| pogoci:42
back|1|2|3|forw
Podaci firme ::::.
Daničićeva 53
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 065/24-98-848

Kategorije:

service description:

Kućni ljubimci, hrana, oprema i preparati za negu i zdravlje.
Podaci firme ::::.
Braće Gavrajić 43
Boljevci, 11275
Srbija
Tel.: 011/840-37-33
Fax: 011/8404-155

service description:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I TRANSPORT
PRERADA ŽIVINSKOG MESA
PROIZVODNJA I PRERADA ŽIVINSKOG MESA
SPECIJALITETI OD ŽIVINSKOG MESA
PROIZVODNJA BROJLERA
UZGOJ PILIĆA
Podaci firme ::::.
Ekonomija bb
Kulpin, 21472
Srbija
Tel.: 021/786-051
E-mail: cheman@eunet.rs

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Veterinarski zavod.

Veterinarski zavod “Subotica”a.d. je na području Srbije jedan od vodećih proizvođača: hrane za životinje, biofarmaceutskih preparata, kao i preparata za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Tome doprinosi dobra organizacija, jasno definisani vizija, misija i ciljevi, kao i jasan strateški dugoročni plan sa precizno određenim nosiocima zadataka i odgovornosti unutar svakog proizvodnog segmenta. Naš zadatak jeste da uspešnim poslovanjem doprinosimo dobrobiti akcionara, zaposlenih i društvene zajednice


Vizija

Kvalitetan i širok asortiman, kompletan servis od preventive, preko ishrane do lečenja životinja, čini Veterinarski zavod „Subotica” a.d. jedinstvenom ustanovom ovog tipa u Srbiji. Stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka, praćenjem savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja, Veterinarski zavod “Subotica” a.d. kroji svoj put ka budućnosti.
Tradicija, trajanje i kvalitet - jeste ono što određuje Veterinarski zavod "Subotica"a.d.. U devetoj deceniji svog poslovanja Veterinarski zavod "Subotica"a.d. predstavlja ponos "Victoria Grupe" unutar koje posluje i jedno od najuspešnijih preduzeća u oblasti veterine, ne samo u Srbiji, već i u jugositočnoj Evropi. Okrenutost Zavoda agraru, pokazuje, pak, uverenje da svoju ekonomsku stabilnost, ali i evropsku reputaciju Srbija može i treba da zasniva na poljoprivrednoj proizvodnji.


Postizanje najviših standarda i jačanje izvoza

Jačanje pozicije Veterinarskog zavoda "Subotica"a.d. na domaćem, ali i inostranim tržištima garantuje i stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i proizvodnje, ali i samog procesa organizacije poslovanja.

Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je prva veterinarska institucija u Srbiji koja je dobila HACCP sertifikat, a trenutno smo u postupku uvodjenja GMP standarda.


Zavod ima izvršenu sertifikaciju sistema menadžmenta ISO 9001:2000, od oktobra 2009. Poseduje sertifikat ISO 22000: 2005 tj. sistem upravljanja bezbednoscu hrane unutar kog su i HACCP principi. Ova sertifikacija potvrdjuje najvisi nivo organizacije preduzeća i objedinjuje najviše standarde u svim segmentima rada. To će doprineti još boljem funkcionisanju složenog sistema organizacije VZS .
Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je u stanju da na najbrži i najadekvatniji način zadovolji sve potrebe tržišta - od preventive, preko uzgoja do lečenja životinja.

Godine velikih investicija

Od momenta preuzimanja od strane Victoria Group-e, Veterinarski zavod “Subotica” belezi stalan rast prihoda. Od 2005. godine kontinuirano se ulaze u tehnologiju, kvaltet I kadraove
2008. i 2009. godinu su u Veterinarskom zavodu "Subotica"a.d. obeležile značajne investicije od preko 6 miliona evra:

* pristupilo se rekonstrukciji i modernizaciji starih i izgradnji novih pogona za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda
* urađena je gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, što je investicija koja će doprineti povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrikama stočne, hrane za ribe i hrane za kućne ljubimce
* u junu mesecu 2009.godine je svecano otvorena je fabrika za proizvodnju ekstrudirane hrane za ribe SOPRIFISH.

