Zu Apoteka "Celsius"

Podaci firme
Svetogorska 35
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3348 633
Fax: 011 3242 274

service description:

Zdravstvena Ustanova apoteka “Celsius” osnovana je 2005. godine, pod nazivom Zdravstvena Ustanova apoteka “Jugohemija”, kao deo poslovne grupacije “Jugohemija”. Naziv koji danas nosi dobila je 2008. godine.

“Celsius” danas čini preko osamdeset zaposlenih u šesnaest apoteka širom Srbije, koje su snabdevene sa preko šest hiljada artikala.

Naše apoteke su locirane u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Čačku, Kikindi, Kruševcu i Zrenjaninu. Kruna prepoznatljivog lanca je apoteka savremenog koncepta “Krug” , koja se nalazi u Tržnom centru “Delta City” u Beogradu.

Od osnivanja do danas, ostvarena je uspešna saradnja sa preko četrdeset poslovnih saradnika. Saradnja sa Fondom SOVO omogućava vojnim osiguranicima da u svim apotekama “Celsius” preuzmu lekove uz recept izdat od strane vojnih zdravstvenih ustanova.

Tim “Celsius” čine diplomirani farmaceuti koji poseduju licencu Farmaceutske komore Srbije i brojni farmaceutski tehničari. Kontinuiranom edukacijom zaposlenih obezbeđujemo svojim pacijentima profesionalnu uslugu na najvišem nivou.

Asortiman naših maloprodajnih objekata obuhvata veliki broj lekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinske kozmetike i aparata.

Plan razvoja “Celsiusa” podrazumeva podizanje kvaliteta pružanja usluga u oblasti zdravstvene zaštite, kao i širenje lanca apoteka u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.