Podaci firme ::::.
Đorđa Servickog 2a
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SUPERNATURAL MED

Mešavina lekovitih biljaka sa 100% prirodnim domaćim medom

INDIJSKI MED

Unikatan proizvod na našem tržištu za sve vrste problema sa varenjem i digestivnim sistemom. Veoma efikasan i u potpunosti na prirodnoj bazi.

IMUNO MED

Podstaknite razvoj imunih ćelija i time osnažite Vaš imuni sistem i spremite organizam za borbu protiv bolest svih vrsta, jer samo snažan i jak organizam je zdrav organizam.

PROSTATO MED

Doprinesite zdravlju Vaše prostate konzumacijom potpuno prirodnog proizvoda na bazi finog livadskog meda i semena bundeve. Odličan za potenciju, i veoma pogodan za sportiste.

ALERGO MED

Iskoristite blagodeti potpuno prirodnih sastojaka koji se nalaze u Alergo medu i oslobodite se sezonskih alergija, poboljšajte rad Vašeg kardio-vaskularnog sistema i ojačajte kosti.
Podaci firme ::::.

Soko Banja, 18230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Krnjevo, 11319
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Udruženje pčelara "PČELA"
NAŠE NAJLEPŠE ŽELJE SU U SVAKOJ KAPI MEDA


Razvoj i zaštita pčelarstva
Stručno i naučno obrazovanje i usavršavanje
Proizvodnja i promet pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme, pribora, repromaterijala i lekova.

vaše slike:

Bagremov med
Podaci firme ::::.

service description:

"AZA medara" proizvodnja, prerada, otkup i pakovanje meda.

Sarađujemo sa više od 800 pčelara, proizvođača meda, koji je izuzetnog kvaliteta što je potvrđeno i na evropskom tržištu. Od nedavno smo formirali i sopstveni pčelinjak od nekoliko stotina košnica sa ciljem da razvijamo sopstvenu proizvodnju meda i drugih pčelinjih proizvoda.

Naši kapaciteti omogućavaju nam kontinuiran i blagovremen plasman meda i proizvoda od meda na tržištu Srbije i okolnih zemalja, a od nedavno smo osnovali firmu »AZA-SK« u Bratislavi u Slovačkoj.

Naša proizvodnja se sastoji iz četiri proizvodne celine:
1. Otkup, dekristalizacija, priprema, kupaža i pakovanje meda
2. Proizvodnja rakije medovače "Zlatna pčela" i proizvodnja propolis kapi sa alkoholom od meda
3. Proizvodnja medenjaka, koja uskoro počinje
4. Pčelarenje sopstvenim košnicama, tzv fabrika na otvorenom u kojoj se proizvodi med i ostali pčelinji proizvodima

U ponudi imamo i čajeve, a uskoro ćemo Vas iznenaditi sa nečim apsolutno novim na tržištu - želirani meda.

Košnice iz kojih dolazi naš med su strogo kontrolisanog kvaliteta i porekla.
Pravi med se vremenom kristališe i po tome se razlikuje od falsifikata.
Podaci firme ::::.
selo Dobrnje
Oreškovica, 12308
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pčelarska porodica "Trailović" aktivno se bavi pčelarstvom već punih 70 godina, poštujući staru tradiciju prenošenja iskustva ovog prelepog zanimanja sa kolena na koleno.

Ova porodica danas poseduje 230 "až" košnica smeštenih na kamionima što ovom "slatkom karavanu", omogućava selidbu pčela na najkvalitetnije paše Homolja tokom cele godine.

Oblast Homoljskih planina je prava ekološka oaza istočne Srbije i predstavlja biser netaknute prirode na 825 do 1336 m nadmorske visine. Homolje je prava riznica raznovrsne bujne flore koja obiluje bogatstvom biljnog sveta na svojim obroncima.

Poseban način života ovog kraja u ambijentu netaknute prirode, prava je inspiracija pčelarima da, boraveći sa svojim pčelama na ovoj predivnoj planini, proizvedu med savršenog kvaliteta.