Značaj gasifikacije i preuzimanja proizvodnje SOPROFISH-a

Gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, koju je izradio Veterinarski zavod "Subotica"a.d. doprinosi povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrici stočne hrane.

Sistem gasifikacije omogućava kontinuitet pare neophodne za ekstrudiranje, čime se obezbeđuje najviši kvalitet proizvodnje i u ovom segmentu koji za Zavod postaje izuzetno značajan i zbog činjenice da je od Sojaproteina preuzeo proizvodnju "Soprofiša" - programa proizvodnje ekstrudirane hrane za ribe.

Veterinarski zavod "Subotica".a.d. i do sada je proizvodio peletiranu hranu za ribe, a izgradnja novih pogona omogućava udvostručenje proizvodnje ekstrudirane hrane..



Jačanje poslovanja i izvoza

Investicije u razvojni projekti omogućile su da, čak i u godini svetske ekonomske krize, Veterinarski zavod "Subotica"a.d. poveća broj zaposlenih, koji na kraju 2009. iznosi 329. Uz to Veterinarski zavod "Subotica"a.d. nastavlja sa stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka. Kontinuirano se radi na daljem usavršavanju tima, što podrazumeva ne samo praćenje savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja i edukaciju kadrova u proizvodnji, već i visokostručnih kadrova u prodaji, pa i samom menadžmentu.

Gotovo devet decenija tradicije na ovaj način najbolje pokazuju da ujedno predstavljaju i jasno definisan put u budućnost - Veterinarskog zavoda "Subotica" a.d., na kome će, kako i poručuje slogan Zavoda - uvek biti - KVALITET PRE SVEGA!

Podaci firme ::::.
Novosadska 52а
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011 30 76 746
Fax: 011 31 66 086

service description:

Perfect Produkt d.o.o.

Preduzeće Perfect Produkt je osnovano 1993. godine i specijalizovano je za hranu i opremu za kućne ljubimce, lov i ribolov.
Naši prvi proizvodi bili su iz sopstvene proizvodnje: vitamini i minerali za kućne ljubimce u obliku tableta.
Vrlo brzo povećavali smo broj naših proizvoda u segmentu hrane i dodataka hrani za kućne ljubimce, ali i primame i atrakta za sportski ribolov.
Pored veletrgovine, preko koje smo plasirali svoje proizvode u zemlji, u to vreme otvaramo i prvu maloprodajnu prodavnicu u okviru preduzeća.
Zbog rasta tržišta i veće potražnje za proizvodima 1996. godine, u okviru veletrgovine, uključujemo i proizvode drugih proizvodjača, pa i svetskih brendova, Master Food, Eukanuba, Nestle Purina, Royal Canin…
Rejting smo gradili na principu da se na jednom mestu mogu naći svi traženi proizvodi za kućne ljubimce. U segmentu veletrgovine danas radimo direktnu distribuciju za Srbiju i sarađujemo sa više od 1.800 komitenata.
Godine 1998. počinjemo sa samostalnim uvozom. Danas imamo ugovore o uvozu i distribuciji sa poznatim inostranim proizvođačima: Josera (Nemačka), ATM (Francuska), Conserverie (Francuska), Vitakraft (Nemačka), Pet Hungaria Provimi (Mađarska), Selim s.a.s. (Italija), Laviosa (Italija), Solvay (Italija), Hobby (Poljska), Flamingo (Belgija), Laboratories Hery (Francuska), Oazis (Grčka), Mustad (Norveška), D.A.M. (Nemačka).
Sa otvaranjem maloprodajnih objekata počinjemo 2004. godine, tada jedinstvenih u jugoistočnoj Evropi.
Preduzeće Perfect Produkt je vlasnik više robnih žigova koji su dobro pozicionirani i poznati na domaćem tržištu (Star Pet, Star Fish, Multikraft, Box, Best Line...).
Lokacija

U sastavu proizvodnje se nalazi:
Proizvodni pogon tableta,
proizvodni pogon hrane za kućne ljubimce,
proizvodni pogon primame za sportski ribolov,
pogon pakovanja,
svi opremljeni mašinama i opremom.
Proizvodni pogoni su smešteni u Starim Banovcima, 20 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 440 m² .
Centralni i carinski magacini su smešteni u Novim Banovcima, 15 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 2.500 m² .
Veleprodajni magacin i kancelarije se nalaze u Beogradu, odnosno u Zemunu, na površini od 350 m².
Rast

