Takovska 36/II
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 7158 258
Fax: 11 7158 268

service description:

Na današnjem turbulentnom globalnom finansijskom tržištu, investitori traže nove načine da obezbede profit. FX trgovanje nudi investitorima uzbudljivu mogućnost i tržište za privatno FX trgovanje, koje raste više od 500% godišnje. U prošlosti, banke i druge velike finansijske institucije, naoružane moćnim instrumentima za trgovanje, kojima privatni investitori nisu imali pristup, bile su u prednosti u odnosu na privatne trejdere. Zahvaljujući FXLideru to nije više slučaj. FXLider Vam nudi onlajn platformu za trgovanje koja je dovoljno jednostavna za korišćenje početnicima, kao i najumešnijim trejderima sa svim neophodnim instrumentima.
Dizajnirana od strane trejdera za trejdere, FXLider pruža mali fiksni spred, 24-časovno trgovanje, 55 valutnih derivata, plus CFD na metale, dobra i berzanske indekse. Mi trgujemo bez provizije, a račun možete otvoriti u evrima ili dolarima.

Isprobajte naš besplatni demo sa 100,000USD na probnom računu. Pratite naša obaveštenja, čitajte naše dnevne komentare i kada budete spremni, otvorite realni račun i počnite da trgujete. Mi u FXLider-u pridajemo veliki značaj građenju dugoročnih odnosa sa korisnicima. Mi prihvatamo Vaše sugestije i ohrabrujemo Vas da koristite ekspertizu našeg profesionalnog osoblja za podršku. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da učinimo Vaše FXLider trgovanje uspešnim, jer ste u FXLider-u Vi koji ulažete, centar našeg sveta.
S poštovanjem,

vaše slike:

analiza tržišta
Finansije

Facebook