Proizvodi:

- BAGREMOV MED
- LIVADSKI MED
- LIPOV MED
- MED U SAĆU
- PROPOLIS

vaše slike:

med
med bagrem
med lipa
Podaci firme ::::.
Olge Petrov 24
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/586-513
Fax: 021/37-2-277
Mapa

service description:

vaše slike:

biomed proizvodi
Podaci firme ::::.

service description:

Zahvaljujući svome posebnom sastavu, med se od davnina smatrao svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lekova za lečenje širokog spektra tegoba.

Istorija upotrebe meda stara je koliko i istorija čoveka. Gotovo u svakoj kulturi mogu se pronaći dokazi o njegovom korištenju.

Med je mešavina niza organskih kiselina, aminokiselina, enzima, peludnih zrnaca, eteričnih ulja, flavonoida, vitamina, pretežno B1, B2, B5, B6, C, D, E, K i minerala u manjim količinama natrijum, kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum, gvožđe, cink, jod, bakar, hrom, selen i drugih vrednih sastojaka. Šećeri sadržani u medu su fruktoza, oko 41%, glukoza 34%, saharoza 1 do 2%. Količine pojedinih sastojaka zavise od vrste meda i njegovog porekla.

Ova namirnica je izvor energije jer predstavlja lako probavljivu visokokaloričnu hranu. Pogodan je za sportiste jer povećava izdržljivost i smanjuje zamor mišića.

Zahvaljujući svome sastavu med je vrlo cenjen antioksidans.

Kod male dece, pre nego se med uvede u prehranu, preporučuje se pričekati do detetovih navršenih 12 mjeseci.

Liječenje medom naziva se apiterapija, a popis njegovih lekovitih delovanja je dugačak. Najpoznatije lekovito dejstvo meda je olakšavanje simptoma gripe i prehlade, odnosno respiratornih bolesti kao što su bronhitis, upala grla i sinusa. Izvrstan je za rane jer deluje kao antiseptik, smanjuje bol, izvlači otrove od ugriza ili uboda. Na opekotinu možete što je pre moguće naneti čisti med, što će sprečiti stvaranje plika i omogućiti zaceljenje kože bez ožiljka. Pri kožnim problemima, kao što su ispucana koža, osip, svrbež, razne kožne nečistoće, pomažu oblozi od meda.

Med je od velike pomoći kod raznih probavnih tegoba, zatvora, gastritisa, čira na želucu, a oblozi od meda preporučuju se kod svih vrsta upala. Može pomoći u podizanju nivoa gvožđa i sniženju nivoa masnoća u krvi, čišćenju celog organizma. Poznato je njegovo lekovito dejstvi kod problema s očima, mrene, konjuktivitisa itd.

Različite vrste meda često ciljano deluju na pojedine tegobe. Npr.: žalfijin i lipov med olakšavaju tegobe disajnih organa i prehladu, ali med od lipe nije preporučljiv srčanim bolesnicima. Med od lavande koristi se protiv nadutosti i grčeva, reguliše rad srca, pomaže kod čira na želucu, pospešuje mokrenje, deluje protiv napetosti ili migrena. Tamni med kestena podstiče cirkulaciju, reguliše rad želuca, creva, jetre i žuči, preporučuje se kod anemije, uklanja umor, jača mišiće i imunitet organizma. Bagremov med koristi se kod problema krvožilnog sistema, kod zatvora, a kako deluje umirujuće, pomaže i kod nesanice, nervoze i napetosti. Livadski ili cvetni med preporučuje se kod alergija i za jačanje imuniteta.

Med je i sastavni dio mnogih kozmetičkih proizvoda. Izvrstan je kao maska za lice koja uklanja kožne nečistoće, hrani suvu i dehidriranu kožu, pomaže u uklanjanju bora.

Med deluje na postizanje i održavanje idealne telesne težine. Ukoliko imate manjak kilograma, može biti od pomoći jer redovna konzumacija meda podstiče apetit kod ljudi koji ga inače nemaju.

S druge strane, jednostavan i vrlo efikasan napitak, korišten i za detoksikaciju, pomaže u redukciji telesne težine. Čaši mlake vode dodajte jednu kašiku meda i dve kašike soka limuna. Popite svako jutro na prazan želudac. Ovaj napitak možete popiti i nakon obilnijih ili masnijih obroka.

- Dobro zatvoren, med ima neograničen rok trajanja.
- Iznad temperature od 41 °C gube se lekovita svojstva meda. Pri dodavanju meda čaju treba pripaziti da nije prevruć.
- Kristalizacija je prirodno svojstvo meda koje nimalo ne utiče na njegov kvalitet.

Poboljšajte i očuvajte svoje zdravlje i vitalnost uz ovaj čudesni slatki dar prirode!

Ostali podaci:

  • Dragoljub Matić
    Palić, Horgoški put br. 15
    Tel.: 066/027-498, 
  • Tatjana Balatinac
    Subotica, Radnoti Mikloša br. 24
    Tel.: 066/027-497, 

vaše slike:

dijet med
matični mleč
med
med bagrem
med cvetni
Podaci firme ::::.

service description:

Matex je specijalizovana firma za proizvodnju lekova i hrane za pčele. Raspolaže sopstvenom savremenom laboratorijom, aparatima i kadrovima. Plod takvog rada i znanja su novi lekovi i drugi proizvodi u našem asortimanu.

Pored lekova i mednih pogača, tržištu nudimo i druge proizvode od pčela (rojeve, med, mleč, vosak, propolis i dr.) kao i pribor i drugu opremu u savremenom pčelarstvu.

Matex d.o.o. je takođe dobitnih više plaketa i zlatnih medalja za kvalitet proizvoda na sajmovima.

Nudimo kvalitet, a zadovoljstvo naših kupaca je naša sreća.


Argus Ras - Ekološki dijetetski suplement za pčele
Podaci firme ::::.

service description:

Naš primarni proizvod je Extra Propomensal sprej.
Proizvod se pojavio 1996. godine i poznat je, kako farmaceutima, tako i mnogobrojnim korisnicima koji su dragocenim povratnim informacijama dali veliku podršku našem potpuno prirodnom proizvodu što je definitivno i potvrdjeno velikom zlatnom medaljom za kvalitet na sajmu u Novom Sadu. To je prvi propolis u spreju sa etarskim uljima na našem tržištu, koji je dugo i temeljno pripreman.

Doziranje etarskih ulja, pažljivo je proučavano, da bi se došlo do idealne kombinacije mentola iz ulja Nane(Mentha piperita L.), i što je naroćito važno, Cineol-a iz ulja žalfije (Salvia officinalis L.).
Etarsko ulje mente, svojstvenog je i prijatnog mirisa, koji osvežava i hladi. Mnogobrojni korisni sastojci čine ovo ulje višestruko značajnim, u primeni kod upale grla, bronhitisa i prehlade.

Etarsko ulje žalfije, aromatičnog i prepoznatljivog mirisa, pravilno dozirano, jedno je od najboljih antiseptika za kožu i sluzokožu.

Extra Propomensal sprej nije medikament, već prirodni dodatak ishrani, koji se zbog aktivnih komponenti propolisa preporučuje deci i odraslima u slučaju upale grla, krajnika, desni, paradentoze, početnih znakova gripa, afti i pritom osvežava dah.

Koristi se i pri zarastanju ozleda sa infekcijama i kod neprijatnih promena na koži, kao sto su čirevi, lišajevi, bradavice i žuljevi.

SPREJ BOCA omogućava komfornu primenu-lako se nanosi na kožu i sluzokožu, ne iritira prilikom nanošenja i nanosi se sterilno.

Extra Propomensal sprej se nanosi na kožu i sluzokožu 3 do 4 puta u toku dana, po dve doze (jedna doza = jedan pritisak na raspršivač).

Povoljni efekti Extra Propomensal spreja osetni su gotovo trenutno.

vaše slike:

Biljne tinkture
biomed proizvodi
Podaci firme ::::.

service description:

PČELARSKA FARMA

SZTR PROIZVODNJA MEDA, MLEČA, POLENA, PREPARATA NA BAZI MEDA I LEKOVITOG BILJA I ČAJA

Dijetetska hrana na bazi meda, med i lekovite biljke,preparati od meda


Vlasnici firme, kao velepčelari daju veliki doprinos razvoju pčelarstva na prostoru Kosova i Metohije, a svoj rad nastavljaju na područiju opštine Kragujevca i šire. Prateći tendencije razvoja savremenog sveta ka proizvodnje zdrave hrane, svoj rad preusmeravaju ka proizvodnji zdrave hrane i pomagala na bazi meda i ostalih pčelinjih proizvoda u kombinaciji sa lekovitim biljem.
Kamenovo
Petrovac (Mlava), 12300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pčelarsko gazdinstvo KARADŽIĆ na svom pčelinjaku ima oko 90 pčelinjih društava. Glavni u porodici je Života koji uz pomoć svojih ukućana proizvodi izuzetno kvalitetan i prirodan bagremov i livadski med sa obronaka Homoljskih planina. Takodje proizvodi i matični mleč, polenov prah, pčelinji vosak i to sve iz ekološke sredine.

Pčelarsko gazdinstvo KARADŽIĆ izlaže i prodaje svoje proizvode na tašmajdanskom sajmu meda u Beogradu kod ,, Piramide ,, takodje ima iskustva i sa organizovanim posetama koje je ugostila na svom imanju, tako iz mnogobrojnih poseta izdvajamo posete Planinara, dece iz Beograda, kao i penzionera, gde su kupovali pčelinje proizvode po nižim cenama.

O prirodnim bogastvima i kulturno istorijskim spomenicima ovog kraja kazivao je Petar Karadžić tako da su posete sto posto uspele jer su gosti napuštali dvorište porodice Karadžić sa nekim novim saznanjima o ovom prelepom Mlavsko-Homoljskom krajoliku.
Podaci firme ::::.

service description:

Kompanija Biomed se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata napravljenih od meda i odabranog lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

Kompanija Biomed se bavi i prodajom najkvalitetnijih vrsta meda. Najpoznatiji je delikatesni koktel med, Captain’s Mel-Mel, pakovan u triplex kesice, plastične čašice ili staklene teglice.


Naziv proizvoda
1 GRIP BLOKER
2 BIOMED 500 – PRIRODNI PREPARAT ZA ODVIKAVANJE OD PUŠENJA U SPREJU
3 X-CLEANER
4 BIOMED 6 GAIN – PRIRODNI PREPARAT ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE
5 BIOMED PROTIV ALKOHOLIZMA
6 WHITE TIGER - Snaga belog tigra
7 BIOMED 4 ULTRA – PRIRODNI PREPARAT ZA SMANJENJE TELESNE MASE
8 RELAXER - ANTISTRES FORMULA
9 IMMUNIZER - IMMUNOMODULATOR
10 Captain`s Mel Mel
11 Bagremov med
12 Livadski med
13 Lipov med
Podaci firme ::::.
Uskočka 13
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MEDINA Plus proizvodi od meda
Medina +
34000 Kragujevac,
Uskočka 13
+381 34/384-350
kontakt@medinaplus.com

O Nama

“Medina“ je nastala 1994. godine kao porodično preduzeće sa ciljem da nastavi tradiciju bavljenja pčelarstvom porodice Vukićević dugu preko četiri decenije. Od 2005. godine posluje pod imenom “Medina+“. Osnivač firme je Slobodan Vukićević, mašinski inžinjer i dugogodišnji pčelar, dok je sadašnji direktor Ivana Vukićević, diplomirani biolog-ekolog.

Medina se najpre bavila prometom pčelinjih proizvoda - med, polen, propolis, vosak, mleč, mešavine meda sa polenom, mlečom i propolisom - koje smo skupljali sa našeg pčelinjaka. Naše pčelinje proizvode smo plasirali kako kroz svoju prodavnicu, koja je postojala u Kragujevcu preko 10 godina, tako i kroz veleprodaje širom Srbije i Crne Gore. Bili smo i stalni izlagači i dobitnici brojnih priznanja na pčelarskim izložbama od Novog Sada, preko Beograda do Užica.