Perfect Produkt d.o.o. beleži stalan rast obima poslovanja od 15 do 20 posto na godišnjem nivou. Lideri smo u plasmanu hrane i opreme za kućne ljubimce u Srbiji. To je rezultiralo prodajom oko 3.500 tona hrane u 2008. godini.
Tokom 2008. godine odvajamo sistem maloprodaje od matične firme i on nastavljaja da posluje kao samostalno preduzeće.
Zaposleni

Raste broj zaposlenih i 2008. godine imali smo više od 100 zaposlenih.
________
Perfect Produkt d..o.o.
Novogradska 52a, 11080 Zemun
Matični broj 06722059,
šifra delatnosti 15720, PIB 101712864
Tekući račun 285-1501000000553-31 Volsbank AD Beograd
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 32
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/532-596

service description:

O nama

Europet je osnovan sa željom da se vlasnicima kućnih ljubimaca omogući da na jednom mestu pronađu kompletan asortiman hrane, opreme, igračaka, kozmetičkih proizvoda i lekova uz savet veterinara i stručnog osoblja.

Premisa savremenog života, sa sve manje slobodnog vremena, je da ga ne trošimo u potrazi za stvarima koje možemo da uradimo na jednom mestu.

Upravo naš i Vaš Centar za kućne ljubimce Europet Vam to omogućava sa svojih 150m² izložbeno prodajnog prostora.
Naš slogan zbog toga i jeste: Ljubimci na prvom a Vi na pravom mestu!

Veterinarska apoteka, kao naš sastavni deo, nudi kozmetičke proizvode, dijetetske proizvode, lekove i pomoćna sredstva.

Pomoć veterinara je još značajnija pri odabiru pravih namirnica i vrste opreme da bi se naš ljubimac pravilno razvijao.

Sa redovnim promocijama različitih proizvođača želimo da Vam omogućimo da se upoznate sa novim prozvodima bez obaveze da kupujete celo pakovanje hrane.

Europet želi da bude mesto na kojem ćete se informisati o aktuelnim trendovima o odgajanju Vašeg ljubimca. Redovnim praćenjem svetskih tokova, omogućavamo Vam da dođete do najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.

Široka lepeza proizvođača koje predstavljamo pruža Vam mogućnost izbora najadekvatnijeg za Vaše potrebe.

Prijavljivanjem na naš Newsletter (online ili ispunjavanjem upitnika u Centru) prvi dobijate informacije o akcijama koje organizujemo.

Oglasna tabla u Centru je tu za Vas da oglasite novo leglo, da potražite izgubljenog ljubimca, da poklonite životinju ili ako želite da usvojite ljubimca. Online oglasna tabla na našem sajtu je mesto gde ćemo takođe postaviti Vaš oglas.

Europet klub kartica kao stimulacija za verne članove daje Vam mogućnost ostvarivanja popusta u Centru.

Srdačno Vaš,



Europet tim
Cara Dušana 32
21000 Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/532-596
Email: office@europet.rs

Podaci firme ::::.
Đure Jakšića 15
Sremska Kamenica, 21208
Srbija
Tel.: 021/464-149
Fax: 021/462-844

service description:

VELETRGOVINA I MALOPRODAJA VETERIN. LEKOVA, KOMPONENATA PREMIXA, VITAMINA I GOTOVE HRANE

Ostali podaci:

  • Mobilni
Podaci firme ::::.
Ugrinovačka 116B
Beograd, 11080
Srbija
Tel.: 011/4123-429

service description:

Specijalizovana radnja za akvaristiku.

Akvarijum centar, Izrada akvarijuma, Pozadine, Oprema, Ribe, Biljke...

