ELCOM TRADE

Podaci firme
BULEVAR ARSENIJA ČARNOJEVIĆA 52A, lok. 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/301-5505
Fax: 011/301-8120

service description:

Osnovna delatnost preduzeća ELCOM TRADE je uvoz i distribucija uređaja za klimatizaciju. Od svog osnivanja uspešno prati potrebe našeg tržišta i razvija se u skladu sa njima. Među uvoznicima postoje sličnosti i razlike. Naša sličnost je u tome što smo jedan od više uvoznika a razlika što u tehničkom smislu imamo odlično razvijenu podršku servisa i održavanja istih i najširu paletu rezervnih delova i po isteku garantnog roka.
Ponosimo se što od svog osnivanja nismo izgubili nijednog kupca a počastvovani smo početkom saradnje sa više od 500 njih na godišnjem nivou. Široku lepezu naših kupaca čine investitori, građevinske firme, projektni biroi, marketi, prodavnice bele tehnike, mnogobrojne samostalne radnje i servisi. Raspolažemo sa kvalitenim stručnim kadrom i opremom za rad. Veliki entuzijazam i borbenost osigurali su nam višegodišnje dobre pozicije i ugled.
Kontakt

- Nas izlozbeni salon se nalazi na Novom Beogradu, iza hotela "IN", pored Beogradske "ARENE", na samo nekoliko minuta voznje od "gazele".

Salon je otvoren svakim radnim danom od 08.30 do 16.30 casova, i subotom od 09.00 do 13.00 casova.

Za sve informacije mozete se obratiti nasoj sluzbi prodaje na dole navedene brojeve telefona ili email-om.

vaše slike:

 klimatizacija
klima