Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"BCP" je osnovana u Belgiji 1987. godine, i ubrzo postaje "Belchim Benelux" nakon ekspanzije u Holandiju i nastavlja svoj rad pod imenom "Belchim Crop Protection".

Godina za godinom, kompanija je bila primarno orjentisana i fokusirana na specijalizovane proizvode za zaštitu bilja: povrće, krompir, vinova loza i širenje poslovanja na Francusku, Nemačku, Veliku Britaniju, Španiju, Portugaliju, Italiju i Nordijski i Baltički region.

2012. "Belchim Crop Protection" osniva kćerku kompaniju u Srbiji, prvu kancelariju izvan Evropske Unije. "Belchim Crop Protection Srbija" u sklopu "Belchim Crop Protection West Balkans" se razvija, registruje i distribuira sopstvene proizvode, kao proizvode svojih partnera "ISK" -Ishihara Sangyo Kaisha LTD i "FMC" Corporation USA.

"Belchim Crop Protection" je u suvlasništvu 2 globalne R&D kompanije "ISK" pridružni član ECPA i američke kompanije "FMC", time "Belchim Crop Protection" postaje ovlašćeni uvoznik i distributer "ISK" Ishihara Sangyo Kaisha LTD proizvoda za zemlje Zapadnog Balkana.

"Belchim CP" ima veliki interes za poštovanje intelektualnog vlasničkog prava i strogo se pridržava pravnog okvira zemalja u kojima posluje u skladu sa pravilima koje propisuje Evropska Unija. Kao kompanija koja ima korene u EU okruženju, "Belchim Crop Protection" nudi proizvode registrovane u Evropskoj uniji, Anex 1.

"Belchim Crop Protection" je osnovala kompaniju u Hrvatskoj u novembru 2011. koje je od 1. Januara 2014. deo CROCPA udruženja.
Podaci firme ::::.

service description:

TRGOVINA SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA, REPROMATERIJALA, POLJOMEHANIZACIJA
Podaci firme ::::.

service description:

"AgroHemika" doo osnovna delatnost je poljoprivredna proizvodnja i trgovina hemijskim sredstvima za zaštitu bilja, semenskom robom i ostalim repromaterijalom za poljoprivredu, stočnom hranom i drugom robom namenjenom individualnom poljoprivrednom proizvođaču.

Tehnički i tehnološki je osposobljena za sopstevenu proizvodjnu ratarskih i povrtarskih kultura i indrustijskog bilja. Bavi se i izvozom žitarica i uljarica iz Srbije.

Već više godina se veoma uspešno bavi i kooperacijom - organizovanjem proizvodnje i otkupom ratarskih kultura.

Od 2004. godine AgroHemika je i ovlašćeni distribuder Gebi koncentrata. Danas preduzeće osim u Bačkom Petrovcu poseduje i četiri prodavnice stočne hrane u Kaću, Budisavi, Sirigu i Bačkom Jarku.

AgroHemika je jedna od članica Asocijacije primarne poljoprivredne proizvodnje Vojvodina Agrar doo Bečej.

AgroHemika » Maloprodaja

Poljoprivrednu apoteku AgroHemika karakteriše izuzetno bogata ponuda artikala, povoljne cene i stručno osoblje, koje će vam u svakom trenutku rado pomoći u rešavanju vaših problema u poljoprivredi.

Prodajni asortiman čine hemijska sredstva za zaštitu bilja, semenska roba, mineralna đubriva, koncentrati za ishranu stoke, vitaminski dodaci stočnoj hrani, baštovanski program, sadnice cveća i druga roba namenjena individualnim poljoprivrednim proizvođačima i poljoprivrednim gazdinstvima.

AgroHemika » Otkup i prodaja

Otkupno mesto se nalazi u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu, na putu Bački Petrovac - Gložan.

Vršimo prijem, pretovar, skladištenje, sušenje i doradu zrnastih ratarskih kultura, uslužno i za sopstvene potrebe.

AgroHemika raspolaže skladišnim prostorom kapaciteta od 10.000 t, i vrši skladištenje pšenice, soje, kukuruza i suncokreta. U okviru silosa postoji i sušara za sušenje žitarica, čiji kapacitet iznosi 200 t dnevno.

AgroHemika » Kooperacija

Uspostavljamo kooperativne odnose sa svim zainteresovanim proizvođačima u pogledu zasnivanja poljoprivredne proizvodnje, snabdevanja semenima i ostalim repromaterijalom, otkupa proizvoda i uspostavljanja više faze dorade i prerade poljoprivrednih proizvoda.

Ugovori se sklapaju za proizvodnju sledećih kultura:

- pšenica
- kukuruz
- soja

Kvalitetnim i predanim radom se trudimo da opravdamo poverenje koje nam naši kooperanti ukazuju. Dokaz uspešnog i kvalitetnog poslovanja predstavlja činjenica da sarađujemo sa preko 2000 kooperanata iz svih naseljenih mesta opštine Bački Petrovac i susednih bližih naselja.
Podaci firme ::::.

service description:

DELATNOST
Privredno društvo "Agrovojvodina – Komercservis" a.d. Novi Sad, obavlja široki spektar delatnostikao što su:

spoljna trgovina proizvodima
trgovina na veliko proizvodima
trgovina na malo proizvodima
posredovanje u prodaji proizvoda
usluge u spoljnotrgovinskom i malograničnom prometu
javno carinsko skladište
itd


Osnovna delatnost poslovnog sistema "Agrovojvodina – Komercservis" je spoljna trgovina. Na strani uvoza to je uvoz:

mineralnih đubriva
sredstava za zaštitu bilja
komponenata za stočnu hranu, minerala i vitamina
kancelarijski nameštaj vrhunskog kvaliteta
šumska vitla
sredstva za fumigaciju
sredstva za sterilizaciju
traktori
baštenski program (GARDMAN - Velika Britanija)
poljoprivredne mašine
Pored toga, Komercservis neguje tradiciju povezivanja sa poljoprivredom u proizvodno – aranžmanskim odnosima.
Podaci firme ::::.

service description:

Prahovo
Negotin, 19300
Srbija
Tel.: 019/547-251
Mapa

service description:

Facebook