Podaci firme ::::.

service description:

KAKO BITI USPEŠAN U SVOJOJ OBLASTI, KAKO BITI USPEŠNIJI, ILI U KOM PRAVCU KRENUTI?

"SLIM LINE" doo je ponudu prodajnih artikala obogatio i sa sopstvenim proizvodnim programom. U pitanju je nameštaj za kozmetičke salone koji je konstruisan tako da u potpunosti pruži zadovoljstvo udobnost i zadovoljstvo mušteriji, a Vama praktičnost pri radu. Na kvalitet ovog segmenta našeg prodajnog programa ukazuje i činjenica o porastu potražnje za istim, kako sa naših prostora, tako i zemljama evropske unije. Svojom prepoznatljivom i nagrađenom WELLNESS linijom zadovoljava standarde kupaca iz Holandije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske te zemalja iz okruženja.

PROFESIONALCI ZNAJU SEBI DA ODABERU ALAT I OPREMU - NAMEŠTAJ ZA KOZMETIČKE SALONE!!!

vaše slike:

AFI
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SOŽE BEAUTY SALON LEPOTE je specijalizovan u regiji tretmani lica i tretmani tela.

Nije lako ukazati poverenje nekome da tretira Vaše lice i telo, slažemo se, pogotovo nekome koga niste nikad ni videli ni čuli.

Kad se ponudi 20-30 vrsta usluga, potpuno različitih, zapitamo se da li je moguće da se sve usluge obavljaju istim kvalitetom? Ovde nećete pronaći japansko iscrtavanje obrva, nizlivanje noktiju, frizerske usluge, svilene trepavice… ISKLJUČIVO NEGA LICA I TELA ISKLJUČIVO BABOR KOZMETIKA Dobro nam došli!
Podaci firme ::::.

service description:

UVOZ I DISTRIBUCIJA KOZMETICKIH PROIZVODA
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Kozmetički salon
Podaci firme ::::.
Somborski put 11
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/535-900
Mapa

service description:

Kozmetički salon

Kozmetika
Pedikir
Bowen terapija

- Guinot tretman lica
- Medicinska kozmetika
- Aparativna kozmetika

Bowen terapija:

Bowen terapija ima holistički i višedimenzionalni pristup ublažavanju boli i ozdravljenju i kao takva je, u poslednjih 50 godina, ostvarila zavidne rezultate. Temelji se na prepoznavanju Toma Bowena, da se osnovni uzrok mnogih problema mišićno-koštanog tkiva, te neuroloških, neuromuskularnih i drugih zdravstvenih problema može naći u mekim tkivima ili fascijama.
Ubraja se u područje komplementarne medicine. To je vrlo nežna tehnika kojom izvodimo precizne pokrete na mekim tkivima.
Kroz lečenje uzroka, a ne delovanjem na simptome, Bowen terapija je dosledno pokazala da može imati dubok i trajan učinak na ozdravljenje i ublažavanje boli, čak i tamo gde su drugi tretmani rezultirali prolaznim ili malim poboljšanjem. Važno je naglasiti, Bowen tretmanom tretiramo celo telo, a njegovi holistički učinci su očiti kod pacijenata koji su pronašli rešenje za probleme iznad i izvan onih za koje su tražili lečenje; na primer, nedostatak energije, stresa ili emocionalne probleme.
Izvorna Bowen terapija izuzetno je nežna: može se primenjivati na svima, od novorođenčadi i trudnica do osoba narušenog zdravlja, kao i na starijim osobama.
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 70
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Centar nege tela Lady Epil već nekoliko godina okrenut je rešavanju određenih estetskih problema, kao što su maljavost, višak masnih naslaga, celulit i opuštena koža, kao i raznim drugim problemima.

Nudimo Vam sledeće tretmane:

▪ Trajna epilacija
▪ Ultrazvučno uklanjanje masnih naslaga
▪ Body Master tretman
▪ Anticelulit tretmani
▪ Limfna drenaža / Preso terapija
▪ Pakovanje tela
▪ Mikrodermoabrazija
▪ Manuelna i vakuum masaža

Tretmani su zasnovani na najsavremenijim aparaturnim metodama:

▪ IPL trajna epilacije
▪ Ultrazvučne kavitacije
▪ Elektrostimulacije mišića
▪ Mikrodermoabrazije
▪ Preso terapije i
▪ RDT vakuum masaže


Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Murad d.o.o. je generalni uvoznik i distrubuter dr Murad kozmetike. Na ovim prostorima je prisutan od 2003, i za više od pet godina je prisutan u preko 400 apoteka, salona i dermatoloških ordinacija širom Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Makedonije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Naša firma se bavi veleprodajom, maloprodajom preparata dr Murad, kao i uslugama tretmana dr Murad, tretmana aparatom Futura Pro by Ultratone i ostalih...

