Podaci firme ::::.

service description:

Podaci firme ::::.
Industrijska zona BB
Majdanpek, 19250
Srbija
Tel.: 030 453 000
Fax: 030 453 095

service description:

FBC Majdanpek je, u evropskim razmerama, visoko rangirani, specijalizovani proizvodjač instalacionih i industrijskih bakarnih cevi.

Visok kvalitet ulazne sirovine, nivo ugradjene opreme, primenjena tehnologija izrade bakarnih cevi (presovanje, hladno valjanje, izvlačenje) - obezbedjuju vrhunski proizvod.

Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima.

Fabrika Bakarnih Cevi a.d. Majdanpek ima modernu proizvodnju, specijalizovanu za izradu cevi za vodovod, grejanje, hladjenje, kao i instalacionih i industrijskih bakarnih cevi. Sistem upravljanja kvalitetom fabrike je potvrdjen Sertifikatom ISO 9001:2000 izdatim od strane British Standards Institution.
Podaci firme ::::.

Sevojno, 31205
Srbija
Tel.: 031 531-757
Fax: 031 531-798

service description:

Valjaonica bakra Sevojno izradjuje visoko kvalitetne cevi od bakra i legura bakra. Veliki izbor bakra i legura, širok asortiman* i izvrstan kvalitet čine naše proizvode pogodnim za razne industrijske primene, a isto tako i za primenu u građevini za instalacije kao i za enterijer i eksterijer.

Cevi proizvodimo prema standardima EN, DIN, GOST, BS kao i prema drugim svetskim standardima, ali i prema specijalnim zahtevima kupaca.

Bakarne cevi su zbog izuzetne izdržljivosti, odlične termo i elektro provodljivosti i lakoće oblikovanja, pogodne za najrazličitije namene u industriji, građevini i u domaćinstvima. Izrada klima i rasladnih uređaja, grejnih, vodovodnih i sanitarnih instalacija, kao i instalacija za medicinske gasove, izrada kondenzatora, izrada elemenata u elektro industriji samo su neke od mnogobrojnih primena.

Mesingane cevi

Zbog odličnih osobina, dobre sposobnosti prerade i dopadljivog izgleda mesingane cevi se koriste za razne namene, od izrade instalacija, kondenzatora i drugih primena u industriji, do izrade elemenata za industriju nameštaja, uređenja enterijera, izrade dekorativnih predmeta, elemenata rasvete i drugih nebrojenih namena.

Facebook