Podaci firme ::::.

service description:

Podaci firme ::::.
Knez Mihailova 84.
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/304-910
Fax: 034/304-911

service description:

Preduzeće Kanegod.o.o. iz Kragujevca je ovlašćeni zastupnik i distributer više poznatih firmi iz Italije u poslovima distribucije i prodaje pumpi za vodu i opreme za bunare, i jedno je od vodećih preduzeća u obavljanju tih poslova na teritoriji Centralne Srbije.U okviru ’’Kanego’’d.o.o. iz Kragujevca osim dela firme koji se bavi proizvodnjom i distribucijom i dela firme koji se bavi uvozno-izvoznim poslovima , funkcioniše i deo firme čija je osnovna delatnost proizvodnja i sklapanje pojedinih modela centrifugalnih pumpi, kao i popravka, odnosno servisiranje i remont onih modela pumpi i elektromotora koje naša firma prodaje.

Navedeno je moguće ostvariti u moderno urađenom poslovnom prostoru od oko 700m² koji firma poseduje, a u pripremi je i otvaranje prodajno – distributivnog centra u Novom Sadu i Nišu, u poslovnim prostorima koji su takođe u vlasništvu naše firme.

Organizacionoj infrastrukturi naše firme se poklanja posebna pažnja, kao i ljudskim resursima (odgovarajućim kadrovima) iz čega proističe tendencija stalnog rasta bruto prometa, proširenja obima poslova i uvođenja novih proizvoda.
Podaci firme ::::.
Ruđinački put bb
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036/631-710
Fax: 036-631-711

service description:

Hidraulika, pneumatika



FLUIDOTEHNIC d.o.o. Vrnjačka Banja osnovan je 1993 godine kao preduzeće za projektovanje, proizvodnju, usluge i inženjering nestandardne opreme i sistema iz oblasti hidraulike, pneumatike i tehnike podmazivanja. Ovaj program nije slučajno izabran, jer kad je u pitanju pojedinačna, specijalna i maloserijska proizvodnja veliki proizvođači ove opreme zbog svoje inertnosti nisu pratili potrebe i zahteve tržišta. Sa druge strane najveći broj malih firmi ne poseduje odgovarajući tehničko-tehnološki kadar da brzo i kvalitetno rešava probleme iz ove oblasti.
FLUIDOTEHNIC je za par godina postao vodeći proizvođač ove opreme u Srbiji.
1994 godine otpočelo se sa razvojem elektrohidrauličnih podizača (otkočnika) za potrebe proizvođača dizalica, bagera i transportnih traka na površinskim kopovima. Vrlo brzo su se prve količine ovih hidrauličnih uređaja pojavile na tržištu.
Na ovaj način je FLUIDOTEHNIC postao jedini proizvođač otkočnika u Srbiji a vrlo prepoznatljiv po kvalitetu u Evropi.
Naša kontakt adresa je:
Ruđinački put bb
36210 Vrnjačka Banja
Srbija
Naša firma se nalazi u neposrednoj blizini magistralnog puta Kraljevo - Kruševac, a na ovoj mapi možete videti tačnu lokaciju.

vaše slike:

Hidraulične pumpe
Hidraulika i Pneumatika
pumpe Srbija
servisiranje hidrauličnih uređaja
Hidraulične pumpe
Hidraulika i Pneumatika
pumpe Srbija
servisiranje hidrauličnih uređaja
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 225 87 40
Fax: 011 228 17 69

service description:

Sistemi za grejanje i toplu potrošnu vodu
Cirkulacione pumpe za cirkulaciju vrele vode u sistemima za centralno daljinsko grejanje i za cirkulaciju tople potrošne vode u domaćinstvu.

Sistemi za hlađenje i klimatizaciju
Cirkulacione pumpe za cirkulaciju hladne vode i drugih tečnosti u uređajima za hlađenje i klimatizaciju.

Kotlovi
Od standardnih rešenja za pumpe do onih urađenih po porudžbini i vrlo složenih integrisanih rešenja za cirkulaciju vode (IWC) sa više funkcija koje su optimizovane za kotlove.

Procesna voda - Rekreacijska voda
Grundfos pumpe i dozirne pumpe su idealne za cirkulaciju i proces čišćenja vode u bazenima i hidromasažnim bazenima.

Unilift CC
funkcija za opsežnu zamenu pumpi koja se odnosi na cirkulacione pumpe za centralno grejanje, pumpe za toplu vodu i pumpe za odvođenje otpadnih voda, ...
Podaci firme ::::.
Omladinskih brigada 11
Bor, 19210
Srbija
Tel.: 030/456-785
Fax: 030/434-786

service description:

Osnovna delatnost firme je remont i servis svih tipova električnih mašina, elektromotora, pumpi, servis i remont liftovskih postrojenja, pumpnih agregata, servis jednosmernih mašina snage do 100KW i automatizacija procesa u industriji.

Osnovana 1993 godine u Boru,Terzić Elektro d.o.o. je do danas izrasla u uspešnu privatnu firmu sa raznovrsnom delatnošću, koja ima blizu 20 zaposlenih, poslovni prostor na više centralnih lokacija u gradu i proizvodne kapacitete od oko 500m2 .

Firma je organizovana u jedinstvenu proizvodno-remontnu celinu koja radi pod okriljem iste poslovne strategije, ciljeva i principa. Osnova brže ekspanzije firme i njenog kvalitativnog, fizičkog i finansijskog razvoja je orijentisanost na prepoznavanju i ispunjenju svih zahteva kupca i zasnivanje dugoročih partnerskih kontakata, praćenje i investiranje u vrhunske tehnologije i negovanje timskog rada baziranog na uzajamnom poštovanju i saradnji



PROIZVODNJA



REMONT NISKONAPONSKIH MOTORA

Vršimo remont, servisiranje i popravke elektromotora u rasponu snaga od 0,1 kW do 200 kW, različitih vrsta, tipova i proizvođača: asinhronih elektromotora, jednosmernih generatora i motora, rotacionih i trafo aparata..

REMONT SUVIH TRANSFORMATORA

Firma je osposobljena za brz i efikasan remont svih suvih transformatora snage do 250KVA, u svom programu imamo izradu izolacionih elemenata potrebnih za remont i sopstvenu proizvodnju kao i mašinu za filtriranje trafo ulja.

POGON PUMPI I ELEKTROMOTORA
Vršimo remont svih tipova pumpi za čistu vodu, cirkulacionih, muljnih i fekalnih pumpi sa originalnim delovima.

MAŠINSKI POGON

-Izrada kolektora po narudžbi za sve vrste alatnih mašina snage do 200KW
-Konstruisanje i izrada mašinskih delova i sklopova, za remont i reparaciju elektro motora i uređaja, kao i popravku delova za pumpe
-Merenja i analize vibracija prema ISO 2373 sa VIBROBALANS uređajem
-Sanacija kaveza za rotore, kolektora i kliznih prestenova, kliznih ležajeva i pogonskih elemenata za liftove
- Balansiranje manjih zamajnih masa i ventilatora
- Izrada,obrada vratila i ostalih mašinsk-ih elemenata i sklopova za elektromotore i pumpe

Facebook