U firmi imate mogućnost da:

1. Dobijete savete o kućnoj upotrebi medicinske Dr Murad kozmetike
2. Obavite kozmetički pregled kože lica i tela koji je besplatan
3. Kupite preparate dr Murad (veleprodaja, maloprodaja i internet kupovina)
4. Uživate u tretmanima profesionalnom kozmetikom Dr Murad, tretmanima aparatom Futura Pro i ostalim tretmanima za lice i telo (pogledajte opširnije dole navedeno)
5. Priusustvujete edukaciji-za salone, ordinacije i apoteke i nakon završene edukacije dobijete diplomu
6. Snadbete Vašu ordinaciju, kliniku, hotel, wellness, spa centar, kozmetički salon i sl. Profesionalnom kozmetikom dr Murad ili aparatom Futura Pro by Ultratone
Posetite nas!

Zasto Dr Murad proizvodi spadaju u revolucionarno otkriće u kozmetici i dermatologiji?
Proizvodi koji dolaze iz Dr Murad laboratorije imaju naučnu osnovu i daju izvanredne i brze rezultate
Podaci firme ::::.
Oblačića Rada 6
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kozmetički studio za profesionalno šminkanje


Lepota je u vama, vreme je da je oslobodite!
Usluga profesionalnog šminkanja vrhunskom kozmetikom. Profesionalni šminker Nikola Mirković.
Podaci firme ::::.

service description:

• Profesionalnost • Poverenje • Brižnost •
• Profesionalni kozmetički aparati •

U želji da kozmetičkim salonima, ordinacijama i spa centrima omogućimo da posluju uspešnije, osnovali smo MonSi cosmetics. Iz ponude koja obuhvata 250 aparata sa oko 6 novih modela mesečno, izdvojili smo ono što smatramo najzanimljivijim u ovom momentu.

Tamara Kovačević, direktor firme je dipl. kozmetički terapeut i dipl. laserski fizičar sa 18 godina radnog iskustva od kojih 10 u inostranstvu. Vlasnik je i studija za negu lica i tela Nefertiti spa.

Želja nam je da Vam omogućimo da kupite vrhunske aparate po pristupačnim cenama i da dobijete pravu obuku. Primetili smo da se dešava da saloni kupe aparate po visokim cenama, ali ne mogu da iz njih izvuku maksimum. Mnogo dobrih metoda je kompromitovano usled nestručnog rada kao posledica loše obuke. Rad sa klijentima u salonu nam je najbitniji pa su u cene dodati samo troškovi obuke i uvoza. Zadovoljni klijent je onaj koji će proširiti Vaš biznis.

Na prvom mestu je bezbednost a onda rezultat Vaših tretmana.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Salon lepote "LADY" osnovan je davne 1995. godine u Novom Sadu.

Godine i godine rada i stalnog usavršavanja vlasnice Salona i osoblja na edukativnim seminarima kako u zemlji tako i u inostranstvu, dovele su nas do nivoa da smo veoma cenjeni i poštovani kako u Republici Srbiji tako u regionu i mnogo dalje...

Spektar naših usluga se tokom vremena toliko proširio da se može reći da je Salon Lepote "LADY" i ukupna ponuda koju nudi sada kompletna.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Studio za negu i oblikovanje tela.

ultrazvučna kavitacija,
ultrazvučna epilacija,
radiotalasni lifting lica i vrata,
radiotalasna lipoliza podvaljka,
uklanjanje bora IPL-om,
mikrodermoabrazija,
mezoterapija (bez igle) (NOVO!),
limfna drenaža.


ULTRAZVUČNA KAVITACIJA
Odstranjivanje masnih ćelija bez hirurške intervencije sa momentalnim, vidljivim i trajnim rezultatima. Neinvanzivna, bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije. BeautyTek AVITA pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma.
BeautyTek AVITA je idealan aparat za postizanje savršenih estetskih rezultata - bez neželjenih efekata.
Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tretirano područje prelazi se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštecuje okolno zdravo tkivo. Oslobođeni toksini i masnoće izbacuju se kroz metabolizam.
Podaci firme ::::.

service description:

DYNA PROFESSIONAL je jedan od vodećih uvoznika i distributera profesionalne frizerske opreme i kozmetike u Srbiji. Distribuira svetski poznate brendove: Sensationnel, Parlux, Tondeo, Hair Tools, 3ME, Tecno Elettra, Tenivita i Rolland.