Petefi Šandora 12
Doroslovo, 25243
Srbija
Tel.: 023/862-350

service description:

Turisticki kompleks „Kraljevska prepelica“ u Doroslovu ponovo otvoren za turiste

U Doroslovu je ponovo otvoren Turisticki kompleks ’’Kraljevska prepelica’’ koji raspolaže sa 21 dvokrevetnom i 1 jednokrevetnom sobom. Restoran je otvoren samo za najavljene organizovane grupe i za pansionske goste. Objekat raspolaže i kongresnom salom. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i teretana, a usluge jahanja i vožnje fijakerom se naplacuju. Bar je otvoren svakodnevno od 08,00 do 24,00h. Cenovnik smeštaja (cene su podložne izmenama): • nocenje sa doruckom u 1/1 sobi je 4.100 din. po osobi • u 1/2 sobi je 3.280 din. po osobi • polupansion u 1/1 sobi je 4.920 din. po osobi  u 1/2 sobi je 4.100 din. po osobi • pun pansion u 1/1 sobi je 5.330 din. po osobi  u 1/2 sobi je 4.510 din. po osobi • dnevni boravak 2.050 din. po osobi Informacije i rezervacije: Turisticki kompleks „Kraljevska prepelica“, tel/faks. 025/ 862 350, mob. 063/ 505 044, 064 24 81 896, e-mail : [MAIL=rdq@sowireless.org]
Podaci firme ::::.
Klupci
Loznica , 15300
Srbija
Tel.: 015- 891-907
E-mail: klupci@aol.com

service description:

Farma mangulica

MANGULICA – ZABORAVLJENO BLAGO SRBIJE:
Mangulica (Wollschwein “Vunasta svinja”)

Svaka vrsta, rasa, soj, varijetet, podjednako zaslužuje pažnju i nije manje važna u odnosu na neku drugu. Njihov nestanak dovodi do nepovratnog gubitka dela genetičke varijabilnosti.

U Evropi , od ukupno 126 rasa svinja , samo 44% ima stabilan status,18% rasa su u potencijalnoj opasnosti, a 21% su u kritičnoj opasnosti od nestanka. Jedna od preostale 3 autohtone rase svinja u Srbiji je i mangulica čiji se status opisuje kao „ugroženo održiva“. Ova rasa nosi u sebi dragocene genske alele koji je čine drugačijom od tzv. plemenitih rasa nastalih jednostranom selekcijom na povećanje proizvodnih osobina. Sa prostora Srbije su nepovratno izgubljene dve rase svinja - šiška i šumadinka.

U XIX veku je svinja predstavljala jedan od osnovnih izvoznih proizvoda Srbije, a nastanak magulice se vezuje upravo za taj period. Zabeleženo je da je knjaz Miloš poklonio mađarskom grofu Jožefu Arčđuku određeni broj svinja koje su zvali “Šumadija” odn. šumadinka. Ova svinja je ukrštana na imanju Kis Jeno sa rasama kao bakonyi i szalantor što je dovelo do formiranja posebne rase svinja pod nazivom mangulica. Zbog izuzetne skromnosti i otpornosti bila je jako popularna u Vojvodini (naročito Sremu) i Mađarskoj u preiodu od XIX veka do 1950-tih. Tadašnje evropsko tržište je sem mesa tražilo pogotovo masti i slanine. Uglavnom je naseljavala područja šuma, pašnjaka, ritova ali i močvara gde su uspešno podnosile vremenske uslove oštre kontinentalne klime. Poludivlja stada mangulica su šetala šumama, stepama i pašnjacima tokom cele godine, a krmače su se prasile u brlozima koje su same prorivale u tršćacima i duboko u žbunju.

Sve do drugog sv. rata bila je izuzetno tražena i zabeleženo je da je na Bečkoj stočnoj pijaci prodavano godišnje blizu stotine hiljada svinja ove rase iz Mađarske kupcima u Austriji i dr. državama. Bez problema su savlađivale na stotine km dug put od Vojvodine i Mađarske ka klanicama u Beču. Njene čekinje su korišćene za izradu četki, a najviše je bila je na ceni zbog slanine i masti. Međutim, navike potrošača su se postepeno menjale, tako da je mangulica tokom 80-tih godina dovedena skoro do iščeznuća. Mangulica je zajedno sa šumadinkom, berkširom i jorkširom učestvovala u nastajanju moravke.
Podaci firme ::::.
Bore Stankovića 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024-572-711

Tržišna marka:

  • Magapor
  • Ecolab

service description:

Podaci firme ::::.

Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 063/10-88-913

service description:

Farma koza
Podaci firme ::::.
Sentandrejski Put 165
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/652-36-99

service description:

"Agrocoop" export-import a.d. Novi Sad je kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom semenske robe, zaštitnih sredstava, djubriva, stočne hrane, mehanizacije, hmelja, sirka i sirkovih metli.

