Podaci firme ::::.
SLOBODANA PENEZIĆA BB
Arandjelovac, 34300
Srbija
Tel.: 060/6773526
Fax: 034/711-110

service description:

HTZ oprema. Katalog HTZ opreme i najveci izbor na internetu. HTZ uniforme, zastitna odela...

Firma EL-EM iz Aranđelovca bavi se uspešno prodajom čitavog asortimana HTZ opreme. Naš proizvodni program obuhvata izradu HTZ opreme za sve delatnosti: pekari, mesari, građevinari, bolničari, ugostitelji...

Iz našeg proizvodnog programa izdvajamo: kombinezone, pilot odela, prsluke, mantile, kecelje, majice, bluze, pantalone i sve što je potrebno za uspešno obavljanje Vaše delatnosti.
HTZ oprema

Savremeni proizvodni prostor, vrhunska proizvodna oprema, kao i odlični stručnjaci i kadrovi predstavljaju odliku i imidž ovog preduzeća od samog njegovog osnivanja do danas.

Baziranje na odličnim kadrovima i vrhunskoj HTZ opremi omogućilo je preduzeću da uvek poseduje pozitivne rezultate poslovanja i pored opšte poznatih teških uslova privređivanja na našem tržištu.
HTZ oprema

EL-EM Aranđelovac prema svojim kadrovskim i tehničkim mogućnostima, a sve to zahvaljujući praćenju moderne tehnologije, danas je u mogućnosti da odgovori svim zahtevima i potrebama industrije i drugih privrednih grana za efikasnom, kvalitetnom i funkcionalnom zaštitom radnika.

HTZ oprema, koju proizvodimo, po svom kvalitetu i dizajnu ne odstupa od drugih velikih svetskih proizvođača u ovoj oblasti.
Uverite se i sami! Pogledajte katalog naših proizvoda.



vaše slike:

brendirana htz oprema

Facebook