Podaci firme ::::.

service description:

Trgovačko preduzeće "Tehnoprom-Gramat" bavi se nabavkom i distribucijom građevinskog materijala i opreme, elektromaterijala, bele tehnike. Nudimo Vam veliki izbor proizvoda i povoljne cene. Dođite i uverite se u kvalitet naše ponude.
"Tehnoprom-Gramat" u gasnoj stanici snabdeva kupce Euro gasom, kao i opremom za gasne instalacije. Nudimo:
- punjenje i distribuciju gasa u bocama
- auto gas instalaciju sa vakumskim sistemom ili elektronskim sistemom ubrizgavanja goriva
- atestirane rezervoare klase I proizvedene u skladu sa UN ECE 67R-01 i ISO 9001, garancije 10 godina
- kompletnu opremu za izgradnju autogas pumpi

* Materijali kojima se najbolje rešava hidro, termo, zvučna i vibro-izolacija.
* Stiropor ploče
* Paropropusne krovne folije
* Ploče od PE pene
* Dilatacione trake
* HDPE površinske drenaže
* Trakaste izolacije
* Izolacioni elementi od bazalitnih vlakana neutralni na sve vrste cevi
* Žuta toplotna izolacija od ekstrudiranog polistirena
* Staklena vuna

vaše slike:

Auto gas
Bela tehnika
dekorativna rasveta
dostava  gasa domacinstvima
Granitna keramika
Građevinski materijal
Građevinski materijal stovarišta
Hidro i termoizolacija
hidroizolacija
hidroizolacija ravnih krovova
Izolacija
Izolacija (termo hidro zvučna)
limarska galanterija
Podaci firme ::::.

service description:

Počeli smo daleke 1956. godine kao pilana. Tri generacije i preko 50 godina kasnije, Drvoprerada "Mandić" je moderno organizovano d.o.o. preduzeće, sa modernom tehnologijom, sopstvenom sušarom za drvo, kao i sa odgovarajućim međunardnim certifikatima za proizvodnju. Posedujemo UIC-EUR Standard 435-2. Ukoliko se stolarskim poslom bavite profesionalno ili amaterski, postavlljate krov na sopstvenu kuću ili zgradu, ili zidate za tržište, ukoliko proizvodite parket, kod nas možete pronaći potrebne proizvode od drveta. Ukoliko ste preduzetnik ili direktor preduzeća, skladištite vaše proizvode na običnim ili europaletama, kod nas možete nabaviti ili naručiti sve vrste palete.Proizvodi od drveta


* Rezana građa
* Europalete i palete po meri
* Suva stolarska daska
* Elementi za krovne konstrukcije
* Friza
Uvozne, polovne, mašine za poljoprivredu i šumarstvo.

Dobar izbor kombajna, traktora, mlinova za silažu, u dobrom stanju.

Ostali podaci:

  • gdin.Dragan Mandić
    Tel.: 063/217-678, 
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 744 558
E-mail: vajbal@ptt.rs

service description:

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom

Ostali podaci:

  • Stovarište Vajbal Pančevo
    BAVANIŠTANSKI PUT 24
    Tel.: 013 331-291,  Fax: 013 331-292
Podaci firme ::::.
Prvomajska 22/2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 062/152-31-21
Fax: 024/558-923

service description:

SPECIJALNA PONUDA :


DŽAMBO VREĆE POLOVNE, jumbo džakovi, jumbo vreće
DŽAMBO VREĆE JEDNOM KORIŠĆENE
DŽAMBO VREĆE DIM 950x950x1550mm


Polovne džambo vreće, jednom koristene (šećer), dimenzija 950 x 950 x 1500 mm, nosivosti 1200 kg. Balirane po 50 kom. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja brzom poštom (AKS naplaćuje 1800 din/bala). Količina 500-1000 kom. nedeljno

U ponudi imamo polovne džambo vreće:
950 x 950 x 1550 mm
950 x 950 x 1500 mm
950 x 950 x 1200 mm
950 x 950 x 800 mm

- Trgovina na veliko građevinskim materijalom

- Organizacija transporta

- Posredovanje u transportu

Iako je na svim tržištima u svetu podredovanje u transportu robe "institiucija" stara koliko i transport o tome se generalno ne zna mnogo. Poenta posredovanja je da se između klijenta, kome treba prevoz i prevoznika, kamiondžije, koji ima kamion nalazi posrednik. Za klijenta, naručioca prevoza, posrednik je u ulozi prevoznika, za prevoznika koji obavlja transport, posrednik je naručilac transporta.

Transport, međunarodni transport, transport robe, transport robe kamionima, transport robe teretnim vozilima, transport robe kombijem...

