Podaci firme ::::.
Gradsko Šetalište 85/2
Čačak , 32000
Srbija
Tel.: 032/320 011
Fax: 032/227-343

service description:


Dobro došli na zvaničnu prezentaciju preduzeća TAMI COMPANY d.o.o.

TAMI COMPANY d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1997. godine u Čačku sa stručno osposobljenim kadrom.

Danas je to sasvim drugačija kompanija sa svojim reprezentativnim poslovnim prostorom u vlasništvu, koja se na ovom tržištu dokazala kroz 15 godina uspešnog poslovanja. U našim referencama nalaze se poslovi sa najvećim kompanijama u Srbiji i zemljama u okruženju.

Uz vrhunski kadar i savremene mašine omogućena je realizacija "od ideje preko projekta do realizacije i izgradnje".

Poverenje koje nam ukazuju naši poslovni klijenti opravdali smo dugogodišnjom i kvalitetnom zajedničkom saradnjom, zbog čega je naša kompanija kuća od poverenja. Projektovanjem, izgradnjom i održavanjem na jednom mestu štedimo vreme i novac naših poslovnih klijenata.

Ponuda naših usluga je dostupna tokom čitave godine, a prema potrebama klijenata naše usluge obavljamo u najkraćem mogućem roku. Kod nas će Vas dočekati, obrazovan i stručan kadar koji ce posvetiti posebnu pažnju Vašim zahtevima i odabiru usluga.

Iz godine u godinu povećavali smo i usavršavali mašinski park, tako da danas imamo zaokruženu celinu, kako bi produktivnost koju sada imamo mogla da zadovolji potrebe našeg tržista, kao i tržišta zemalja u regionu.

Sledeći svoju misiju i viziju, TAMI COMPANY d.o.o. na tradiciji stručnosti svojih zaposlenih, stalno nadgrađuje najnovija znanja uz savremenu tehnologiju rada i opremu s osnovnim ciljem – unapređenje kvaliteta našeg poslovanja!


Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 065/6068-000, 
Podaci firme ::::.
Borivoja Stevanovića 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3472506/507
Fax: 011/3472506/508

service description:

Široka lepeza proizvodnih mogućnosti Legranda nudi sistemsko rešenje svih elektro instalacionih potreba: elektro i računarske instalacije (panele i ormane, osigurače, strujne prekidače, računarske panele, serverske ormane i računarske razvode), kontrolu i konekciju (prekidače i utičnice, kontrolu pristupa putem interneta, sisteme pametnih kuća) i zaštitu objekata i ljudi.
Autorizovan distributer Legrand proizvoda:Široka lepeza proizvodnih mogućnosti Legranda nudi sistemsko rešenje svih elektro instalacionih potreba: elektro i računarske instalacije (panele i ormane, osigurače, strujne prekidače, računarske panele, serverske ormane i računarske razvode), kontrolu i konekciju (prekidače i utičnice, kontrolu pristupa putem interneta, sisteme pametnih kuća) i zaštitu objekata i ljudi.
Visage communications, legrand, elektro oprema, panična rasveta, VDI, Strukturno kabliranje, audio video, interfonski sistem, rešenja za kuće i stambene prostore, program Mosaic, Program celiane.

Facebook