Podaci firme ::::.
Stojana Dečermića 21
Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Oprema za ribolov

CarpMania je nova firma na tržištu ribolovačke opreme sa jasno zacrtanim ciljevima, a na prvom mestu je da ponudimo svojim kupcima robu sa što boljim odnosom cena-kvalitet i predstavimo brendove koji su novi na nasem trzistu.

Fokusirani smo na šaranski ribolov.

Brendovi koje mi uvozimo i distribuiramo su Vision ( Ultimate) , Elite Angling Products, TF Gear i DT Bait.

U cilju nam je i otvaranje usluznog Bait servisa gde cete moci poruciti boilie i spod mix po vasim zeljama. .
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodnja "KARALIĆ" je osnovana 1979. godine u Kruševcu gde se i danas nalazi. Počinje sa proizvodnjom i distribucijom radne odeće širom Srbije i postaje jedini proizvođač takve odeće u tom trenutku.

Naša ideja je da modernim uniformisanjem zaposlenih u državnim i privatnim firmama, unapredimo opšti imidž, a izgled zaposlenih podignemo na jedan viši i ozbiljniji nivo. Danas smo u mogućnosti da vam ponudimo i lovačku i ribolovačku odeću, koju smo zahvaljujući petnaestogodišnjem iskustvu usavršili.

Veliki asortiman lovačke odeće za sve uslove i namene, a glavni pokazetelj naše uspešnosti u tome je saradnja kako sa velikim brojem lovačkih društava, tako i sa lovcima širom Srbije i zemalja iz okruženja koji uživaju noseći naše proizvode.

Kao i do sada, nastojaćemo da proširujemo asortiman i usavršavamo kvalitet i izradu lovačke odeće kako bi se adekvatno prilagodili i najzahtevnijim potrebama ljubitelja lova i ribolova.
Podaci firme ::::.

Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kontrola varalice je presudna za uspeh u ribolovu. Sa V-Blade-om vi kontrolišete dubinu, vi kontrolišete akciju. V-Blade se baca neverovatno daleko, i zbog svog specifičnog oblika krila dobro se ponaša kako u turbulentnim vodama, tako i u mirnim tokovima i stajaćim vodama. Jedno je premalo a tri previše. V-Blade ima dva mesta za kačenje sa kojima možete pokriti sve uslove na vodi.Birajte izmedju tri veličine(dužine), i pet težina, u 20 različitih dekora, uključujući i one sa reflektujućom folijom. Pristupačna cena i zavidan kvalitet čine V-Blade pravi izbor za vas. Bistro!

vaše slike:

 Ribolov
Oprema za ribolov
Oprema za ribolov
pecanje
ribolov

Facebook