Podaci firme ::::.
Trg Okt. Revolucije 7
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552 424

service description:

Prodavnica zdrave hrane

PRODAVNICA - KATALOG
• Lekovite gljive, korenje i medicinske biljke
• Neera Dijeta
• Organske žitarice, mahunarke i semenke
• Proizvodi od soje
• Zdraviji slatkiši
• Kokosovo ulje
• Organski musli
• Knjige o zdravlju
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/37-13-515

service description:

Pažljivo prateći trendove na tržištu zdrave hrane, preduzeće je uvelo široku lepezu proizvoda, od kojih se posebno ističe musli program, koji je našao svoje sigurno mesto na domaćem tržištu.

Pod zdravom ishranom većina ljudi podrazumeva ishranu kojom se u organizam unose dovoljne količine određenih nutrijenasa.
Ovoj činjenici treba dodati i da se ove količine unose blagovremeno tj. da imamo ravnomerno dnevno raspoređeno unošenje, pri čemu namirnice moraju biti zdravstveno ispravne.
ZDRAVA HRANA
APETISANI
PROIZVODNjA i PRODAJA SUŠENOG VOĆA
OSNOVNE ŽIVOTNE NAMiRNICE
Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA HELJDINOG BRASNA, TESTENINA, KORA ZA GIBANICU OD HELJDINOG BRASNA I SMRZNUTIH PROIZVODA OD HELJDE NA TRADICIONALNI NACIN PO ORIGINALNOJ RECEPTURI

vaše slike:

brašno od heljde
heljda merkantilna
Heljda zdrava hrana
Podaci firme ::::.
Bajmočka 122
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/576-844
Fax: 024/576-844

service description:

PROIZVODNJA BESKVASNOG HLEBA
ZDRAVA HRANA


Ako želimo da koristeći hleb u svojoj ishrani izvučemo maksimum za svoje zdravlje, dobro je povremeno u ishranu uvesti beskvasni hleb, poručuju stručnjaci instituta „Malohov“.

Zašto ne kvasac?


Hleb bez kvasca nije izum moderne civilizacije i nije stvar mode ili trenda. Pre je odgovor na zahtev vraćanja zdravom načinu življenja i brige o zdravlju porodice. Mnogobrojna istraživanja koja su sprovedena na institutu „Malahov” smatraju da je osnovni uzrok nastajanja malignih oboljenja stvaranje naslaga takozvanog sedimenta na zidovima creva koji ometa njihov normalan rad. Sediment se, između ostalog, stvara od visokofermentisane hrane u koju spada i belo brašno. Belo brašno u kombinaciji sa kvascem stvara smesu koja se lepi za zidove creva kao malter i sprečava apsorpciju hranljivih materija. Svojim lepljenjem za zidove, iz funkcije se izbacuju mnogobrojne resice unutrašnjeg zida creva koje imaju upijajuću ulogu, zbog čega se smanjuje i sama moć apsorpcije creva. Organizam na taj način gladuje, a mi unosimo sve više hrane. To doprinosi stvaranju dodatne neravnoteže i prelasku na sledeći stadijum - gojaznost.


Šta je najugroženije


Sediment se najviše zadržava na prevojima debelog creva, usled čega se na tim mestima smanjuje protok krvi i usporava rad.


Ovo izaziva dalje komplikacije, pa tako nastaju hemoroidi, zatvor, glavobolja, umor, loš zadah i, nažalost, čitav niz drugih tegoba.



Šta treba da sadrži pecivo
Za hleb se najviše koristi pšenica, kukuruz, raž, ječam, ovas i pirinač. Da bi hleb mogao da ima ona hranljivu vrednost koja prestavlja blagodet za organizam, mora biti napravljen od brašna koje je dobijeno mlevenjem celog zrna žitarice, znači da ima biljnih vlakana, hranjivih sastojaka iz omotača zrna, pogotovo vitamina iz B grupe.
Podaci firme ::::.
Prizrenska 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/36-20-785

service description:

Nacionalno udruženje za unapređenje organske poljoprivrede..

"Nacionalno udruženje za unapređenje organske poljoprivrede – BIOSERBIA" osnovano je kao nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana – proizvođača organske hrane, čiji je cilj zalaganje za unapređenje organske poljoprivrede u Srbiji u saradnji sa državnim institucijama Republike Srbije, evropskim i svetskim institucijama za razvoj organske proizvodnje, svim postojećim i budućim udruženjima proizvođača organske hrane, i svim drugim fizičkim i pravnim licima koja svojom delatnošću unapređuju razvoj organske poljoprivrede u Republici Srbiji.

vaše slike:

Distribucija zdrave hrane
Mineralna i organska đubriva
naucno istrazivacka organizacija
Nevladine organizacije
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/347-60-34
Fax: 063/390-670

service description:

ZDRAVA HRANA
DISTRIBUCIJA ZDRAVE HRANE
PROIZVODNJA ZDRAVE HRANE
UVOZ ZDRAVE HRANE
UVOZ I OTKUP ORGANSKE HRANE
PROIZVODNJA SLATKISA ZA DIABETICARE
Podaci firme ::::.
Omladinskih brigada 86
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/318-5846
Fax: 011/318-0443

service description:

BAKINA TAJNA – čuvar zdravlja i tradicije !
Otkrivamo Vam tajnu satkanu od slasti i dobrog ukusa, tajnu Bakine kuhinje.
Ime, prepoznatljivost ukusa i kvaliteta proizvoda, kompanija Foodland je stekla u proizvodnji konvencionalnih proizvoda poznatog brenda Bakina Tajna.
Tradicionalni recepti, domaća sirovina ručno brana i pripremana, kao i ukus koji nas vraća u toplu, bakinu kuhinju su dodatne vrednosti koje Vam ovi prirodni proizvodi bez konzervansa, veštačkih boja i aroma, pružaju.

Bakina Tajna kao robna marka, svojstvena našem podneblju pruža potrošačima u zemlji i inostranstvu kulinarski i ekološki doživljaj sa prostora planinskih regija Srbije.

Facebook