Podaci firme ::::.
Karađorđeva, Savsko pristanište 2-4
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Restoran "Bella Vista" je jedan od najlepših restorana na reci u Beogradu. Nalazi se odmah posle Beton hale, tik uz biciklističku stazu na samom Ušću, ispod Kalemegdana. Dobar pogled uz još bolje internacionalne specijalitete svrstava ovaj restoran u jedno od mesta koje ne smete propustiti. Restoran "Bella Vista" je idealno mesto kako za poslovne sastanke i porodična slavlja tako i za romantičnu večeru za dvoje i uživanje u prelepoj bašti iznad reke sa prelepim pogledom na ušće.

Restoran Bella Vista vam omogućava organizaciju: venčanja, poslovne sastanke, promocije, koktele, porodična slavlja, rođendane, krštenja i drugo.

Kapacitet restorana je do 70 sedećih mesta sa još dodatnih 140 mesta u prelepoj bašti restorana.

Za sve naše goste imamo obezbedjen parking prostor za 40 vozila.

Ponuda za venčanja i ostale tipove proslava
Švedski sto, 15-20 evra po osobi

Radno vreme: 9.00-00.30h
Doručak: 9.30-12.00h
Radno vreme kuhinje: 9.00-23.30h
Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Do specijaliteta od toplih napitaka sa pritiskom na dugme automata.

"Café+co Delikomat" d.o.o. je idealan partner za opskrbu u Vašem preduzeću. U zavisnosti od Vaših želja izrađujemo Vam idividualni koncept automata i usluge.

Besplatno Vam dajemo na upotrebu određen broj automata za posluživanje toplih napitaka. Vi obezbeđujete struju i vodu, a naši stručnjaci i serviseri će redovno puniti automate i brinuti za bezbedan rad.

Za neko dogovoreno vreme možete uzeti automat u najam. Za ovo vreme vas obezbeđujemo sa sirovinama za punjenje automata.

Ako se odlučite za kupovinu automata možemo da se dogovorimo za ugovor o servisu automata.

Naši napitci iz automata vam daju novu snagu za rad i jačaju motivaciju. Veoma lična aroma i prijatan miris kafe su garancija za dobar dan. Kafa, kapućino, bela kafa, topla čokolada, kakao i čaj su napitci, zbog kojih ćete se obratiti našem preduzeću.

Kafa - Najbolji napitci od kafe, Kafa sa mlekom, Kratka, crna, veoma jaka, Italijanska, Bela kafa...

Kakao - Sve što ste kao dete voleli od čokolade. "Café+co" marka obezbeđuje najbolje napitke od čokolade u kombinaciji sa mlekom. Vruća čokolada, Kakao i Krem kakao su uspomena na detinjstvo.

Čaj - Čaj od jabuke, proizveden od vlastite recepture, veoma prijatnog mirisa cimeta. Voćni čaj Milford, najbolje što daje šumsko voće.

vaše slike:

čaj
Maršala Tita 64.
Novi Bečej, 23272
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

BOMIDJO je preduzece u privatnom vlasništvu osnovano 1995 godine.
Na samom početku poslovanja proizvodnja nam je bila usresredjena na prženje i pakovanje kafe i semenki.
Kasnije počinjemo pakovati gotovo svu zrnastu i praškastu hranu i začine, sa akcentom na proizvodnji prženog suncokreta,koji je I danas jedan od naših najtraženijih proizvoda.
U našem asortimanu se nalazi oko pedeset različitih pakovanja različitih namirnica, začina i dodataka.
Katalog proizvoda:Rogač mleveni, šećer mleveni, suvo grožđe, mleko u prahu, susam, kim, razne vrste pudinga, kakao prah, kokos brašno, mak, fini skrob, pšenični griz, pasulj, kukuruz kokičar, pirinač, kukuruzni griz, soda bikarbona, sočivo, prezla, mlevena i tucana paprika, biber mleveni i u zrnu, lovorov list, mirođija, limuntus, prženi suncokret, kikiriki, soja, vanilin šećer, prašak za pecivo, cimet, konzervans, vinobran, origano, beli luk u prahu,....
Podaci firme ::::.
Cerska 27.
Varna, 15232
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće Gliga je osnovano 2003. godine u Šapcu, sa ciljem što boljeg plasmana kulinarskih proizvoda na tržište Republike Srbije. Proizvodnu delatnost obavlja u sopstvenim objektima na adresi Cerska 27., Varna, 8km udaljene od Šapca.
Krenulo se sa obazrivim pakovanjem i proizvodnjom koja je polako poprimala na obimu. Širenjem proizvodnog programa, povećavali su se kapaciteti, a samim tim i tržiste koje se proširilo na celu Srbiju.

Danas Gligin asortiman iznosi preko 80 proizvoda, različitih vrsta i ukusa. Težnja i zadatak, jesu da tržiste prepozna pojedine brendove iz našeg asortimana, u čemu smo u velikoj meri i uspeli. Treba napomenuti da smo taj uspeh postigli kroz pojedine proizvode kao sto su Šlag koji je fantasticnog kvaliteta, zatim Kafa "Royal best" koja obiluje prepoznatljivim aromama i kvalitetnim sastavom...

U nadi da ćete nas kroz ovu internet prezentaciju bolje upoznati, samim tim i probati naše proizvode, srdačno Vas pozdravljamo...

Zdrav prijatelj vase kuhinje...
Podaci firme ::::.

service description:UGLED
PROIZVODNJA, PAKOVANJE I PROMET KAFE, ŠLAGA, PIRINČA, PUDINGA I DR.
Podaci firme ::::.
Rumenački put bb
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

O nama

Industrija začina, aditiva i aroma „Milex“ je osnovana 1992 godine kao trgovinsko preduzeće. 2000 godine započinjemo proces proizvodnje baziran na začinskim mešavinama za prehrambenu industriju i postajemo jedan je od vodećih proizvođača i distributera začina, začinskih smeša, aroma, aditiva, boja i ostalih komponenti koje se najviše koriste u klaničnoj industriji, ali i u ostalim granama prehrambene industrije.
2006 godine u rad je pušten savremen pogon,na izlazu iz Novog Sada prema Rumenci, za razmeravanje, mešanje i pakovanje svih naših proizvoda i uz svakodnevne kvalitativne i kvantitativne analize u sopstvenoj i sertifikovanim laboratorijama i našom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom garantujemo za kvalitet proizvoda i usluga
Naš cilj je unapređenje proizvodnih kapaciteta, razvoj novih proizvoda, proširenje prodajne mreže, a samim tim I zadovoljstvo naših kupaca

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.
Kralja Petra l. 53.
Mladenovo, 21422
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook