Podaci firme ::::.

service description:

* UVOZ ROBE ŠIROKE POTROŠNJE IZ ŠPANINIJE
* UVOZ RIBLJIH KONZERVI, TUNJEVINE I PLODOVA MORA
* UVOZ MASLINOVOG ULJA EXTRA VIRGIN "LA ESPANOLA"
* UVOZ ŠAMPANJCA ZA DECU - DEČIJEG ŠAMPANJCA
* UVOZ SPECIJALNE STREČ FOLIJE


TUNJEVINA U KONZERVI "ISABEL"
Generalno, zna se da je riblje meso veoma važan deo ishrane i da treba biti redovan deo porodičnog jelovnika. Sve to u velikoj meri važi i za tunu. To je vrsta ribe veoma bogata hranljivim sastojcima. Izvanredan je izvor visokokvalitetnih proteina, a sadrži i minerale - selen, magnezijum i kalijum, potom vitamine B1 i B6, a takođe i omega-3 esencijalne masne kiseline. Esencijalne kiseline dobile su taj naziv jer su esencijalne za naš organizam, ali ih organizam ne može sam proizvesti, već ih uzima iz hrane. Omega-3 veoma je važna za kardiovaskularni sistem, a pomaže i u drugim slučajevima - kao zaštita od prejake sunčeve svetlosti, u prevenciji astme kod dece, u zaštiti od nekih vrsta kancera, snižava rizik od leukemije, deluje kao antioksidant i dr.
Preporučujemo Vam tunjevinu ISABEL.

ŠPANSKO MASLINOVO ULJE "LA ESPANOLA"
Mediteranski narodi od davnina koriste u svojoj ishrani maslinivo ulje i manje oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti, moždanog udara i malignih bolesti organa za varenje, što su pokazala epidemiološka istraživanja.

Sastav maslinovog ulja

Maslinovo ulje sadrži mononezasićene masne kiseline, lecitin, polifenole (antioksidansi) i vitamine A, D, E i K.

Lekovitost maslinovog ulja potiče, pre svega, od velikog sadržaja mononezasićenih masnih kiselina i antioksidanasa.

* Maslinovo ulje utiče na smanjenje ukupnog holesterola i poboljšava odnos LDL i HDL holesterola, tako što dovodi do povišenja zaštitničkog “ dobrog “ holesterola (HDL), a snižava “loš” holesterol (LDL). Usporava pojavu ateroskleroze i smanjuje rizik oboljevanja od koronarne bolesti (infarkt miokarda i angina pectoris) i moždanog udara (cerebrovaskularni insult).
* Maslinovo ulje visokim sadržajem antioksidanasa, pre svega vitamina E i fenola, smanjuje rizik oboljevanja od raka creva i carcinoma dojke.
* Povoljno utiče na organe za varenje. Pomaže kod gastritisa i čira. Poboljšava lučenje žuči i pankreasnih enzima, pa sprečava pojavu kamena u žučnim putevima. Sprečava masnu degeneraciju jetre (steatoza).
* Utiče na ravnomernu raspodelu i gubitak masnih naslaga.
* Smanjuje rizik oboljevanja od dijabetesa i odlaže pojavu komplikacija kod insulin zavisnog dijabeta.
* Američki naučnici ističu da maslinovo ulje deluje analgetski, slično Ibuprofenu.
* Koristi se kao važan sastojak kozmetičkih preparata, namenjenih za zaštitu od sunca, negu suve kože, uklanjanje posledica opekotina i ožiljaka.

Ostali podaci:

  • Tel.: 032/348-140, 

vaše slike:

ISABEL

dečiji šampanjac champin
Hrana
Hrana iz mora
konzervisana hrana
konzervisana sardina
konzervisana tunjevina
masline
maslinovo ulje
maslinovo ulje la espanola
plodovi mora
Prehrambeni proizvodi
Prehrana - Maloprodaja
Prehrana - Veleprodaja
Riba i morski plodovi
riblje konzerve isabel
streč folija
Trajni prehrambeni proizvodi
uvoz dečijeg šampanjca
uvoz i distribucija streč folije
Uvoz maslinovog ulja
Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ekstra devičansko maslinovo ulje, zaštićenog porekla Nesos, proizvodi se na otoku Minoas, od ploda masline sorte "Koroneiki".

Masline, bez pesticida, pažljivo su prikupljene, koristeći tradicionalne tehnike.

Odabran ekstra devičanskog maslinovog ulja, pakuje se u flaše sa kontrolisanom količinom, prema specifikacijama Europske unije, bez hemijske obrade

Dostupno u plastičnoj boci od: 1 litar, "jastuk kutijama" od 3 i 5 litara, konzervi od 5 litara.

vaše slike:

Hladno ceđena ulja
masline
maslinovo ulje
Hladno ceđena ulja
masline
maslinovo ulje
Hladno ceđena ulja
masline
Podaci firme ::::.
Tmišvarski drum 14
Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja
- komercijalni program
ulja, margarini, majoneze, kečap, prelivi-sosevi, masline i maslinovo ulje
- industrijski program
industrijski margarin, biljna mast, emulgatori, aditivi, sačma
Podaci firme ::::.
Preljina bb
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: (32) 382-210
Fax: (32) 382-211
Mapa

service description:

vaše slike:

gljive
Podaci firme ::::.

service description:

Dobro došli na sajt grčkog nacionalnog restorana "Zorba".
Restoran "Zorba" Vam nudi autentičnu grčku kuhinju. U prijatnom ambijentu koji oživljava plavetnilo mediteranskog neba i mora, uz gostoljubive domaćine, pred gostima će se naći širok izbor tipičnih grčkih mezetluka i salata, izbor jela "a la kart", sakupljenih istraživackim posetima iz mnogih regija Grčke, a na tabli se svaki dan nadju sveže spremljena gotova jela.

U stvaranju našeg menija učestvovao je Giannis Kontogiannis, veliki grčki kuvar i blagorodan covek. Njegovo umeće krasi članstvo u prestižnoj Asocijaciji šefova kuhinje Grčke, gastronomskoj akademiji koja okuplja 23 najbolja kuvara iz cele Grčke i u koju se ulazi samo po pozivu. Sin ribara koji je odrastao bacajući mreže sa ocem i braćom, Giannis je svoje porodično i lično kulinarsko umeće preneo našim kuvarima. Obilazi nas povremeno, a naša studijska putovanja po Grčkoj doprinose da se na meniju svake sezone nadju neki novi specijaliteti iz različitih delova ove prelepe mediteranske zemlje.

Naš boravak u restoranu Giannisa Kontogiannisa "Rota" na Peloponezu, u malom turističkom gradu Porto Heliju, bio je završetak školovanja našeg osoblja. Tu nam je otkrivena tajna receptura za čuvenu Rota pitu, kolač o kojem se priča i u Atini, medju obožavaocima Porto Helija i Giannisovih kuvarskih čarolija.

Facebook