Podaci firme ::::.

service description:

Uređaji i oprema za pogon motornih vozila na TNG renomiranog Italijanskog proizvodjača "Lovato".

Dugogodišje iskustvo "Lucar" SZTR je pokazalo da je "Lovato" oprema idealno rešenje za vozila sa pogonom na TNG.

Ime i renome fabrike koja stoji iza nas, kao i dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih kupaca su ono što nas izdvaja od ostalih.

Osim navedenog nudimo i široki dijapazon pratećih proizvoda počevši od rezervoara za TNG, bakarnih cevi i creva za vodu, preko reduktora, kolena, račvi i ostalog potrošnog materijala, filteri, membrane i drugo.

Za Lovato uređaje dajemo garanciju u trajanju od 36 meseci.

vaše slike:

Lovato

Auto gas
auto gas Lovato
auto gas Novi Sad
Auto gas uredjaji
Podaci firme ::::.

service description:

Delatnost preduzeća "EKOLUKA KEY" D.O.O., bazirana je na želji da se domaćem tržistu ponudi kvalitetna i pouzdana oprema koja omogućava korišćenje tečnog naftnog gasa TNG i prirodnog komprimovanog gasa KPG kao pogonskog goriva automobila sa benzinskim motorima.

Radi obezbeđenja kvalitetne ugradnje auto gasnih sistema kao i stručnog održavanja istih u garantnom i van garantnom roku preduzeće "EKOLUKA-KEY" D.O.O., organizovalo je mrežu servisnih radionica tj. svoj distributivno-servisni lanac u okviru koga se obavljaju aktivnosti u skladu sa zahtevima i standardima proizvođača...

Uz svesrdnu pomoć kompanije LANDI RENZO S.p.A., i njihove tehničke službe redovno se održavaju obuke predstavnika naše servisne mreže u cilju permanentnog usavršavanja i sticanja novih znanja vezanih za implementaciju i eksploataciju sistema koji omogućavaju korisćenje tečnog nafnog gasa i komprimovanog prirodnog gasa kao pogonskog goriva automobila. Obuke se obavljaju u okviru našeg školskog centara u Kragujevcu ili u okviru školskog centra kompanije LANDI RENZO S.p.A-Italija.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ARC INTERNATIONAL d.o.o. je renomirana spoljno trgovinska kompanija čija je glavna delatnost uvoz, distribucija i ugradnja auto gasnih uređaja. Mi smo ekskluzivni distributeri autogasne opreme AGIS OBD/CAN za područje bivše Jugoslavije, kao i auto gasnih rezervoara firmi NOVOGRUDOK GAS EQUIPMENT – Belorusija i IRENE – Poljska. Kompanija ARC INTERNATIONAL D.O.O. od 2003. god. posluje kao distibuter auto gasne opreme, i danas je lider na tržištu Srbije. Za ARC INTERNATIONAL DOO maksimizacija u pružanju usluga klijentima znači odgovarati u najboljem mogućem načinu zahtevima tržišta tako sto se nude pouzdani i kompetentni proizvodi koji svi odgovaraju medjunarodnim standardima. Svi procesi, počevši od projekta i završno sa marketingom proizvoda, su izvršeni u saglasnosti sa principima kvaliteta, pouzdanosti i inovacija.

Elektronska kontrolna jedinica (ECU) ubrizgavanja gasa AGIS OBD/CAN (i4 i6 i8) je najnoviji uređaj četvrte generacije koji ispunjava sve stroge evropske norme emisije izduvnih gasova. AGIS OBD/CAN je jedinstveni sistem na svetskom tržištu sa mogućnošću komunikacije sa benzinskom kontrolnom jedinicom preko CAN, KWP 2000 ili ISO 9141 magistrale. Firma ARC INTERNATIONAL DOO dobitnik je Velike zlatne medalje za kvalitet i inovacije na Auto show 2008 sajmu u Novom Sadu za sistem AGIS OBD/CAN.
Podaci firme ::::.
Palić, Bele Bartoka 2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/754-124
Mapa

service description:

Facebook