Podaci firme ::::.
CARA DUŠANA 7
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

2D Soft d.o.o. je preduzeće za inženjering softverskih proizvoda i razvoj informacionih sistema. Osnovano je 2002. godine sa ciljem da doprinese razvoju kvalitetnijeg softvera na našem tržištu.

2D Soft je najpoznatiji po svojim proizvodima Garson i Hotelier, programskim rešenjima za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Oba sistema su razvijana duži niz godina u saradnji sa stručnjacima iz HoReCa industrije. Odlikuje ih stabilnost, utvrđeni slučajevi korišćenja, intuitivne aplikacije i proširivost.

Osim hotelijerstva i ugostiteljstva, 2D Soft razvija informacione sisteme za medicinu (Helix i Asistent), poslovanje malih i srednjih preduzeća (Manager) i ljudske resurse (Harmonia).


Podrška

Značajan deo naših usluga se odnosi na korisničku podršku. Pored IT stručnjaka, deo našeg tima čine i ljudi sa praktičnim znanjima iz oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, servisa računara i opreme.


Podrška koju nudimo podrazumeva: telefonsku i interent podršku, izlaske na teren, servis opreme, programiranje specifičnih zahteve, konsultacije sa spoljnim saradnicima i partnerski program sa drugim firmama.
Podaci firme ::::.
Vizantijski bulevar 80a
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Logik je preduzeće koje se bavi proizvodnjom softvera web i desktop orijentacije. Pored gotovih rešenja koje nudimo, a koja su rezultat višegodišnjeg razvoja fuzijom velikog broja zahteva, Logik obezbeđuje i uslugu kreiranja potpuno novog softvera prema specifičnim potrebama.

Preduzeće je zvanično osnovano 2003. godine, međutim Logik programi su prisutni na tržištu još od devedesetih godina prošlog veka. Naša rešenja su opšte prihvaćena i mnogo puta nagrađivana. Osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na zahtevnom svetskom tržištu i uspešno sarađujemo sa klijentima iz SAD-a, Irske, Holandije i Švajcarske.

PROIZVODI I USLUGE
Bez obzira na delatnost i veličinu, svaki korak u poslovanju ozbiljnog preduzeća treba da bude propraćen kroz odgovarajući informacioni sistem. Prava informacija u pravom trenutku preduslov je za uspešan posao.

Logik Vam nudi modularna rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima. Rad u mrežnom okruženju se naravno podrazumeva, a ono što izdvaja naš poslovni softver jeste mogućnost povezivanja programa preko Interneta, tako da su podaci centralizovani čak i kada su filijale širom zemlje ili sveta. Ako tome dodamo jaku tehničku podršku koja brine o svojim korisnicima, onda je pred Vama kompletna ponuda!
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Površnim gledanjem Vam se poslovni programi na tržištu mogu učiniti slični: svi imaju opcije za upis artikala, kreiranje faktura i slično. Ipak, to nije tako. Bez obzira na postojanje zajedničkih opcija, svaki program ima svoju internu logiku i specifičnosti koje će vam u kasnijem radu biti od presudnog značaja. Nekada postojanje neke sasvim neprimetne opcije može uštedeti veliki broj sati dodatnog rada, a nizak komfor u radu može učiniti da operater pogreši u unosu nekog bitnog podatka. Zato ne zanemarujte ni jedan aspekt budućeg korišćenja. Tražite da vidite i probate svaki detalj budućeg programa!
Podaci firme ::::.

service description:

Ako želite da unapredite svoje poslovanje, ako želite da budete ispred drugih, ako želite da poslujete sa najboljima u struci, molimo Vas da odvojite malo vremena i dozvolite nam da se predstavimo. Sigurni smo da zajednički možemo pronaći rešenje, kojim uz podršku nekog od naših programskih rešenja, možete poboljšati Vaše poslovanje.

Mi živimo i radimo u Rumi. Osnovani smo 1992. godine. Prva i osnovna delatnost je bila i ostala: proizvodnja i implementacija poslovnog softvera.

Sa preko 300 implementiranih programskih rešenja, "ALFASOFT" predstavlja lidera u oblasti informacionih tehnologija u regiji Srema i šire. Pored izrade i implementacije softvera bavimo se i:

- prodajom i servisiranjem PC hardvera
- mrežnim tehnologijama (prodaja, ugradnja, servis)
- edukacijom korisnika kroz škole računarstva
- fiskalnim uređajima
- legalizacijom (licenciranjem) softvera

"ALFASOFT" je privatno preduzeće i trenutno ima preko 30 zaposlenih. Stalno je zaposleno 12 programera obučenih u radu sa različitim vidovima informacionih tehnologija (Microsoft .NET, Visual Basic, Microsoft SQL Server, ASP, PHP, Clipper) zbog čega "ALFASOFT" predstavlja apsolutnog lidera u oblasti programskih rešenja u svojoj regiji.

Generalni smo zastupnici za distribuciju kompjuterske opreme renomirane svetske firme DELL® za Srem, sertifikovani INTEL® integrator i sertifikovani Microsoft® partner. Samim tim, u mogućnosti smo da svim našim klijentima pružimo kvalitetnu i kompletnu podršku pri nabavci neophodne kompjuterske opreme vrhunskog kvaliteta, kao i licencnih softverskih paketa, po izuzetno povoljnim uslovima, i sve to na jednom mestu - kod nas.

"ALFASOFT" ima bogato iskustvo sa obukom korisnika za rad na računaru i ponosni smo što je više stotina polaznika naše škole računara sa uspehom naučilo osnove korišćenja računara. Posebno ističemo međunardno prihvaćen ECDL (Kompjuterske veštine za ceo život) kurs koji se trenutno koristi u 140 zemalja i na 36 jezika.

Pored kurseva za osnove rada na računaru, sa velikim uspehom organizujemo i napredne kurseve kao i specijalističke kurseve.

Facebook