Ova delatnost je relativno nova u našoj zemlji, veliki broj ovakvih kompanija je počeo da se pojavljuje sa početkom privatizacije u zemlji i sa "početkom kraja" bivših država. Pošto je transport, kao i sve drugo naravno, bio organizovan isključivo u državnim preduzećima, sa raspadom istih pojavio se veliki broj ljudi koji znaju posao, ali nemaju sredstva da sam transport i obave. Naravno, njihov izlaz je bio otvaranje privatne firme koja bi se bavila posredovanjem u transportu. Čak i danas može se videti uticaj velikih kompanija koje su nekada poslovale na tržištu bivše SFRJ pa je veliki broj prevoznika i sada koncentrisan u gradovima gde su nekada radili veliki društveni prevoznici.

vaše slike:

Big bag
džambo džakovi
Džambo vreće
Podaci firme ::::.
Kuzminska 79
Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Tel.: 022/640-982

service description:

Baulink portal namenjen je onima koji profesionalno kupuju ili prodaju proizvode (gradjevinski materijal) i usluge na tržištu građevinarstva.
Portal okuplja sledeća pravna lica: proizvođači građevinskog materijala, veleprodaje i maloprodaje građevinskog materijala, projektanti, investitori, izvođači građevinskih radova.
Iskoristite prednosti ovog portala da besplatno zatražite ponudu ili da ponudite proizvod / uslugu.
Podaci firme ::::.
Ivo Lola Ribara 10
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-701

service description:

Obrada drveta

Woodville – građevinska stolarija, vrata, prozori, vakum staklo sa argonom, sigurnosna vrata, sobna vrata ultraplast. Svi proizvodi poseduju sertifikate o kvalitetu.
Podaci firme ::::.

service description:

Građevinski materijal

Asortiman Proizvoda

Gipskartonske ploče
Specijalne gipskartonske ploče
Plafonske kasetne ploče
Materijali za završne radove
Metalni dovratnici
Sanitarni sistemi
Alati i mašine

Rigips nudi inovativnu tehnologiju i vrhunski kvalitet.
Rigips je sinonim u Evropi za sisteme suve gradnje sa gipskartonskim pločama, koji se upotrebljavaju za izvođenje u enterijeru: pregradnih zidova, spuštenih plafona, potkrovlja, plivajućih podova, oblaganja zidova (suvo malterisanje)... Pored toga Rigips ima proizvode za završne radove: maltere, glet mase, grundove, mašine...

Rigips sistemi štite od požara, buke, energetskih gubitaka i zračenja, a mogu i da prečišćavaju vazduh od bakterija i formaldehida.
Podaci firme ::::.

service description:

Naša ponuda:

Keramika , kupatilski namestaj,preko 120 vrsta keramickih i granitnih plocica,sanitarije,cesme i baterije,bojelere,kade,tus kade i kabine,vodovodni materijal,zatim laminat i bambusov parket,hidro i termo izolaciju,stiropore,folije,aditive,lepkove,fasade,tegolu,osb ploce,lexan..
Jednom recju sve za zavrsne radove u gradjevinarstvu.
Podaci firme ::::.

service description:

Od osnivanja firme 1948. godine REHAU je vlastitom snagom prerastao u grupu koja je aktivna u celom svetu. Nakon uspešnog poslovanja u Nemačkoj, usledilo je brzo etabliranje u susednim zapadnim zemljama. Tako je 1956. godine onovana poslovnica u Austriji, po prvi put u inostranstvu. Nakon toga usledilo je uspešno širenje po Evropi i osnivanje poslovnica u Severnoj Americi, Aziji i Australiji. Več više od deset godina REHAU je snažno prisutan i u istočnoj Evropi. Između ostalog 1996. godine osnovana je Uprava za područje jugoistočne Evrope u Austriji, Guntramsdorf kod Beča. Danas oko 17.000 zaposlenih širom sveta doprinosi razvoju i uspehu naše grupe. Na više od 170 lokacija, na pet kontinenata, REHAU je u blizini svojih kupaca i prisutan na tržištu.


Na područjima Građevinarstva, Automotiva i Industrije REHAU je širom sveta vodeća premijum robna marka za inovacije i sisteme na bazi polimera.

"Energetska efikasnost znači budućnost. Mi nudimo rešenja, koja su dugotrajna i ekonomična."

Naši strućnjaci se već danas bave trendovima u građevinarstvu, koji će u budućnosti biti u središtu ekonomične i ekološke gradnje.

Uzdajte se u kvalitet proizvoda firme REHAU! Naš spektar ponuda obuhvata sisteme profila za prozore, kućna ulazna vrata, roletne, grilje, zimske bašte i fasade. Ukoliko nameravate da renovirate objekat ili da izgradite novi, profitiraćete sa inovativnim sistemima firme REHAU. Naše prvoklasne usluge Vam pružamo u svakoj pojedinoj fazi, od projektovanja do realizacije.

