Podaci firme ::::.

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

¤ Online prodaja ženske obuće Hop! Hop! Shop bavi se prodajom ženske modne obuće putem Interneta.

¤ Dostava se vrši putem kurirske službe na kućnu adresu u sva mesta, sela i gradove, u Srbiji.

¤ Plaćanje pouzećem po prijemu paketa.
Podaci firme ::::.

service description:

Eden kozmetika je nastala 1999. godine kao porodična radnja za proizvodnju kozmetičkih preparata za negu lica i tela. Od početka, glavni deo proizvodnog programa su proizvodi profesionalne kozmetike namenjeni za upotrebu u kozmetičkim salonima.

Ostvarena je saradnja sa velikim brojem kozmetičkih salona i školama lepote u kojima se obuka vrši sa našim preparatima. Kasnije proizvodni program je proširen na proizvode za individualnu upotrebu, tako su se naši poizvodi kreme mleka tonici ulja za masažu našli u parfimerijama, apotekama i drogerijama.

Formulacije preparata su savremene jedinstveno formulisane na bazi prirodnih aktivnih sastojaka sa ciljem da koža dobije sve ono što je neophodno da bi izgledala sveže i negovano. Tokom višegodišnjeg rada postigli smo da naši preparati pokazuju efikasnost zahvaljujući visokom sadržaju aktivnih sastojaka koji omogućuju da koža postane glatka elastična i negovana tokom 24h.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PRODAJA KOZMETIČKIH PROIZVODA


Iza agencije Eco Design Studio group je 16 godina uspešnog poslovnog iskustva u oblasti marketinga i advertajzinga. Svojim klijentima, preduzeće moze ponuditi:ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.
Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu: TV Metropolis – premijera: nedelja 12h, reprize: ponedeljak u 17h i sreda u 20h, 50 lokalnih TV stanica.
U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis "Kozmo" koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.
Podaci firme ::::.

service description:

„Obuća Metro“ Vrbas, osnovana je 1990. godine.

Prodajni objekti „Obuća Metro“ nalaze se u gradovima širom Srbije: u Beogradu, Novom Sadu, u regionu Vojvodine u 13 gradova, užoj Srbiji u 17 objekata, ukupno 50 maloprodajna objekta i najveća je trgovačka mreža u zemlji specijalizovana za prodaju obuće.

Kupci "Obuće Metro“ su svih uzrasta i platežne moći koju kupuju robu od dečijih papuča do ekskluzivnih modela svetskih marki i proizođača.

Pristupačnost cena, bogat asortiman izbora preko 10.000 modela obuće omogućavaju svakom pojedincu izbor po želji. Dobro poznavanje navika, običaja i ukusa različitih slojeva kupaca obezbeđuju nam put do svakog kupca.

Naša prednost je u tradiciji, kvalitetu i sigurnosti izbora.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Adbuka je zapravo berza ponude I potražnje, mesto gde možete objaviti i svoj oglas ili poruku tržištu,organizovana kao socijalna mreža ima I opcionu uslugu koja će se plaćati : oglase koji će se emitovati kroz čitavu paletu drugih sajtova.


Adbuka korisnicima donosi novi doživljaj korišćenja Interneta u poslovne svrhe. Štedi vreme pružajući zaista relevantne i vitalne informacije i relaksira korisnika. Kreirano za poslovne ljude i namenjeno biznisu.

Adbuka (ad-buka) je azbuka oglasa. Inspirisani jednostavnošću azbuke, koja potiče iz Vinčanskog pisma (5300.-3200. pre n.e.), gde je znak pismo a pismo znak, ono je sistem jer proističe iz njega i egzistira u njemu i s njim, kao izraz opšteg poretka stvari. Proizašlo iz sistema, ono je i samo sistem bez koga je nemoguć opstanak civilizacije. Po uzoru na azbuku, stvorili smo prirodan i jednostavan sistem oglasa. Bez suvišnih informacija, kao što u azbuci nema suvišnih slova.

Korišcenje Veb sajta Adbuka je besplatno i ostaće besplatno. Možete objavljivati svoje reklamne poruke, ponude ili potražnje roba, usluga, radnih mesta, nekretnina itd, podeliti ih sa ciljnom publikom, pročitati objave drugih korisnika, komunicirati sa njima, bez ograničenja. Dovoljno je da se registrujete.

Za korisnike koji žele dobiti maksimalnu korist od Adbuka sistema, omogućili smo posebnu uslugu - oglasni sistem, kroz koji njihove objave postaju vidljive i onima koji nisu registrovani na sajtu Adbuka, kao i onima koji se trenutno ne nalaze na sajtu Adbuka. Plaćanje ove usluge vrši se po kliku (CPC model - samo kada neko preko oglasa dođe do objave korisnika).


Podaci firme ::::.
Koste Glavinića 2.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook