Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024 520 616
Mapa

service description:

KristinaSoft

Izrada softvera
Vršimo izradu programa za:
¤ finansijsko knjigovodstvo
¤ vođenje robno materijalnog/knjigovodstva
¤ praćenje proizvodnje
¤ obračun zarada i drugih primanja
¤ štampanje računa preko fiskalnih kasa/štampača
i drugo...

Knjigovodstvene usluge
Pružamo usluge:
¤ finansijskog knjigovodstva
¤ vođenja poslovnih knjiga
¤ sastavljanje finansijskih izveštaja
¤ obračuna poreza i doprinosa zarada i drugih primanja zaposlenih
¤ prijava/odjava radnika.

Prodaja i servis
¤ Prodaja računara, laptopova i delova po želji korisnika.
¤ Vršimo instalaciju, osvežavanje operativnih sistema i drugih programa potrebnih korisniku, zamenu dotrajalih, neispravnih delova i čišćenje računara od prašine.
Podaci firme ::::.
Vizantijski bulevar 80a
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Logik je preduzeće koje se bavi proizvodnjom softvera web i desktop orijentacije. Pored gotovih rešenja koje nudimo, a koja su rezultat višegodišnjeg razvoja fuzijom velikog broja zahteva, Logik obezbeđuje i uslugu kreiranja potpuno novog softvera prema specifičnim potrebama.

Preduzeće je zvanično osnovano 2003. godine, međutim Logik programi su prisutni na tržištu još od devedesetih godina prošlog veka. Naša rešenja su opšte prihvaćena i mnogo puta nagrađivana. Osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na zahtevnom svetskom tržištu i uspešno sarađujemo sa klijentima iz SAD-a, Irske, Holandije i Švajcarske.

PROIZVODI I USLUGE
Bez obzira na delatnost i veličinu, svaki korak u poslovanju ozbiljnog preduzeća treba da bude propraćen kroz odgovarajući informacioni sistem. Prava informacija u pravom trenutku preduslov je za uspešan posao.

Logik Vam nudi modularna rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima. Rad u mrežnom okruženju se naravno podrazumeva, a ono što izdvaja naš poslovni softver jeste mogućnost povezivanja programa preko Interneta, tako da su podaci centralizovani čak i kada su filijale širom zemlje ili sveta. Ako tome dodamo jaku tehničku podršku koja brine o svojim korisnicima, onda je pred Vama kompletna ponuda!
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mi smo firma koja je opredeljena da se prvenstveno bavi distribuciom knjigovodstvenog programa, obukom, i podrskom za rad sa istim.
Izradili smo program VIRTUALNI MATICAR koji je namenjen elektronskom vodjenju maticnih knjiga u opstinskim upravama i mesnim kancelarijama.
Pored gore navedenog pruzamo i usluge u knjigovodstvu malim pravnim licima i preduzetnicima


PROGRAM za KNJIGOVODSTVO free download dvojno i prosto TAUR je visenamenski program namenjen preduzecima, i samostalnim radnjama . PROGRAM za KNJIGOVODSTVO TAUR je od koristiti knjigovodstvenim agencijama za laku izradu knjiga svojih klijenata. Preduzecima je koristan alat te prema svojim potrebama mogu koristiti program za knjigovodstvo TAUR radi formiranje svojih knjiga i izvestaja. Program za knjigovodstvo TAUR je namenjen i preduzetnicima za izradu knjiga i knjigovodstvenih izvestaja kroz prosto KNJIGOVODSTVO.
Pored gore pomenutih potencijalnih korisnika , program za knjigovodstvoTAUR je od koristiti za budzetske korisnike obzirom da je posebno uredjen, sa posebnim kontnim okvirom koji je prilagodjen lakom koriscenju i izradi raznih izvestaja kod budzetskih korisnika.
Program za knjigovodstvo TAUR je slozen program sacinjen od vise delova, kao sto su : program za finansijsko knjigovodstvo program za materijalno knjigovodstvo program blagajne program za obracun zarada program za obracun osnovnih sredstava. Pored navedenog knjigovodstvo TAUR je pomoc svim korisnicima prilikom izrade obracuna kamata, kursne liste, delovodnika, i niz drugih opcija.
Posebno isticemo da je velika mogucnost sastavljanja mnogobrojnih i raznih materijalnih dokumenata i izvestaja, kao i mogucnost lake izrade zarada sa pratecim obrascima, knjigovodstvo TAUR obracun kamate pravnih i fizickih lica, knjigovodstvo TAUR automatska obrada podataka i dokumenata.....program za knjigovodstvo TAUR je najbolji program za knjigovodstvo, ovaj program za knjigovodstvo TAU
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Površnim gledanjem Vam se poslovni programi na tržištu mogu učiniti slični: svi imaju opcije za upis artikala, kreiranje faktura i slično. Ipak, to nije tako. Bez obzira na postojanje zajedničkih opcija, svaki program ima svoju internu logiku i specifičnosti koje će vam u kasnijem radu biti od presudnog značaja. Nekada postojanje neke sasvim neprimetne opcije može uštedeti veliki broj sati dodatnog rada, a nizak komfor u radu može učiniti da operater pogreši u unosu nekog bitnog podatka. Zato ne zanemarujte ni jedan aspekt budućeg korišćenja. Tražite da vidite i probate svaki detalj budućeg programa!

Facebook