Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma KGP GREENHOUSES gradi staklenike širom sveta i može opremiti Vaš staklenik svim neophodnim sistemima kao što su grejanje, termalni zastori, zastori za zasenu, navodnjavanje, kompjuterski sistemi, električne instalacije, mašine za sortiranje i repro materijal za rad u stakleniku.

I ne samo to… Naša ponuda se ne završava kvalitetnim materijalima i pouzdanom gradnjom.

Ako Vam je potreban neko na koga ćete se osloniti tokom čitavog projekta, ko će Vas savetovati:
- po pitanju izbora zemljišta za gradnju staklenika,
- po pitanju dimenzija objekta,
- šta gajiti i kako, a da se pritom dobije pouzdana i kvalitetna proizvodnja,
- šta gajiti i kako, a da se proizvodi dobro prodaju na tržištu i to po dobroj ceni,
-kako organizovati projekat, a da troškovi grejanja staklenika budu minimalni i tako steći prednost na tržištu,
-o primeni savremenih kogeneracionih postrojenja koja stvaraju toplotu, električnu energiju i CO2 i time povećavaju profitabilnost projekta.

Javite nam se i testirajte nas!

Podaci firme ::::.

service description:

SNABDEVANJE POLJOPRIVREDNIH APOTEKA, SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA, MINERALNA ĐUBRIVA, SEMENSKA ROBA I DR.Veleprodaja i maloprodaja pesticida, đubriva, semenske robe renomiranih svetskih proizvođača.

U prodajnom asortimanu se nalaze:
- sistemi navodnjavanja "kap po kap"
- substrati za proizvodnju rasada
- vodotopiva đubriva

U sklopu radnje se nalazi i menjačnica!
Podaci firme ::::.

service description:

"Rasadnik Stanojčić" je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije u proizvodnji više od 100 vrsta sadnog materijala za uređenje vrtova, parkova i opremanje eksterijera. Rasadnički poslovi su nasledni u porodici već treću generaciju, i kao takvi smo na daleko poznati. Najveću ljubav i pažnju sve generacije poklanjaju prozvodnji naseg brenda, magnolije. One danas zauzimaju preko 90% proizvodnje u rasadniku, i predstavljaju najveći ponos naše porodice.

Uveliko radimo na proširenju rasadnika, introdukcijom novih sorti biljaka, unapređenjem i osavremenjavanjem proizvodnje. Ispunjenje planova za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske unije su već na vidiku, a dosadašnji uspesi i naš kvalitet se već potvrdio u zemljama našeg okruženja ( BH federacija, Bugarska, Makedonija i Hrvatska ).

Ako želte da oplemenite svoj životni i radni prostor, da okruženje prilagodite svojim potrebama, da približite sebi prirodu i budete deo nje ONDA NAS POZOVITE.
Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje garancija su da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo i profesionalno.

Facebook