1996. godine smo dobili atest Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja grada Beograda za naš prvi proizvod namenjen široj prodaji u apotekama - Propolis kapi 20% i od tada smo okrenuti usavršavanju proizvodnje i distribucije ovih prirodnih proizvoda.Naša misija je promocija zdravih proizvoda, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka, namenjenih poboljšanju kvaliteta života naših kupaca.Naša vizija je dalji razvoj što većeg broja proizvoda na bazi pčelinjih proizvoda, namenjenih pre svega populaciji koja preventivu doživljava kao neophodnu u svakodnevnoj brizi o sopstvenom zdravlju.
Usmerenost na potrebe i zadovoljstvo kupca ostvarujemo kroz kontinuiranu kontrolu baznih sirovina i kvalitet naših proizvoda. Te aktivnosti smatramo najvažnijim vrednostima prema kojima preduzeće meri i određuje svoju ukupnu uspešnost. Iz takovog idejnog puta proizlazi i naš slogan koji glasi:


ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Naši ciljevi u budućnosti su:

* zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti da se stalno razvija i usavršava
* negovati i razvijati partnerske odnose s kupcima
* uvesti i primenjivati sistem zdravstvene ispravnosti po HACCP principima

ontakt

Medina +
34000 Kragujevac
Uskočka 13
+381 34/384-350

kontakt@medinaplus.comIvana Vukićević

direktor
064/295-26-06

ivukicevic@medinaplus.comSlobodan Vukićević

stručni saradnik
064/229-58-68

svukicevic@medinaplus.comBojan Radojević

PR menadžer
063/618-531

bradojevic@medinaplus.comAna Radojević

stručni saradnik
065/205-7-000

aradojevic@medinaplus.com

vaše slike:

biomed proizvodi
haccp med
matični mleč
med
med bagrem
med cvetni
med i bilje
med lipa
med livadski
Podaci firme ::::.
Radoslava Grujića 21a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


„Maja Promet“ d.o.o počela je sa radom 06.09.1991. godine i kroz dugi niz godina nosilac je brojnih priznanja od strane specijalizovanih naučnih timova za ocenu kvaliteta, što je dokaz da „Maja Promet“ ima zavidnu poziciju na tržištu.
Konstantan tehnološki napredak, koji je podrazumevao investiranje kako u proizvodnu tehnologiju i njeno osavremenjivanje, tako i u edukaciju i usavršavanje kadrova, obezbedio je povećanje proizvodnog kapaciteta na 500 tona meda godišnje, a samim tim i kontinuitet u snabdevanju, kao i redovne isporuke.

Trendovi i naša misija su potstrek za firmu da svom poslovanju doda sve što determiniše „kvalitet plus“ i da jednim modernim pristupom krene u stvaranje prepoznatljivog brenda.
Misija „Maja Promet“-a je da upakuje i plasira najkvalitetniji prirodni proizvod, oplemenjen iskustvom, kako bi 15 godina predanog rada i zalaganja celog tima, pretvorili u tradiciju koja će biti prepoznatljiva svim budućim generacijama.


„Maja Promet“ d.o.o.
za proizvodnju i promet pčelinjih proizvoda
kontakt
Radoslava Grujića 21a
(bivša Božidara Adžije)
11000 Beograd


Telefon/FAX:
+381 11 24 44 390

+381 11 24 33 423

+381 11 24 57 758
e-mail: office@majamed.com
Menadžer marketinga
Marina Milović
pošalji


Direktor prodaje
Ivica Stanković
Mob: +381 63 558 553
pošalji


Menadžer prodaje
Slađana Tomić
pošalji


Otkup
Ranko Dragosavljević
Mob: +381 63 8965253
+381 62 225351

vaše slike:

dijet med
Podaci firme ::::.
Ramadanska 16 a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pčelinjak Medeko je porodična manufaktura čiji počeci datiraju 70-tih godina prošlog veka. Početna ideja hobija pretvorena je u odgovoran porodičan posao u želji da se potrošačima približe zdravi i čisti pčelinji proizvodi. U tu svrhu pčelinjak Medeko je mobilan tako da svake godine za medober biramo ekološki čiste lokalitete Cera, Rudnika, Bukovika, Fruške Gore, Zlatibora, Homolja, Deliblatske peščare i dr.