Naši brendovi su poznati po visokom kvalitetu, performansama, unikatnom dizajnu i najnovijoj tehnologiji. Pažljivo su odabrani da bi pružili našim korisnicima proizvode nove generacije sa svetskog tržišta.

Zašto DYNA PROFESSIONAL?

U želji da postanemo idealan saradnik, sarađujući sa ambicioznim frizerima, Dyna Professional je prerasla u sinonim za visokokvalitetne uređaje i kozmetiku za frizerske salone.

Kvalitet

Kvalitet je osnovno pravilo našeg poslovanja. Proizvodi su pažljivo izrađeni od strane naših saradnika koji se trude da nam pruže ne samo brend već pre svega vrhunski kvalitet.

Usluga

Naš mladi ambiciozni tim svojim marljivim radom i voljom trudi se da pruži vrhunsku uslugu klijentima.

Bez dobre usluge sav napor da pružimo kvalitet i profesionalizam našim klijentima bio bi uzaludan, zato je usluga naš prioritet.NOVO!!! PARLUX 3800 eco friendly


Novi PARLUX 2100 W Ionic & CeramicReklama iz časopisa MOJA KOSAPodaci firme ::::.

service description:

Salon La Bella Vas poziva da dodjete i opustite se u toploj atmosferi i prijatnom ambijentu.

Uz pomoć stručnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunskih aparata SORISA iz oblasti elektrokozmetike i preparata Dr. Tempt labaratorije iz Beča uživaćete u tretmanima lica i tela koji su prilagodjeni i najosetljivijim tipovima kože.

Salon La Bella nudi veliki izbor tretmana za lice i telo kao sto su klasični i biloški tretmani lica, miolift lica i tela , masaža, limfna drenaža, tretmani mršavljenja i oblikovanja tela, depilacija hladnim voskom, farbanje obrva i trepavica .
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Šenoina 5
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

NOVO!!! Centar za negu lepote i blagostanja od sada i u Subotici


Šta je to radiotalasni lifting? Radiotalasni lifting je kozmetički tretman koji primjenjuje radiotalase visoke frekvencije. Oni dovode do modifikacije čvstine kože lica, brišu postojeće fine bore i smanjuju vrećice ispod očiju čak do 30 %. Krajnji efekt je sveži izgled kože koji ostavlja utisak podmlađenosti lica. Radiotalasni lifting je nova metoda u estetskoj medicini I koymetologiji koja se primjenjuje za ublažavanje znakova starosti na koži, usporavanje procesa starenja i vraćanje kože u neko prethodno dobro stanje. Svakako, u zavisnosti od doba starosti klijenta, teksture i kvaliteta kože predviđa se broj tretmana.

Mezoterapija, ili tacnije MEZOPORACIJA, je tretman kojim se putem radio talasa odredjene frekvencije unose bioaktivne supstance koje se klasičnom primenom teško ili gotovo nikako ne mogu aplikovati dublje u mezoderm. Utvrđeno je da kod takvog nanošenja preparata, kao i kod primene ostalih dosadašnjih bioloških tretmana, svega oko 10 % aktivne supstance prodire u dublje slojeve kože. Takodje, poznato je da su odredjene bioaktivne supstance velike moloekulske strukture I ne mogu da penetriraju kroz kožu, npr.kolagen, te samo ostaju na površini I samo čuvaju kožu od dehidracije.

Klasičan (higijenski) tretman lica Većini klijenata je već dobro poznat higijenski tretman lica, posebno onima koji su u adolescenciji imali prolematično lice.
Podaci firme ::::.

service description:

Osnivanje preduzeća Beauty Group 2005.godine bilo je podstaknuto željom da se klijentima ponudi vrhunska profesionalna usluga kada je u pitanju nega lica i tela.

Dugogodišnji rad u privatnoj praksi, saradnja sa mnogim kozmetičkim salonima u Beogradu (stručne konsultacije, akupunktura i elektroepilacija), rad na pisanju udžbenika za srednju školu "Estetska nega", pet godina rada u salonu sa francuskom profesionalnom kozmetikom GUINOT je prethodilo osnivanju preduzeća.