Preko četiri decenije tradicije u proizvodnji i prometu semenske robe, kao i naturalnoj i stočarskoj proizvodnji uopšte - to je Agrocoop export-import a.d. Obim i širina proizvodnog programa ubraja nas u najveće semenarske kuće u zemlji.

Distribucija i prodaja se vrši preko sopstvenih predstavništava i prodavnica, razmeštenih širom Srbije.
Petofi šandora 14
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/525-202

service description:

Podaci firme ::::.
Auto-put Bg-Zg,br 16
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/319-2692
Fax: 011/319-2692

service description:

vaše slike:

mesne prerađevine
Podaci firme ::::.
Vinča
Topola, 34310
Srbija
Tel.: 034/826-097
Fax: 034/826-611

service description:

UVOZ NOVIH I POLOVNIH MAŠINA ZA OBRADU DRVETA I PLASTIKE POLJOPRIVREDNE OPREME I MEHANIZACIJE

Ostali podaci:

  • Tel.: 034/826-610, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/7050-767, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/643-075, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/8993-438, 
Podaci firme ::::.

service description:

"VAJATI" SU APARTMANI SA ČETIRI ZVEZDICE GDE GOST MOŽE DA UŽIVA U PUNOM KOMFORU, ALI I U NETAKNUTIM PRIRODNIM LEPOTAMA, DA SE BAVI LOVOM, RIBOLOVOM, BRANJEM ŠUMSKIH PLODOVA I LEKOVITOG BILJA, DA UČESTVUJE U SVIM POSLOVIMA DOMAĆINA, ILI DA IGRAJU MALI FUDBAL, ODBOJKU, KOŠARKU NA NOVOOTVORENIM SPORTSKIM TERENIMA
NA IMANJU SE NALAZE I BAZEN, KAO I KUTAK ZA NAJMLAĐE GOSTE - DEČIJE IGRALIŠTE
U IZGRADNJI JE I SPA CENTAR
ZA SMEŠTAJ GOSTIJU NA RASPOLAGANJU SU DVOKREVETNE KOMFORNE SOBE SA PARNIM GREJANJEM, KLIMOM, TV SA SATELITSKIM PROGRAMOM I KUPATILOM, A APARTMANI IMAJU I MINI KUHINJE. SVUGDE POSTOJI MOGUĆNOST DODAVANJA POMOĆNOG LEŽAJA
NA RASPOLAGANJU JE I RESTORAN GDE SE SLUŽE TRADICIONALNA SRPSKA JELA, KAO I ŠIROK ASORTIMAN SAVREMENIH SPECIJALITETA
Podaci firme ::::.
Maršala Tita 32
Feketić, 24323
Srbija
Tel.: 024/738-020

service description:

Podaci firme ::::.
M. Radakovića 6
Beograd, 11080
Srbija
Tel.: 011/21-06-711

Tržišna marka:

  • CENTAR MILLENIUM
  • CUSKI
  • LISCIANI GIOCHI
  • PERLEBERG
  • SO WASH

service description:

O nama

Kompanija VTV od svog osnivanja 1997. godine nastoji na našem tržištu isporučiti uvek nove i originalne proizvode te na taj način zadovoljiti potrebe naših kupaca. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo sa uspehom radili u svim sferama tržišta kako na prodaji, distribuciji i plasmanu proizvoda tako i u izvršavanju usluga koje su naši partneri stavljali pred nas.

Od 2006. godine smo ekskluzivni zastupnici poznate italijanske kompanije u sferi edukativnih igračaka LISCIANIGIOCHI za teritoriju Republike Srbije, Republike Crne Gore te Republike Hrvatske.

Od 2008. godine smo postali ekskluzivni zastupnik svetski poznate kompanije PERLEBERG, italijanske kompanije SO WASH i britanske kompanije CUSKI, za teritoriju Republike Srbije.

Podaci firme ::::.
Kaće Dejanovića 32
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/401-973
Fax: 021/639-67-61

service description:

PRODAJA KOMPONENTI ZA STOČNU HRANU
| pogoci:42
back|1|2|3|forw

Facebook