Sam proces pčelarenja bazirali smo na principima dobijanja biološki zdrave hrane, tako da garantujemo da su svi pčelinji proizvodi potpuno prirodni bez veštačkih dodataka. U sve pčelinje proizvode utkano je dugogodišnje pčelarsko iskustvo koje stalno unapređujemo. I pored toga sve proizvode redovno kontrolišu nadležne institucije tako da je garancija kvaliteta višestruka.

Novim proizvodima nudimo vam i više od toga: tradicionalne proizvode, idealne suvenire, originalnu, zdravu etno ambalažu i idealan poklon za vas i vaše prijatelje.

Naš cilj je da budemo jedinstveni i prepoznatljivi trudeći se da zadržimo ili poboljšamo postojeći kvalitet. Odgovorno smo posvećeni ovom poslu i zahvalni smo na ukazanom poverenju.


Sva obaveštenja ili detaljnije informacije možete saznati na adresi:

PČELINJAK MEDEKO, Višnjica, Ramadanska 16 a

11000 BEOGRAD, SRBIJA

Telefon : 011/27-58-681 063/22-70-69

E-mail : info@medeko.co.yu Web: www medeko.co.yu

Osobe za kontakt :

Nebojša Milenković - Brada

Branka Milenković - Beba

vaše slike:

med
med bagrem
med cvetni
Medarstvo
Podaci firme ::::.

service description:

Idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda

"Darin med" je potpuno prirodan proizvod koji ne sadrži hemijske dodatke, aditive i konzervanse. Spravljen je ručno, na bazi meda i mešavine lekovitog bilja po recepturi staroj tri decenije. Zahvaljujući svojim visokovrednim sastojcima i blagoj formuli može da se koristi u neograničenim koločinama. "Darin med" je idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, a osim toga, iskustvo brojnih izlečenih korisnika dokazalo je da se upotrebom ove visokokvalitetne mešavine mogu otkloniti degenerativne promene na dojkama.

Način upotrebe
Pre upotrebe promešati "Darin med" u tegli da bi se lekovito bilje koje se izdvaja na površini tegle ravnomerno rasporedilo i izmešalo sa medom. Preporučuje se 3-5 kafenih kašičica "Darinog meda" dnevno pre obroka. Tegla od 0.5kg "Darinog meda" dovoljna je za 15 dana upotrebe. Količina "Darinog meda" koja sme da se upotrebi nije oganičena.
Napomena
Ovaj proizvod ne preporučujemo osobama obolelim od dijabetesa.
Ukoliko dođe do kristalizacije meda, dekristalizaciju izvršiti kao kod običnog meda.
Kontakt
Proizvođač: BEO4 COMPANY d.o.o.


vaše slike:

Alternativna medicina
Alternativno lečenje
Podaci firme ::::.

service description:

Elix Pharm je preduzeće registrovano za proizvodnju farmaceutskih i biljnih preparata. Naš osnovni proizvod je dijetetski preparat Bronhis, na bazi meda i samlevenog semenja lekovitog bilja. Porodična receptura za koju imamo licencu potiče od prve porodice odgajivača pčela, staro planinske oblasti.

Fitoterapija je ljudima vekovima bila jedini način uspešnog pomaganja kod raznih tegoba i zato smo našu proizvodnju bazirali na već proverenom u praksi preparatu na bazi meda i lekovitog bilja.

Ne znamo pouzdano koliko se drugih biljnih preparata pokazalo uspešnim u otklanjanju tegoba kod bronhitisa i astme, ali zato pouzdano znamo da se Bronhis dobro pokazao u praksi, naročito kod dece i starijih osoba. Za proizvodnju Bronhisa odobrena nam je licenca.

Mišljenja smo da ljudi treba da se vrate tradicionalnom lečenju biljem, tipičnom za naše podneblje, tako da je buduća proizvodnja ELIX PHARM-a usmerena u tom pravcu. Ono po čemu je Bronhis jedinstven je to što se po prvi put za proizvodnju preparata koristi semenje lekovitog bilja za olakšavanje tegoba kod bronhitisa i astme.

vaše slike:

Bronhis

Alternativna medicina
Alternativne grane medicine 
alternativne metode lečenja 
Alternativno lečenje
Biljna apoteka
Biljne tinkture
biljni preparati
biljni suplementi
Dijetetski suplementi

Facebook