Od početka je uspostavljena saradnja sa renomiranim proizvođačem francuske profesionalne kozmetike COLLIN, jednim od lidera među salonskim kozmetičkim brendovima. Široka paleta specifičnih tretmana lica i tela uz program za produženu negu u kućnim uslovima zadovoljava sve klijente bez obzira na godine, tip i stanje kože. Kombinacija je mnogo a u izboru će Vam pomoći stručno osoblje.
S druge strane, postoji saradnja i sa Stručnom školom za estetiku, stil i kulturu tela čiji učenici obavljaju praksu u našem trenažnom centru. Cilj prakse je da se budući kozmetičari upoznaju sa najnovijim trendovima u savremenoj kozmetici.

U okviru salona možemo da Vam ponudimo:

1.Preglede i savete za negu
2.Patentirane i klinički testirane tretmane lica i tela koji zadovoljavaju želje i potrebe najzahtevnijih klijenata
3.Elektroepilaciju za najosetljivije regije lica i tela (brzo, efikasno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica)
4.Potpunu privatnost i uživanje u ugodnom ambijentu
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Nokti - Lux, je studio koji se bavi negom ruku i noktiju vrhunskim brendovima i različitim tehnikama nadogradnje noktiju.

Nokti su toliko ne zaobilazna kategorija, da su postali deo trendovskog života. Nove tehnike nadogradnje , izlivanja i geliranja noktiju omogućavaju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo negovanih ruku.

Nadogradnjom noktiju se rešavaju se problemi lomljivih noktiju, listanje i grickanje noktiju. Nadogradnja noktiju je dugotrajni proces koji zahteva veliki trud, visoki kvalitet materijala i stručnost osobe koja to radi. Nakon nadogradnje nokat mora estetski dobro izgledati, biti čvrst i dugotrajan.

Kako bismo održali svoje visoke standarde, stalno pratimo razvoj najnovijih tehnologija i proizvoda.


Zvanični Distributer za Srbiju - Cesars Secrets
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Centar za kozmetologiju, estetsku i anti aging medicinu “DERMIQPR” predstavlja mirnu oazu u srcu Novog Sada, u kom osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, uspešno radi na području lepote. Izuzetno srdačan tim koji iza sebe ima niz godina iskustva, garantuju vam vrhunski kvalitet usluge. Stalna edukacija u području fizikalne medicine i kozmetologije, te praćenje svih domaćih i svetskih trendova, odabir najkvalitetnijih preparata za negu lica i tela rezultirao je velikim brojem zadovoljnih i vernih klijenata. Velikom uspehu našeg predanog rada, možemo zahvaliti postojanju najeminentnijih svetskih brendova i tehnološki usavršenih aparata, koji omogućavaju brze i trajne rezultate u procesu mršavljenja, oblikovanja tela i usporavanja starenja.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Nakon više od 5 godina uspešnog rada u Nemačkoj, BeYou-ti donosi Beogradu inovativni koncept estetskog salona aparativne kozmetike ("Medi Spa"), gde se preciznost i pouzdanost nemačke medicinske tehnologije udružuje i komplementira sa prijatnom uslužnošću u lepom ambijentu.

Naš cilj je da pomoću savršenih alata i neinvazivnim medicinskim metodama, ispunimo vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući vaše novo, slobodnije i lepše "Ja". Kvalitet je imperativ u izboru naših aparata koji su svi certificirani i priznati na evropskom tržištu (CE i TÜV). Naša dugoročna orjentacija je da ostvarimo poverenje klijenata kroz profesionalan rad, kontinuitet usluge i praćenje rezultata, nudeći sasvim pristupačne cene u okviru lokalnog standarda za određenu uslugu.

Pozivamo vas na besplatno savetovanje, na kom ćete steći potpunu sliku našeg rada i rezultata, kao i naših tehnologija. Dugogodišnje iskustvo nam omogućuje da odgovorimo na skoro sva vaša pitanja i detaljno objasnimo šta je moguće postići našim tretmanima.

Garancija kvaliteta uz odlične cene čini da BeYou-ti postane i vaš izbor!

Aparativna Kozmetika

Trajna epilacija (ELOS)
Lifting i podmlađivanje (ultrazvuk) (lice, vrat i dekolte)
Fileri za bore (hijaluron)
Celulit (ultrazvuk)
Strije (ultrazvuk)
Bradavice i keratoze (RF)
Pigmentne fleke (RF)
Kapilari (RF)
Akne i ožiljci
Postoperativana terapija (sprečavanje fibroze)

Facebook