Podaci firme ::::.

service description:

"GADGET-TREADE" je osnovan u privatnom vlasništvu 2006. god.

Predmet našeg poslovanja su robe i usluge u domenu informatičkih tehnologija. Iz širokog spektra naših usluga izdvajamo:
-Prodaja i servisiranje mobilnih telefona
-Prodaja opreme za mobilne telefone: maske, futrole, baterije, punjači dr.
-Sklapanje i prodaja računara, računarskih sistema i komponenti
-Održavanje i servis računarske opreme
-Davanje saveta u oblasti informatike i elektronike
-Internet usluga
-Prodaja opreme za video nadzor
-Prodaja navigacione opreme
-Prodaja opreme za video nadzor

Garancija našeg kvaliteta su na hiljade zadovoljnih mušterija koje su prošle kroz "Gadget-Trade". Osnovna prednost "Gadget-Trade"-a i ono po čemu se izdvajamo od ostalih je naš kvalitetan i edukovan kadar. Na taj način garantujemo da možemo ispuniti sve Vaše zadatke, najkvalitetnije i u najkraćem mogućem roku.

Prodaja ulaznica za sve koncerte u regionu

Podaci firme ::::.
Mike Alasa 54
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Internet prodavnice

Servis za prodaju putem Interneta
Internet prodavnica po principu ključ u ruke! Softver, hosting i tehnička podrška.

Net Link Solutions osnovan je 2007. godine kao agencija koja se bavi Web razvojem, i vrlo brzo se specijalizovala za razvoj aplikacija za elektronsku trgovinu.
Podaci firme ::::.
Jovanke Radakovic 42
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 061-622-6665
Mapa

service description:

Mi smo mlad i perspektivan tim web dizajnera koji voli svoj posao i maksimalno mu se posvećuje. Pokreće nas ideja ,kreativnost i glad za stalnim usavršavanjem. Krasi nas profesionalnost i poštovanje vasih želja. Pratimo svetske trendove u dizajnu i tehnološka dostignuća i to je ono što nam omogućava da zadovoljimo želje i najzahtevnijih klijenata...

Poklonite nam vaše poverenje - pružićemo vam kvalitetnu uslugu, stručan savet i dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Specijalizovani smo

Za sva pitanja i besplatne savete. Mozete kontaktirati naš tim i mi ćemo vam rado izaći u susret.

Web dizajn
Grafički dizajn
Internet marketing
Programiranje


nenad.pesic@wndizajn.com

Tel: 061-622-6665
Podaci firme ::::.
Kralja Milana 4/a
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša firma pruža on line knjigovodsvene usluge.Adatok:
-------

company : E-računi CS d.o.o.
address : Kralja Milana 4a
city : Beograd
country : Srbija
telefon1 : 011/414-33-28
telefon2 :
fax : 011/414-33-28
email : podrska@e-racuni.com
web : www.e-racuni.com
business : online poslovni softver
keywords : poslovni softver, knjigovodstvo, računovodstvo
description : e-računi, online poslovni softver za fakturisanje, knjigovodstvo i ostale delatnosti poslovanja preko interneta.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Adbuka je zapravo berza ponude I potražnje, mesto gde možete objaviti i svoj oglas ili poruku tržištu,organizovana kao socijalna mreža ima I opcionu uslugu koja će se plaćati : oglase koji će se emitovati kroz čitavu paletu drugih sajtova.


Adbuka korisnicima donosi novi doživljaj korišćenja Interneta u poslovne svrhe. Štedi vreme pružajući zaista relevantne i vitalne informacije i relaksira korisnika. Kreirano za poslovne ljude i namenjeno biznisu.

Adbuka (ad-buka) je azbuka oglasa. Inspirisani jednostavnošću azbuke, koja potiče iz Vinčanskog pisma (5300.-3200. pre n.e.), gde je znak pismo a pismo znak, ono je sistem jer proističe iz njega i egzistira u njemu i s njim, kao izraz opšteg poretka stvari. Proizašlo iz sistema, ono je i samo sistem bez koga je nemoguć opstanak civilizacije. Po uzoru na azbuku, stvorili smo prirodan i jednostavan sistem oglasa. Bez suvišnih informacija, kao što u azbuci nema suvišnih slova.

Korišcenje Veb sajta Adbuka je besplatno i ostaće besplatno. Možete objavljivati svoje reklamne poruke, ponude ili potražnje roba, usluga, radnih mesta, nekretnina itd, podeliti ih sa ciljnom publikom, pročitati objave drugih korisnika, komunicirati sa njima, bez ograničenja. Dovoljno je da se registrujete.

Za korisnike koji žele dobiti maksimalnu korist od Adbuka sistema, omogućili smo posebnu uslugu - oglasni sistem, kroz koji njihove objave postaju vidljive i onima koji nisu registrovani na sajtu Adbuka, kao i onima koji se trenutno ne nalaze na sajtu Adbuka. Plaćanje ove usluge vrši se po kliku (CPC model - samo kada neko preko oglasa dođe do objave korisnika).


Podaci firme ::::.

service description:

TippNet je Subotička firma čija je osnovna delatnost pružanje usluga u oblasti informatike. Firmu je osnovao Jožef Miskolci, preduzetnik iz Subotice, 1996. godine.
U početku firma se bavila sa BBS mrežom, održavanjem, pružanjem pomoći i razvoju softvera.
Sa razvojem Interneta firma je prešla sa BBS-a na internet i već od samog početka postizala zavidne uspehe. U isto vreme firma je počela da se bavi i prodajom hardvera, izradom i održavanjem računarskih mreža, izradom web prezentacija, zastupništvom i obukom.

Internet provajding

* Internet pristup privatnim licama (Dial-Up, Wireless)
* Internet pristup pravnim licama (Dial-Up, Wireless, ISDN ili iznajmljena linija)
* Izrada i održavanje Web-stranica
* FTP-server za pretplatnike
* Email
* Benificije i specijalni popusti za naše pretplatnike

Internet provajding ima poseban značaj među delatnostima naše firme. Pomoću toga naši korisnici mogu da se priključe milionima u Cyber Space-u.
Internet provajding međutim uključuje i druge delatnosti kao što izrada web prezentacija, i kreiranje WWW virtalnih servera.
Pored toga na našem FTP serveru naši pretplatnici mogu naći najnovije verzije raznih programa, drajvera, alate za internet i druge interesantne fajlove.
TippNet-ova delatnost pokrenuta je novembra 1997. godine. U ovom periodu vremena mnogo truda smo uložili da Suboticu uključimo u informatičku revoluciju. Na osnovu broja naših pretplatnika i njihovih reakcija sa ponosom možemo tvrditi da smo u tome uspeli.

Cenovnik
e-mail: support@tippnet.rs
web: www.tippnet.rs

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak:
8h - 16h
Subota:
8h - 13h
Podaci firme ::::.
Páncél köz 35
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: 20-6627388
Mapa

service description:

Gradjevinarski portal sa bazom podataka firme isključivo iz građevinarstva.
Mogućnost izrade tendera.
Piaca,forum za firme iz gradjevinarstvo iza civilna lica.
Online prodaja, internet usluge, koriscenje tendera su najbitniji delatnost firme

Facebook