Podaci firme ::::.
Nušićeva (u pasažu) 3/a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3223-918
Fax: 011/3341-465
Mapa

service description:

TP Geo-Maslesa u Beogradu pocelo je poslovanje pod ovim imenom 1993. godine nastavljajuci rad trgovinskog preduzeca Veselin Maslesa iz Sarajeva.

POCETAK


TP Veselin Maslesa se od pocetka bavilo izdavackom delatnoscu, kao i uvozom i izvozom razlicite robe iz inostranstva i nase zemlje.

Tako je ovo preduzece pedesetih godina proslog veka kao prvo u novoj Jugoslaviji uvezlo geodetsku opremu iz Sovjetskog Saveza. Ta vrsta opreme, niveliri i teodoliti, bila je velikih gabarita i prilicno nezgrapna za nosenje po terenu, zbog svoje tezine i glomazne ambalaze za cuvanje i transport.

Posle izvesnog vremena pocelo se sa uvozom opreme firme MOM iz Madjarske, koja je bila manjih dimenzija, laksa za nosenje i transport, prakticnija za rad, uz to i lepseg dizajna.RAZVOJ


Vec sezdesetih godina, TP Veselin Maslesa pocinje sa uvozom opreme firme ZEISS iz tadasnje Istocne Nemacke, koju je kasnije zastupala i uvozila Balkanija iz Beograda. Oprema firme Zeiss, posebno niveliri i teodoliti, bila je vrlo prakticna, mnogo manjih dimenzija i veoma precizna, sa izuzetno dobrom optikom po kojoj je bila poznata u celom svetu.

1962-63. godine na nasem trzistu se pojavila geodetska oprema firme Wild i Kern iz Svajcarske, koju je uvozilo preduzece Veselin Maslesa iz Sarajeva, sa predstavnistvom u Beogradu. Firmu Wild je kasnije zastupao Unikomerc iz Zagreba. Ova oprema je bila izuzetnog kvaliteta, kako po pouzdanosti, tako i po veoma dobroj optici, a narocito po preciznosti merenja i prakticnosti za rad na terenu

Najveci industrijski objekti i hidrocentrale u nasoj zemlji izgradjeni su uz pomoc ove vrste opreme, koja se i danas nalazi u upotrebi u brojnim preduzecima na nasim prostorima.

Prvi elektronski instrument DISTOMAT DI 10 WILD proizvodio se sedamdesetih godina i naravno uvozio i kod nas, a vazio je za pojam tehnike u merenju digitalnim putem.

Nakon opreme prethodno pomenutih firmi na nasem trzistu se pojavila geodetska oprema firme AGA iz Svedske, takodje izuzetnog kvaliteta. Iz programa firme AGA uvozila se uglavnom elektronska oprema - distomati u kombinaciji sa Zeiss-ovim teodolitima.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GEODETSKO SNIMANJE ZA PRAVNA I FIZIČKA LICA
Podaci firme ::::.
Vase Stajića 30
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I IZVODJENJE GEODETSKIH RADOVA:


SNIMANJE OBJEKATA, SNIMANJE I OBELEŽAVANJE PODZEMNIH VODOVA I INSTALACIJA, ISKOLČAVANJE OBJEKATA, DEOBA I SPAJANJE PARCELA, PRAĆENJE SLEGANJA OBJEKATA, IZRADA SITUACIONIH PLANOVA, ETAŽIRANJE OBJEKATA, IZRADA DIGITALNIH PLANOVA, OSTALE GEODETSKE USLUGE
Podaci firme ::::.

service description:

Geodetski biro „MERIDIJAN“ je svoju osnovnu delatnost bazirao na geodetskim merenjima prevashodno u oblasti građevinarstva i mašinstva . Smatramo da smo specijalizovali ove poslove, obzirom da postojimo od 1994 godine, i sve svoje stručne kapacitete i geodetsku opremu smo podredili tim poslovima.

Naše partnerske firme pratimo tokom radova od snimanja terena za potrebe projektovanja, preko praćenja radova, pa sve do snimanja izvedenog stanja. Nezavisno od vremenskih prilika i lokacije radilišta uvek smo prisutni na terenu kako bi smo saradnicima omogućili što efikasniji rad.

Ovakav pristup omogućava nam potpunu kontrolu posla, a našim saradnicima sigurnost u poslu i visok kvalitet radova.

Prilikom izvođenja radova koristimo najsavremeniju geodetsku opremu marke LEICA GEOSYSTEMS i SOKKIA.

Software kojim raspolažemo nudi nam mogućnost lakog manipulisanja snimljenim podacima i generisanje raznih tipova izveštaja, što sve zajedno rezultira efikasnim i kvalitetnim obavljanjem poslova uz nisku cenu rada.

GEODETSKI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU

Izrada situacije terena za potrebe projektovanja,
Snimak izvedenog stanja objekata,
Opažanje sleganja objekata, mostova i dr.
Projektovanje i obeležavanje kružnih krivina,
Prenošenje projekata na teren
(iskolčenje objekata,trasa puteva, kanala, železnica i sl.),
Obeležavanje i snimanje podzemnih instalacija i objekata,
Konstantna kontrola radova
Generisanje podužnih profila
Generisanje poprečnih profila
Izveštaji o kubaturama masa (zemlje, betona, asfalta…)
Digitalni model terena TIN
Za one radove za koje je Zakonom o državnom premeru

i katastru, obavezno ucrtavanje kod nadležnog

državnog organa za geodetske poslove, radi dobijanja

potrebne potvrde za obavljanje tehničkog pregleda ,

dostavljamo elabotat o izvršenom premeru i pribavljamo

potrebnu potvrdu.
Podaci firme ::::.
Zahumska 26.
Beograd - Zvezdara, 11050
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GEOKRULJ d.o.o. je privatno preduzeće čija je osnovna delatnost pružanje usluga iz oblasti geodezije i građevine.
Licenca za rad je izdata rešenjem 03 broj 952-03-229/03
GEOKRULJ d.o.o u zakupu drži poslovni prostor površine 88m2 u zgradi Centroprojekta, Zahumska 26.
Podaci firme ::::.
Milana Babića 11.
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Фирма која данас послује под именом „Гео Инг Систем„ д.о.о. основана је 1991. године и већ 18 година се бави бушењем и опремањем бунара.
Đušina 10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/33-43-674
Mapa

service description:

Facebook