Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Udahnite život zidovima!

Zidni tattoo

Moderno

Volite prečišćen i jednostavan prostor. Ipak, na jednom zidu biste baš voleli imati neku sliku ili pojednostavljenu predstavu nečega? Vaše zidne tetovaže možete i sami smisliti, dizajnirati ili pogledati kataloge postojećih motiva. Ne prekrivaju celu površinu zida pa se vrlo lako postavljaju a još ih je lakše skinuti kada vam dosade.

Apstraktne i stilizovane šare i oblici u jarkim živim bojama učiniće vaš prostor svežim i ugodnim za boravak. Zidovi deluju razbuđeno i odišu mladoščću i energijom. Prostor kao da vibrira u ritmu pokrenutih šara.

Najčešće su u pitanju cvetni motivi, ili elegantne pruge, primenjuje se najčešće u spavaćim sobama ali može značajno doprineti i u hodnicima, holovima, aulama i drugim većim i otvorenijim prostorima, kojima zbog prostranosti možda nedostaje topline i nežnosti. Prostoru daje dozu bliskosti i topline.

Poigravanje i ponovno oživljavanje svih motiva i principa prošlosti kao nove varijacije na temu. Poželite u svojoj sobi bilo koji istorijski stil od industrijske revolucije naovamo i imaćete pulsirajuće tehnokratske impulse na zidovima, niz ponavljajućih elemenata krugova, pravougaonika, tufnica koji na određeni način referišu na pojmove masovno, tehnolosko, ponavljanje i sl.Podaci firme ::::.
Jeremije Živanovića 13V
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 062/797-399
Mapa

service description:

ZIDNI TATOO
ZIDNI TATU


Da li biste tražili najatraktivniji i najzanimljiviji izgled vašeg zida na internetu?

Na sledećim stranicama otkrićete budući novi i neodoljiv izgled vašeg životnog ili poslovnog prostora. Veliki hit u svetu -ZIDNI TATU- najjeftiniji, najpraktičniji , najkvalitetniji dobitak koji je mogao da se desi vašim zidovima. Nudimo Vam proizvod koji je postao nezaobilazni detalj modernog enterijera.

Ako ste kreativni, samostalni, inovativni onda je ovo zaista pravi proizvod za Vas. Sigurni smo da i Vi želite da oplemenite svoj životni prostor uz minimalna ulaganja, zar ne? To sada možemo uz pomoć jedinstvenog zidnog tatua. Zato naručite odmah zidni tatu i iskoristite našu

SPECIJALNU PONUDU:


kupite zidni tatu za vreme promotivnog perioda i dobićete 10% popusta. Specijalna ponuda se može prekinuti u svakom trenutku bez prethodne najave. Promotivni period je uveden , jer smatramo da ste baš Vi i Vaši najmiliji zaslužili lepši i kvalitetniji životni prostor. Zato Vas pozivamo da ne oklevate, već naručite zidni tatu odmah.

P.S. Zapamtite, kupujući zidni tatu ne dobijate samo dekoraciju, već dobijate luksuz i ekskluzivnost u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

vaše slike:

farbanje
farbanje stanova
ručni rad
tatoo
tetovaža
Umetnički rad
zidne tetovaže
Zidni tattoo
zidni tatu
farbanje
farbanje stanova
ručni rad
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvod kojim Ti se predstavljamo su dekorativni stikeri - tetovaže za zid, koji su dizajnirani baš za tebe.

Šta su ustvari zidni stikeri, odnosno tatoo-i?
Novi, ultimativni trend u uređenju prostora. Izrađeni su od kvalitetnih folija, koje se lako nanose i takođe bez problema uklanjaju sa zida. Prostoru daju individualan izgled i traju onoliko koliko Ti to želiš. Na zidu izgledaju kao naslikani, ali je njihovo postavljanje daleko jednostavnije. U potpunosti se stapaju sa pozadinom, dajući prostoriji novu dekorativnu dimenziju.

Sa zidnim stikerima, uz vrlo mala ulaganja, tvoj dom će odisati originalnošću. Ako želiš nekome nešto reći, poželjeti sebi dobro jutro ili jednostavno želiš vječito proljeće u svom domu, stikeri su pravi izbor za tebe. Idealni su i kao poklon za tebi posebno drage osobe.
Cilj nam je da uređenju prostora damo moderan pečat, a Tvoje zadovoljstvo je mjerilo našeg uspjeha. Možemo Ti garantovati da prema ruKom zidnom stikeru niko neće ostati ravnodušan!
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Bavimo se uvozom, prodajom i postavljanjem zidnih tetovaža te održavanjem i uređenjem kuća i okućnica. Uz navedeno nudimo i usluge čišćenja stepeništa, kamenih i betonskih zidova visokotlačnim peračem.

Zidne tetovaže predstavljaju novost na tržištu. Radi se o slikama koje se lijepe na zid, plastiku, staklo. Svaka je tetovaža posebna i daje poseban doživljaj kući, restoranu, vrtiću, što znači da u ponudi imamo slike koje mogu biti prikladne za svačiji ukus i potrebe. Slike mogu lijepiti i sami kupci, međutim ukoliko želite nalijepiti možemo i mi. Rok trajanja tetovaže u ekstremnim uvjetima je 3 do 5 godina, međutim ukoliko se slika nalazi na pogodnom mjestu može trajati i duže.

