mr.Bricolage u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi



Kompanija "Briko Spec" posluje u okviru francusko-bugarskog partnerstva "Doverie Brico", koja ima desetogodišniji ugovor o franšizingu sa matičnom francuskom kompanijom "Mr. Bricolage“. Kompanija "Doverie Brico" poseduje pravo na francuski brend "Mr.Bricolage" u Jugoistočnoj Evropi.



Prodavnice „Mr Bricolage“ sagrađene su po francuskim standardima po kojima su proizvodi izloženi u prostoru sa maksimalnom funkcionalnošću i udobnošću za kupce. Osoblje je specijalno obučeno da klijentima ponudi savet i rešenje za njihove projekte. Svaka prodavnica nudi neke dodatne usluge poput rezanja drveta, stakla, uramljivanja, toniranja, rezanja ključeva, oštrenja lanaca, transporta kupljene robe.



Osim bogatog asortimana proizvoda za uređenje doma i bašte, klijentima nudimo i novi koncept i poslovnu filozofiju koja se zasniva na ponudi različitih proizvoda i ideja za popravku, uređenje i dekoraciju.

Naš koncept je već duži niz godina prisutan u svetu, a poslednjih godina poprima jednu novu dimenziju u kojoj kupci biraju da samostalno obavljaju određene radove ne samo kako bi uštedeli, već i kako bi zadovoljili svoje potrebe za kreiranjem i stvaranjem nečeg novog i drugačijeg.





Prodavnice u Srbiji

Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa "Mr. Bricolage" u Srbiji, vredan 9 miliona evra otvoren je 8. decembra 2009. godine u Nišu. Na površini od 2 hektara, izgrađen je moderan prodajni centar površine 5.800 m2 u kojem kupci mogu da nađu više od 30.000 proizvoda za uređenje doma i bašte. Izgradnja objekta završena je u planiranom roku, a taj trgovinski centar zaposlio je 75 ljudi iz Niša i okoline.



Kompanija "Mr. Bricolage", osim sadašnje lokacije u Nišu, kupila je i zemljište pored hipermarketa gde planira da izgradi veliki logističko-distributivni centar odakle će snabdevati tržne centre "Mr. Bricolage" u Makedoniji i Srbiji.

"Mr. Bricolage" namerava da u Srbiji u narednih nekoliko godina otvori još 4-5 trgovinskih centara.



Francuski lanac hipermarketa "Mr. Bricolage" otvorio je 22. juna 2010. godine u Novom Sadu svoj drugi prodajni objekat po principu "uradi sam" u Srbiji.

Podaci firme ::::.
Bulevar oslobodjenja 13
Krnjevo, 11319
Srbija
Tel.: 026/330-100
Fax: 026/330-147

service description:

ŠPEDITERSKE USLUGE
TRANSPORT
TRGOVINA

Kompaniju DIS karakteriše dobro poznavanje robe i tržišta, siguran, jeftin i brz transport i veoma dobra organizacija koja donosi visoku produktivnost, što je mudro iskorišćeno za strateško planiranje investicija, bez kreditnog zaduživanja, što je davalo velike rezultate u višegodišnjem razvoju na polju konkurentnosti.

ROBNE MARKE


DIS Robna marka DOBRO tokom trogodišnjeg prerioda postala je omiljena među kupcima. Rejtingu DOBRO proizvoda doprinela je cena 10-15% niža od najjeftinijeg proizvoda i garantovani kvalitet. Uspešnoj porodici DIS robnih marki krajem 2011. pridružili su se i UKUSI SRBIJE u vidu više od 50 proizvoda premijum kvaliteta, proizvedenih od domaćeg voća, povrća i žitarica, u domaćim fabrikama i po tradicionalnoj recepturi.

Facebook