Poslovni segment unutrašnjih instalacija razvija i proizvodi integralna i kompletna sistemska rešenja za primenu kod grejanja i hlađenja, vodovodnih i gasnih instalacija, industrijskih cevovoda i cevovoda za komprimovani vazduh, kao i kod elektroinstalacija.
Podaci firme ::::.
Zrenjaninski put 100
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/208-5282

service description:

Trgovina na veliko građevinskim materijalom i sanitarnom opremom

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Popovac bb
Popovac, 18260
Srbija
Tel.: 035/572-583
Fax: 035/572-584

service description:

Podaci firme ::::.
Partizanske Avijacije 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/205-7200
Fax: 011/205-7201

service description:

Merkur je u Srbiji prisutan više od 5 godina i tokom tog vremena je postao jedan od vodećih distributera proizvoda crne metalurgije. U okviru asortimana crne metalurgije koje Merkur može da ponudi nalaze se toplovaljani i hladnovaljani limovi i trakei pocinkovani limovi, debeli i čelici za poboljšanje i cementiranje, EURO nosači i profili kao i žice i elektrode za varenje.
Krajnjim kupcima Merkur se u Srbiji prvi put predstavio u novembru 2005. godine, kada je na Novom Beogradu otvoren jedan od najvećih i najsavremenijih trgovačkih centara.
Na ukupno 10.000 kvadrata prodajnog prostora, sa 1.000 kvadrata skladišnog prostora i preko 400 parking mesta, od čega 100 garažnih, kupci na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno za kuću, baštu, slobodno vreme i radionicu. U Srbiju Merkur prenosi već provereni koncept prijatne kupovine koju odlikuje pregledno predstavljanje artikala spojenih u ponudu MERKURDOM i MERKURPROFI.

Na jednom mestu Vam je ponuđeno više od 30.000 različitih proizvoda.

U Merkurovom trgovačkom centru razveselićemo vas bogatom ponudom proizvoda za lepši dom i spretne ruke. Kroz širok prodajni program zastupamo priznate domaće i strane robne marke, konstantno uvodimo novosti i pratimo modne trendove. Stručno prodajno osoblje rado će vas savetovati i pomoći pri kupovini. Ponudu kvalitetnih proizvoda dopunjujemo brojnim uslugama, što kupovinu u Merkuru čini još ugodnijim doživljajem.
Podaci firme ::::.

Užice , 31000
Srbija
Tel.: 031/563-041
Fax: 031 510 245

service description:

#
Prodajni program

* Dekorativni stiropori
* Građevinske folije
* Hidro izolacije
* Krovne pokrivke i krovni prozori
* Mašinski malteri
* Podovi
* Sistemi suve gradnje
* Termo izolacije
* Zvučne izolacije

Podaci firme ::::.
Knježevačka bb
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/570-901

service description:

Podaci firme ::::.
Páncél köz 35
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: 20-6627388

service description:

Gradjevinarski portal sa bazom podataka firme isključivo iz građevinarstva.
Mogućnost izrade tendera.
Piaca,forum za firme iz gradjevinarstvo iza civilna lica.
Online prodaja, internet usluge, koriscenje tendera su najbitniji delatnost firme
Podaci firme ::::.

service description:

Dobrodošli na sajt firme d.o.o. Dragostan.
Zadovoljstvo nam je da vam prikažemo proizvode iz naše ponude koji će vam
pomoći da kvalitetno izgradite i opremite Vaš dom.

Planirajte i gradite sa nama od početka do kraja.
Naše dugogodišnje iskustvo i znanje iz oblasti prodaje građevinskog materijala
siguran je put do kvalitetne gradnje Vašeg doma.

Uredite Vaš dom ili kancelariju onako kako ste od uvek sanjali!
Veliki izbor dnevnih soba, spavaćih soba, trpezarija, kuhinja, kancelarijskog nameštaja, garantuje da će Vaši zahtevi biti ispunjeni.

Fleksibilnost pre svega... Napravite svoj komad nameštaja onako kako Vama najviše
odgovara. Zadovoljan kupac naš je osnovni moto.

Doo Dragostan na tržištu Istočne Srbije uspešno posluje već 25 godina, danas predstavlja mesto gde kupci dobijaju kompletnu uslugu koja se ogleda u kvalitetu proizvoda i širokom asortimanu istih.
Osnovna delatnost kompanije od njenog osnivanja je prodaja građevinskog materijala,a sa razvojem kompanije i željom da se kupcu izađe u susret proširili smo uslugu na prodaju nameštaja.
Najnovije u ponudi predstavlja uslužno sečenje i prodaja pločastih materijala i propratne opreme,kao i izrada nameštaja i vrhunskih kuhinja po meri i želji kupaca.
Ovim se zaokružuje ponuda kompanije,koja za cilj ima da kupcima na jednom mestu obezbedi sav nepohodan materijal za izgradnju i opremanje njihovih domova.

vaše slike:

Distribucija nameštaja
Ekskluzivni nameštaj
Građevinski materijal
Građevinski materijal stovarišta
građevinski materijali za završnu obradu
kožni nameštaj
kućni nameštaj

Facebook