Postavljanje

Kako bi postavili pravilno zidnu tetovažu morate se držati slijedećih pravila:

Biti čist – površina na koju se lijepe tetovaže mora biti čista i suha

Biti spreman – Zidne tetovaže nanose se samo jedanput, treba dobro razmisliti o mjestu na koje će se tetovaža nalijepiti. Probajte zalijepiti sliku na željeno mjesto da vidite da li je baš to mjesto prikladno za vašu tetovažu.

Biti strpljiv – skidajte foliju sa tetovaže pažljivo pod kutom od 45°, ako se dio tetovaže ne skine odmah sa folije, zalijepite ponovo tetovažu na zid i pritisnite ju na zid. Ako lijepite veliku tetovažu, lijepljenje započnite u kutu tetovaže. Predlažemo da Vam u tom slučaju pomogne prijatelj.

Biti pažljiv – kada se jednom odlijepi tetovaža od bijele zaštitne folije, na prozirnoj foliji ostane tetovaža koja je ljepljiva. Tetovažu morate čvrsto držati kako se ne bi zamotala. Pažljivo pozicionirajte tetovažu na zid te polako počnite sa lijepljenjem.

Biti snažan – kod lijepljenja možete se služiti nekim tvrdim predmetom kao na primjer kreditnom karticom, protrljajte sa karticom tetovažu na zid tako da budete sigurni da ste prilikom lijepljenja tetovaže istisnuli sav zrak. Lijepljenje započnite od jednog kuta te polako skidajte prozirnu zaštitnu foliju; nekada se zna desiti da se dijelovi tetovaže ne zalijepe odmah za zid, ne paničarite, vratite tetovažu na zid i protrljajte je karticom, tada polako nastavite sa skidanjem prozirne zaštitne folije.

Biti ponosan – kada se gotovi, odmaknite se od tetovaže, pogledajte je i divite se vašem novom ukrasu

Još nekoliko korisnih saveta:

1. nemojte postavljati tetovažu na svježe obojene zidove; boja se treba potpuno osušiti.
2. na tetovaži vidjet ćete isprekidane linije koje označavaju kako ćete rezati sliku, uz to na svakom dijelu tetovaže postavljeni su muški i ženski konektori koji Vam olakšavaju nanošenje tetovaže na zid
3. kada Vam tetovaža dosadi ili jednostavno morate obojiti zidove, tetovaža se skida uz pomoć sušila za kosu. Sušilo usmjerite prema jednom kutu tetovaže i kako se tetovaža grije tako je polako skidajte.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Zidovi vašeg doma su tmurni i dosadni? Možda su upravo „zidne tetovaže“ pravo rješenje za monotoniju vašeg doma. One će na vrlo jednostavan način učiniti vaš dom i poslovni prostor jedinstvenim i atraktivnim.

No, što se zapravo krije iza tog modernog pojma?

Wallstickers ili zidne tetovaže posljednji su svjetski hit unutarnjeg uređenja. To su naljepnice za zidove izrađene od svilenkaste folije, debljine 0,8 mm.

Na tržištu su dostupni različiti motivi, veličine, oblici i boje, a najčešće se lijepe na zidove dnevnog boravka, spavaće sobe i hodnika. Osim na zidove mogu se primijeniti i na sve ostale ravne i glatke površine poput prozora, vrata, stolova, ormara, frižidera…

Lako se stavljaju pa je upravo zbog toga moguće bilo kojem prostoru dati osobnu notu i stvoriti ugođaj po vlastitoj mjeri. A ako ih se ubrzo i „zasitite“, moguće ih je vrlo lako i odlijepiti. Jednostavno ih „zagrijete“ fenom da se lakše odlijepe. Gotovo!

Moguće ih je izraditi i sukladno vašim željama, sklonostima i dizajnu, ako među već gotovim „zidnim naljepnicama“ ne pronađete svog favorita. Mogućnosti su neograničene.

Ako poželite stvoriti ugodnije životno okruženje i pokazati originalnost u svoja četiri zida, a dosta vam je mukotrpnog lijepljenja tapeta, jeftinija i znatno jednostavnija alternativa su zasigurno „zidne naljepnice“.

Još niste sigurni jesu li „zidne naljepnice“ prikladne i za vaš dom? Zavirite u fotogaleriju zidnih tetovaža i uvjerite se da svaki zid može biti moderan i jedinstven.


Monotoniju jednobojnih zidova možete razbiti jednim od svojih omiljenih ili šaljivih motiva.


Vaše omiljene životinje mogu oživjeti na zidovima doma. Tattoo mačke savršen je za one koji nemaju vremena za pravog kućnog ljubimca.Cvijeće koje ne vene apsolutni je hit za svaku prostoriju.


Minimalistički uređenim prostorima tribleovi daju poseban štih.

Facebook