Arimax

Podaci firme
Knez Miletina 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/322-14-89
Fax: 011/322-76-92

service description:

Arimax d.o.o je firma osnovana 2001.godine kao uvoznik i distributer visokokvalitetnih svetski poznatih brend marki u domenu parfimerijske i kozmetičke industrije.

U okviru kompanije nalazi se Show room sa izloženim uzorcima svih zastupljenih brendova.
I LALIQUE DE LALIQUE PARFUMS

PIERRE CARDIN BEAUTE

Francuska svetski poznata kuća čija je primarna delatnost proizvodnja finog kristala i stakla a poznata je po svojim umetničkim kreacijama od kristala i po kristalnom nakitu. Posebnu pažnju u bogatom asortimanu kuće LALIQUE privlači proizvodnja parfema koja se odlikuje izuzetnim kvalitetom modernih mirisa tradicionalne recepture kao i ručna izrada parfemskih bočica.

Dekorativna kozmetika, poznata kao brend od klase i stila, brend koji ne pripada čisto komercijalno orjentisanim kupcima, jer već godinama ima svoju vernu klijentelu, vernu Pierre Cardin kreacijama u svim domenima umetničkog izražavanja.

SKINCODE - EXCLUSIVE

NIEGELOH SOLINGEN

Vas poziva da iskusite novu celularnu kozmetičku liniju, koja je rezultat ekstezivnog naucnog istraživanja, reflektovanog visokim standardom u kvalitetu koji je proslavio čuvenu švajcarsku formulu...

Nemačka kuća koja se bavi proizvodnjom pribora za nokte, postoji od 1936. Na tržištu je među najpoznatijim i najboljim svetskim kućama zahvaljujući načinu proizvodnje i po kvalitetu proizvoda : ručna finalizacija, 24 karatna pozlata, kožne futrole...

LALIQUE - Limitirana kristalna edicija za kolekcionare
Kaeline je visoko pozicionirani kozmetički brend, specijalizovan na prirodno orientisanim produktima na bazi argan ulja iz Maroka.
Kaeline nudi 100% prirodnu negu originalnog Argan ulja, poznatog po svojoj efikasnosti, specijalno napravljene formule.
Ekskluzivne kristalne bočice "Orao" i "Leptir", idealan poklon!

Argaterapija
Arganovo ulje je rešenje

Arganovo ulje je ulje bez premca. Sastoji se od 80% masnih esencijalnih kiselina i poseduje značajna biološka svojstva jer je bogato tokoferolima, od kojih vitamina E ima tri puta više nego u bilo kojem biljnom ulju.

Argaterapija®, kompletan tretman za celo telo

Argaterapija je kompletna nega za kožu i kosu, koja objedinjuje izuzetna svojstva arganovog ulja i aromatična svojstva esencijalnih ulja.
Delovanje esencijalnih ulja idealna je priprema za dejstvo arganovog ulja, čija se korisna svojstva tako pojačavaju.

Kaé poštuje Prirodu i vašu kožu

Proizvodi Kaé imaju sertifikate COSMEBIO i ECOCERT, što znači da su prirodni i biološki, bez aditiva, konzervansa ili derivata nafte. Arganovo ulje Kaé je proizvedeno u Maroku, unutar ženske zadruge, sa perspektivom stalnog razvoja.




Generalni uvoznik i distributer : Arimax d.o.o. Knez Miletina 3, 11000 Beograd, Serbia
Tel: +381 11 3221 489, Fax: +381 11 3221 489, e-mail: arimax@eunet.rs

vaše slike:

kozmetički proizvod
kozmetički proizvodi
Kozmetika i Parfimerije
Prirodni kozmetički proizvodi
kozmetički proizvod
kozmetički proizvodi
Kozmetika i Parfimerije
Prirodni kozmetički proizvodi