Podaci firme ::::.
Bul Slobodana Jovanovica 50
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/403-004
Mapa

service description:

E-TRGOVINA 2011,

KOME JE NAMENJENA ?

E-trgovina pruža poslovnim ljudima mogućnost da kao slušaoci učestvuju na konferenciji, steknu uvid u trenutni razvoj ePoslovanja u Srbiji i regionu i uspostave povoljne poslovne kontakte.

CILJ KONFERENCIJE

Upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva, primene u svom okruženju i unaprede svoje poslovanje.


TEMATSKE OBLASTI

* B2B i B2C e-commerce
* Internet marketing
* Online PR
* SEO
* Social Media
* Enterprise 2.0
* Pravni aspekti elektronskog poslovanja
* Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
* Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
* E-banking
* Brokersko poslovanje na Internetu
* Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
* Upravljanje procesima dostave robe
* M-commerce
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Adbuka je zapravo berza ponude I potražnje, mesto gde možete objaviti i svoj oglas ili poruku tržištu,organizovana kao socijalna mreža ima I opcionu uslugu koja će se plaćati : oglase koji će se emitovati kroz čitavu paletu drugih sajtova.


Adbuka korisnicima donosi novi doživljaj korišćenja Interneta u poslovne svrhe. Štedi vreme pružajući zaista relevantne i vitalne informacije i relaksira korisnika. Kreirano za poslovne ljude i namenjeno biznisu.

Adbuka (ad-buka) je azbuka oglasa. Inspirisani jednostavnošću azbuke, koja potiče iz Vinčanskog pisma (5300.-3200. pre n.e.), gde je znak pismo a pismo znak, ono je sistem jer proističe iz njega i egzistira u njemu i s njim, kao izraz opšteg poretka stvari. Proizašlo iz sistema, ono je i samo sistem bez koga je nemoguć opstanak civilizacije. Po uzoru na azbuku, stvorili smo prirodan i jednostavan sistem oglasa. Bez suvišnih informacija, kao što u azbuci nema suvišnih slova.

Korišcenje Veb sajta Adbuka je besplatno i ostaće besplatno. Možete objavljivati svoje reklamne poruke, ponude ili potražnje roba, usluga, radnih mesta, nekretnina itd, podeliti ih sa ciljnom publikom, pročitati objave drugih korisnika, komunicirati sa njima, bez ograničenja. Dovoljno je da se registrujete.

Za korisnike koji žele dobiti maksimalnu korist od Adbuka sistema, omogućili smo posebnu uslugu - oglasni sistem, kroz koji njihove objave postaju vidljive i onima koji nisu registrovani na sajtu Adbuka, kao i onima koji se trenutno ne nalaze na sajtu Adbuka. Plaćanje ove usluge vrši se po kliku (CPC model - samo kada neko preko oglasa dođe do objave korisnika).


Facebook