Podaci firme ::::.

service description:

PROHROMSKA VIJČANA ROBA, NAUTIČKA OPREMA

"Gros inox" je trgovinsko preduzeće nastalo 2001. godine u Novom Sadu. Bavimo se distribucijom:

-Prohromske vijčane robe
-Pratećeg materijala za obradu prohroma
-Kompletne nautičke opreme
-Ronilačkih odela i opreme

Ukoliko želite kvalitetnog snabdevača prohromskom vijčanom robom ili nautičkom robom, pozivamo Vas na saradnju.
Podaci firme ::::.

Temerin, 21235
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


Motocentar SKY osnovan je 2004. godine i od samog svog osnivanja specijalizovao se za prodaju i servisiranje skutera i motocikala kineske proizvodnje.

Zbog potrebe da odgovorimo na zahteve tržišta, 2007. godine osnivamo preduzeće SKY TEAM d.o.o. i proširujemo svoju delatnost.

Pored maloprodaje, veleprodaje i održavanja, počinjemo sa uvozom i daljom distribucijom skutera i motocikala sa dalekog istoka, odlučili smo se za brend SKY MOTORS.

Skuteri i motocikli brenda SKY MOTORS dolaze nam sa proizvodnih traka iz kineskog grada Taizhou, najvećeg centra za proizvodnju skutera u ovoj najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Godišnji obim proizvodnje dvotočkaša u ovom gradu meri se u stotinama hiljada komada.

Sam proces proizvodnje i finalizacije proizvoda podleže strogoj kontroli kvaliteta i zadovoljava visoke standarde EU.
Svi modeli naših skutera i motocikala usklađeni su i proizvedeni po standardima EEZ i imaju EEC sertifikat kvaliteta.


SKY TEAM je tim mladih, ambicioznih i stručnih ljudi, koji imaju višegodišnje iskustvo u prodaji i održavanju skutera i motocikala.
Spremni smo da odlučno i kvalitetno odgovorimo na sve vaše zahteve, bilo da ste Vi, naš bivši, sadašnji ili budući kupac.
Podaci firme ::::.

service description:

"SKUTER CENTAR" doo je firma koja je osnovana kako bi se izaslo u susret sve većem broju zahteva naših klijenata za vožnjom dvotočkaša.

Kao ovlašćeni prodavci motocikala i skutera: Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi nudimo svim našim kupcima delove, dodatnu opremu i garderobu za sve motocikle i skutere u najvećem izlozbenom salonu na 700 m2.

O PIAGGIO, VESPA, GILERA, APRILIA, DERBI, MOTO GUZZI i SCARABEO skuterima i motociklima ne treba mnogo govoriti, decenije proizvodnje i eksplatacije istih, kako u normalnim gradskim, prigradskim i drugim uslovima korišćenja, tako i ekstremnim trkačkim, upravo govore o njihovoj izdržljivosti i kvalitetu u kombinaciji sa svetski poznatim italijanskim dizajnom čine ove skutere najboljim i najzastupljenijim na svetskom tržištu.

Istorija je napisana, a Vi ste u prilici da zabeležite novu stranicu budućnosti na svom PIAGGIO, VESPA ili GILERA skuteru, u čemu će Vam SKUTER CENTAR svakako i u svakom pogledu pomoći velikim i raznovrsnim izborom najboljih italijanskih skutera, povoljnim uslovima kupovine i mnogim drugim olakšicama.

Svim kupcima smo omogućili i kupovinu na kredit.

U narednim godinama nastojaćemo da opravdamo Vaša očekivanja.
Podaci firme ::::.

service description:

MOTO KATALOG, MOTO OGLASI, PRODAJA NOVIH I POLOVNIH MOTORA, PRODAJA DELOVA ZA MOTORE, PRODAJA OPREME ZA MOTORE, PRODAJA OPREME ZA MOTOCIKLISTE
Podaci firme ::::.

service description:

Uvoz i prodaja polovnih automobila.

Facebook